Μήνυμα στις 31/7/2010 στις 18:28 @Διάφορα
σορρυ ρε συ δεν ηθελα να βγει ετσι, απαλα δεν μπορω να καταλαβω πωσ εκφραζεστε με going through και αλλα τετοια... παλια δεν το κρυβω και εγω ακουγα μεχρι την μερα που πηαγ στα μπουζουκια και συγκεκριμενα στον γονιδη δεν ξερω τα τραγουδια του με μαγεψαν και λεω τι σαχλαμαρες ακουγα, αυτα τα τραγουδια ειναι που με εκφραζουν... μερικεσ φορες γινομαι λιγο απολυτη συγγνωμη εχεισ δικιο οτι αν ακυγαμε ολοι τιν ιδια μουσικη θα ηταν βαρετο... ![]() ![]() Πήγαινε στο θέμα: ποιον/ους προτιματε
Μήνυμα στις 31/7/2010 στις 17:24 @Διάφορα
οικιοτητα δεν εχουμε γιατι το επελεξε αυτος, εγω τον αγαπαω και τον νοιαζομαι... και ποτε δεν ειπα οτι θελω να κανω κουμαντο στη ζωη του, αλλα το να εισαι γκει δεν ειναι και το πιο φυσιολογικο πραγμα νομιζω... δεν λεω θα τον αγαπαω παλι, αλλα δεν νομιζω να ειναι το ιδιο, δλδ θα ερχεται και θα μου ζηταει τιν οζα μου και εγω θα του τιν δινω??? λολ Πήγαινε στο θέμα: str8 ή gay;;;
Μήνυμα στις 31/7/2010 στις 14:11 @Διάφορα
ο καλυτεροσ τραγουδιστης Σταματης Γονιδης και δεν ακουω κουβεντα.... ολα αυτα που λετε ειναι μαλακιες, αν δεν ακουτε λαικα δεν ακουτε τπτ...
Πήγαινε στο θέμα: ποιον/ους προτιματε
Μήνυμα στις 31/7/2010 στις 13:57 @Διάφορα
αν καποιος εχει πολυ αγχοσ ρε παιδια και οταν λεμε πολυ εννουμε πολυ... και δεν ακουει τι του λες οπωσ δες γυρω σου υπαρχουν και χειροτερα εσυ εισαι υγιεισ και αυτο ειναι πανω απο ολα, ή δες λιγο τιν ζωη σου με αλλο ματι να εισαι αισιοδοξος, οταν αυτα δεν τα ακουει πωσ μπορω να τον βοηθησω να χαλαρωσει λιγο...
Πήγαινε στο θέμα: Αγχος
Μήνυμα στις 31/7/2010 στις 13:18 @Θ. Κλημεντίνη
andrej να σου πω και τιν δικη μου ιστορια γνωριζω ενα παιδι γυρω στα 15 χρονια καναμε παρα πολυ παρεα ειμασταν κολλιτοι... ηξερε τα παντα για μενα και εγω τα παντα για αυτον,, εγω στην αρχη τον εβλεπα τελειοσ φιλικα και οποοτε μου ελεγαν γιατι δεν κανεισ κατι με το παιδι τουσ ελεγα μα ειναι αδερφος μου, δεν γινεται ειμαστε φιλοι απο μωρα και ασε που δεν με 8ελει κιολασ... εβλεπα ομως οτι ο φιλοσ μου καθε φορα που τα εφτιαχνα με καποιον απομακρυνοταν απο μενα και οταν τα χαλουσα ηταν παλι εκει μεχρι που καποια στιγμη γνωρισα ενα παιδι που στην αρχη τησ σχεσης μασ ειμασταν παρα πολυ ωραια αλλα μετα με πληγωσε και ο φιλοσ μου ηταν εκει να μου συμπαρασταθει... αφου περασε ο καιροσ τον ρωτησα γιατι συμπεριφεροταν ετσι παραξενα, με επερνε καθε μερα τηλεφωνο με ρωτουσε που ειμαι με ποιουσ ειμαι, πραγματα που πιο παλια δν συνιθιζε να ρωταει και στιν ερωτηση μου μου απαντησε με ενα τραγουδι που ελεγε <<ενδιαφερομαι για σενα ενδιαφερομαι και απο φοβο μην σε χασω παραφερομαι>> και μετα μου ζητησε να ειμαστε μαζι και εγω φυσικα δεχτηκα, γιατι ηταν πολυ γλυκο αυτο που εκανε... η σχεση μασ κρατησε περιπου 1 χρονο, μετα απο κει συνεχισαμε τιν φιλια μασ ετσι ακριβως οπωσ και στιν αρχη....
Πήγαινε στο θέμα: Μου αρεσει η κολλητη μου!! τι να κανω???
Μήνυμα στις 31/7/2010 στις 12:57 @Διάφορα
φυσικα και δεν θα παψω να τον αγαπαω σαν φιλο...
Πήγαινε στο θέμα: str8 ή gay;;;
Μήνυμα στις 30/7/2010 στις 17:14 @Διάφορα
πραγματικα δεν doctora δεν εχω σκεφτει το ενδεχομενο οτι μπορει να του αρεσω, γιατι δεν εχει δειξει κατι τετοιο, αλλα μαλλον ειναι απιθανο... απλα θα του γνωρισω καποιεσ φιλεσ και θα σασ πω πως θα συμπεριφερθει.... παιζει ρολο μηπωσ οτι ο μεγαλοσ του αδερφος εχει περασει στα κοριτσια και ποτε μα ποτε δεν εχουν κατσει να μιλισουν σαν αδερφια???
Μήνυμα στις 30/7/2010 στις 17:09 @Sex
ευχαριστω ρε παιδια εισαστε ολοι πολυ καλοι... για τους φιλουσ μου πραγματικα λυπαμε και εγω παρα πολυ γιατι με αυτα που κανουν μαλλον θα μεινουν μονοι τους... Α! οταν ημουν πιο μικρη πηγαινα ενοργανη και ειχα τρελα με το ποδηλατο υπαρχει περιπτωση να εσπασε ο παρθενικοσ μου υμενας χωρισ να το καταλαβω??? και αν ναι να του το αναφερω για να μην νομιζει οτι τον κοροιδευω???
Πήγαινε στο θέμα: σχέση με μεγαλύτερο
Μήνυμα στις 30/7/2010 στις 12:30 @Διάφορα
οτι ειναι ντροπαλος ειναι και αρκετα μαλιστα... ξερεισ πιο ειναι αυτο που με στεναχωρει και εμενα και τον ιδιο απο οτι εχω καταλαβει, οταν βγαινουμε εξω υπαρχουν καποιοι ανωριμοι που ξερεισ πανε σε εναν φιλο του παιδιου και ρωτανε δηθεν διακριτικα μηπωσ ειναι γκει??? ενω το παιδι καθεται διπλα τους ακριβως...
Μήνυμα στις 30/7/2010 στις 10:57 @Διάφορα
παιδια εχω εναν φιλο στιν ηλικια τον 17 αγορι τον ξερω απο μικρο ποτε δεν ειχε σχεση με κοριτσι ποτε δεν ελεγε τιοποτα για κανενα κοριτσι ποιο παλια δεν ανισιχουσα τωρα ομωσ πραγματικα στεναχωριεμαι, γιατι εν ξερω τι του σημβαινει. δεν ειμαστε και πλυ δεμενοι για να μου πει τι εχει, αλλα θα ηθελα με καποιον τροπο να τον βοηθησω.. ειναι φυσιολογικο σε αυτην την ηλικια να μην εχει κοριτσι??? μπορει να σκεφτεται αγορια??? δεν μπορω να διανοη8ω κατι τετοιο... πειτε μου σασ παρακαλω τι να κανω???? να του μιλισω να του γνωρισω κοριτσια τι???
Πήγαινε στο θέμα: str8 ή gay;;; |