Στείλε λεφτά στο ftou.gr
Δεν επιτρέπεται η πρόσβαση. Νια-νια νια νια-νια!
Σάββατο, 23 Νοεμβρίου

mhnymata me noima ;)

Απάντησε  Γράψε θέμα
Μήνυμα #88263 από alekssia στις 31 Οκτωβρίου 2011, 7:28πμ

alekssia

Εικονίδιο
μέλος από: 25/10/2011
siggnomi gia ta greeklish alla kati epathe to pc mou k den m afinei na t allakso apo agglika s ellinika :/ loipon thelo an mporeite na mou peite ti minimata mporo na toy steilo gia na ton anapso kathos k an kserete kanena paixnidi pou mporoume na paiksoume otan eimaste moni ..

προφίλάλλα...˵quote˶
4
Μήνυμα #88264 από psixakias στις 31 Οκτωβρίου 2011, 8:41πμ

psixakias

Εικονίδιο
banned
μέλος από: 20/7/2011

Αποδεκτή απάντηση

Για παιχνίδι πάντως μπορείτε να παίξετε θάρρος ή αλήθεια. Ο καθένας θα λέει στον άλλον κάτι να κάνει και πρέπει οπωσδήποτε να το κάνει ή να πει μια αλήθεια. Ε και όπως καταλαβαίνεις θα λες συγκεκριμένα πράγματα... Επίσης μπορείτε να παίξετε με ζάρια. Να ρίχνετε και όποιος φέρει το μικρότερο να βγάζει ένα ρούχο. Για μήνυμα μπορείς να του γράψεις ότι θες μόνο αυτόν και ότι σου αρέσει πολύ όταν κάνετε κάποια πράγματα και να του τα αναφέρεις. Δεν ξέρω να σου πω κάτι άλλο.
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #88265 από aswtos στις 31 Οκτωβρίου 2011, 1:39μμ

aswtos

μέλος από: 2/9/2011
για μηνύματα που θα τον αναψουν μπορεις να αρχισεις να του περιγραφεις καποια φαντασιωση σου ή οπως μιλατε να του πεις πως σου λειπει και μετα να το συνεχισεις πως θα ηθελες να εισαστε κοντα και σιγα σιγα θα του λες και ολο πιο τολμηρα...! μια αλλη ιδεα αν δεν σε κανει να νιωθεις αβολα ειναι να του περιγραφεις πως αυνανιζεσαι. σιγουρα θα τον αναψει και μονο που θα φανταστει κατι τετοιο και θα αρχισει να σου λεει και αυτος.
οσον αφορα τα παιχνιδια για οταν εισαστε οι δυο σας σιγουρα μπορεις να κανεις κατι απο αυτα που σου ειπε ο psixakias απο πανω αλλα εγω θα σου προτεινω και κατι πιο απλο με απιστευτα αποτελεσματα τουλαχιστον με εμενα και την κοπελα μου. να προσπαθει ο ενας να αναψει τον αλλο με φιλια και οτιδηποτε αλλο (μπορειτε να βαλετε και καποιους περιορισμους αν θελετε) και ο αλλος να προσπαθει να μην αντιδρασει, να καθεται ακινητος σαν να μην συμβαινει τιποτα. δοκιμαστε το εναλλαξ και να δεις που θα αρεσει και στους δυο! δημιουργει μια περιεργη αισθηση ειδικα αν το αλλος καταφερνει και συγκρατειται για πολυ! δοκιμαστε το και δεν θα χασετε!
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #88266 από loverboy στις 31 Οκτωβρίου 2011, 1:58μμ

loverboy

μέλος από: 14/11/2009
Ενα κολπο που κανω εγω με τη δικια μου ειναι να μου περιγραφει πως αυνανιζεται οταν ειναι μονη της ή να μου λεει τι θελει να της κανω οταν πηδιομαστε.
Εαν ειστε και πιο ανετοι, μπορειτε να δοκιμασετε και προστυχολογα. Καποιους τους καβλωνει απιστευτα να ακουν απο την γκομενα τους να μιλαει βρωμικα...
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #88274 από alekssia στις 31 Οκτωβρίου 2011, 4:01μμ

alekssia

Εικονίδιο
μέλος από: 25/10/2011
ευχαριστω! για τα προστυχολογα δεν ξερω γιατι φοβαμαι την αντιδραση παντως τα αλλα θα τα δοκιμασω..περιμενω να ακουσα κ αλλες γνωμες
προφίλάλλα...˵quote˶
Απάντησε Γράψε θέμα Τελευταία σελίδα

Δεν μπορείς να απαντήσεις, είσαι Guest. Πρέπει να γραφτείς μέλος ή να κάνεις login:
Εγγραφή Login