Στείλε λεφτά στο ftou.gr
Όποιος γενικεύει είναι μαλάκας.
Παρασκευή, 22 Νοεμβρίου

Πως να βρείς γκόμενα μετα?

Απάντησε  Γράψε θέμα
Μήνυμα #78938 από dockstreet33 στις 08 Ιουνίου 2011, 3:52πμ

dockstreet33

Εικονίδιο
μέλος από: 8/6/2011
Δηλαδή δεν υπάρχει πιο σπαστικό πράγμα απο αυτό... Είμαι 15 χρονών και σχεδόν ΟΛΑ τα κοριτσια στην τάξη μου και γενικά σε αυτή την ηληκία πανε με μεγάλους!! και μιλώ για ηληκίες 18-20.....Εμεις στην τελική τι θα κανουμε??? και να τα φτιάξεις με μικροτερες? 1η γυμνασιου και 2α?? ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ...και στο τέλος μια είναι η λύση TSONTOSITES! έχω να κάνω σχέση εδω και 1 χρόνο..
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #78982 από kwstantinoss στις 08 Ιουνίου 2011, 4:47μμ

kwstantinoss

Εικονίδιο
μέλος από: 19/5/2011
αν υπαρχει καμια καλη απο την 2α γιατι να μην κανεις???;)
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #78984 από M1k3y στις 08 Ιουνίου 2011, 4:52μμ

M1k3y

Εικονίδιο
μέλος από: 29/12/2010
Πες τα ρε αρχηγέ, εγώ δηλαδή τι να πω που δύο από τις τρεις κοπέλες που έχω κάνει σχέση, πάνε Β' Γυμνασίου; (εγώ είμαι Α' Λυκείου) Και αυτό μόνο και μόνο γιατί όσες συνομήλικες γούσταρα/γουστάρω τα είχαν με κάποιον 18+!
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #78987 από zamanfou στις 08 Ιουνίου 2011, 5:00μμ

zamanfou

Εικονίδιο
μέλος από: 28/3/2011
Εγώ τα έχω ζητήσει από 1 συνομίληκό μου και έφαγα χυλόπιτα,τα ζήτησα έμμεσα από έναν άλλο και είπε δεν ήθελε σχέση.Τα έφτιαξα μετά με 2 χρόνια μεγαλύτερο.Τώρα θέλω έναν συνομίληκο και δεν ξέρω πώς θα εξελιχθεί...Αν δεν μας ‘κάθεστε‘ στην ηλικία μας αυτοί που θέλουμε,ε τι να κάνουμε και εμείς??Άσε που ακόμη και στα 17,5 που έχω φτάσει ένα σωστό πέσιμο είχα μέχρι τώρα από αγόρι συνομίληκο ,όλα τα άλλα έκαναν βλακείες και επίδειξη,αυτό εννοούν μερικά κορίτσια όταν σας λένε ανώριμα,την ψευτομαγκιά και τη βλακεία,το καραγκιοζιλίκι για να ρίξετε γκόμενα.Καταλήγουμε λοιπόν με μεγαλύτερους που μας ‘κάθονται‘ και ξέρουν μετά από τις βλακείες που έχουν κάνει-μερικοί- πώς να την πέσουν σε μία κοπέλα. (Mε το ‘κάθονται‘ εννοώ σχέση,καταλάβατε πιστεύω...)
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #78988 από M1k3y στις 08 Ιουνίου 2011, 5:18μμ

M1k3y

Εικονίδιο
Σε διαβεβαιώ ότι είναι πολύ περισσότερα τα κορίτσια που δεν "κάθονται" σε συνομήλικα αγόρια, παρά τα αγόρια που δεν "κάθονται" σε συνομήλικα κορίτσια.

Και όχι, δεν κάνουμε όλοι βλακείες και καραγκιοζιλίκια. Απλά εσείς αυτούς προσέχετε, παρόλο που αποτελούν μειοψηφεία. Είναι πασίγνωστο ότι οι γκόμενες έχουν μια ιδιαίτερη κλίση για τα "κακά" παιδιά.
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #78989 από zamanfou στις 08 Ιουνίου 2011, 5:21μμ

zamanfou

Εικονίδιο
μέλος από: 28/3/2011
Όχι όλες,εγώ είμαι το αντίθετο,πέφτω σε ξενέρωτους.Άσε που δεν νομίζω όοολα τα κορίτσια να τα φτιάχνουν με μεγαλύτερους.Απλά συμβαίνει συχνά και εσείς ρίχνετε το φταίξιμο σε αυτό το γεγονός
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #78990 από M1k3y στις 08 Ιουνίου 2011, 5:30μμ

M1k3y

Εικονίδιο
Έγραψε:(zamanfou@08 Ιουνίου 2011)
Όχι όλες,εγώ είμαι το αντίθετο,πέφτω σε ξενέρωτους.Άσε που δεν νομίζω όοολα τα κορίτσια να τα φτιάχνουν με μεγαλύτερους.Απλά συμβαίνει συχνά και εσείς ρίχνετε το φταίξιμο σε αυτό το γεγονός

Δεκτόν. Κι εγώ δεν έχω καμιά όρεξη να σχολιάζω την προσωπική ζωή των άλλων, αλλά μου τη δίνει όταν φτάνει να επηρεάζεται και η δική μου προσωπική ζωή στο τέλος.
προφίλάλλα...˵quote˶
4
Μήνυμα #78995 από rhgas στις 08 Ιουνίου 2011, 8:05μμ

rhgas

Εικονίδιο
banned
μέλος από: 13/3/2011

Αποδεκτή απάντηση

Οι κοπέλες γουσταρουν μεγαλύτερους de facto.Είναι πολύ δύσκολο να κάνεις σχέση με συνομίληκη.Είμαι 18 και προσωπικά σχέση με συνομίληκη είχα κάνει μόνο μια φορά στην 3η γυμνασίου και απο εκεί και πέρα με μικρότερες 1 με 2 χρόνια το οποίο δεν ειναι και τόσο ωραίο απο πολλές απόψεις.Πάντως zamanfou πολύ λίγες κοπέλες πλέον κάνουν σχέσεις με αγόρια ίδιας ηλικίας, όλες ανεξαιρέτως εξιτάρονται/εντυπωσιάζονται με καραγκιόζιδες οι οποίοι κανουν μαγκιές,όσο και αν αυτές δεν το παραδέχονται,και αφ'ότου κάνουν κάτι με κάποιον απο αυτούς μετά κλαίγονται στους φίλους και φίλες τους για το παιχνίδι που τους έπαιξε η κακιά μοίρα λέγοντας χαρακτηριστικές φράσεις όπως ''Ολοι οι άντρες ειναι μαλάκες'' ή ''Ολοι οι άντρες τα ίδια σκατα είστε'' και ολες συμφωνούν βγάζοντας το όνομα όλων (Προσωπική πείρα).Φίλε dockstreet αυτό που έχεις να κάνεις είναι να πιάσεις φιλίες με κορίτσια συνομίλικα απο την τάξη ή το φροντιστήριο σου ΦΙΛΙΚΑ ΠΑΝΤΑ και δεν είναι απαραίτητο να είναι όμορφες.Έτσι θα σε γνωρίσουν καλύτερα οι κοπέλες και θα μπορέσεις να κάνεις πιο εύκολα παιχνίδι με κάποια συνομίληκη που θα βάλεις στο μάτι
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #79559 από Ps34ever στις 15 Ιουνίου 2011, 12:20πμ

Ps34ever

Εικονίδιο
μέλος από: 14/6/2011
Το πρόβλημα είναι πως τα κορίτσια δεν καταλαβαίνουν πως ειναι και αυτές ανώριμες. Δηλαδή το γεγονός πως οταν τα φτιάχνουν με έναν μεγαλύτερο δεν καταλαβαινουν πως τα φτιάχνουν με έναν αποτυχημένο που απλα δεν βρίσκει καποια συνομιλικη και τώρα ψαχνει τις μικρές
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #82521 από Special One στις 24 Ιουλίου 2011, 7:20μμ

Special One

Εικονίδιο
μέλος από: 24/7/2011
Φιλε νομιζω οτι τα εγραψα εγω αυτα που εγραψες συμφωνω απολυτα μαζι σου.ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΠΕΤΑΜΕΝΑ ΛΕΥΤΑ..
προφίλάλλα...˵quote˶
Απάντησε Γράψε θέμα Τελευταία σελίδα

Δεν μπορείς να απαντήσεις, είσαι Guest. Πρέπει να γραφτείς μέλος ή να κάνεις login:
Εγγραφή Login