Στείλε λεφτά στο ftou.gr
Μην πτύετε καταγής
Να ερωτευτείς είναι φοβερά απλό. Να ξε-ερωτευτείς είναι απλά φοβερό!
Παρασκευή, 22 Νοεμβρίου

γλυφομουνι

Απάντησε  Γράψε θέμα
Μήνυμα #75955 από sagapwm στις 24 Απριλίου 2011, 11:48μμ

sagapwm

Εικονίδιο
μέλος από: 23/4/2011
δοκιμασε να μου κανει γλυφομουνι αλλα δεν ηξερε καλα και δεν μαρεσε και δεν το ευχαριστιθηκα τι να κανω ? του εστειλα ενα σαιτ που ελεγε μεσα μυστικα κε τετοια αλλα δεν ηθελε να μπει . μηπως δεν επρεπε να του πω τιποτα καλητερα?
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #75957 από Pelvic_Thrust στις 25 Απριλίου 2011, 12:26πμ

Pelvic_Thrust

Εικονίδιο
μέλος από: 5/11/2009
Εισαι ξυρισμενη εκει κατω ? Εαν οχι τοτε ισως να συχαθηκε να βαλει ολο το ταλεντο του.

Εαν εισαι ξυρισμενη και εισαι σιγουρη οτι δεν ξερει να κανει γλυφομουνι πες του το χωρις να τον προσβαλεις.
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #75963 από Μανοςςςςςς στις 25 Απριλίου 2011, 12:40πμ

Μανοςςςςςς

Εικονίδιο
μέλος από: 21/3/2011
Έλεος πραγματικά!!Δείτε θέμα που δημοσίευεσε...<<Δεν μου κανει καλο γλυφομουνι,τι να κανω;>>
Κλειτοριδοτομη να κανεις...
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #75967 από sagapwm στις 25 Απριλίου 2011, 12:55πμ

sagapwm

Εικονίδιο
μέλος από: 23/4/2011
χαχα σιγα μην κοψω το πλι μου . και ναι ειναι προβλημα μεγαλο γιατι μαρεσει και ειναι ο συντροφος μου και θελω να βρισκω τροπουσ να περναω καλα μαζι του.
προφίλάλλα...˵quote˶
7
Μήνυμα #75968 από Doctoras στις 25 Απριλίου 2011, 1:04πμ

Doctoras

μέλος από: 31/8/2009

Αποδεκτή απάντηση

Έγραψε:(Μανοςςςςςς@25 Απριλίου 2011)
Έλεος πραγματικά!!Δείτε θέμα που δημοσίευεσε...<<Δεν μου κανει καλο γλυφομουνι,τι να κανω;>>
Κλειτοριδοτομη να κανεις...

Αυτο ειναι το λιγοτερο εχουν ρωτηθει αλλα και αλλα.Αλλα για αυτο ειναι το ftou.Και μαρεσει!!!Σε αλλα site δεν θα επερναν στα σοβαρα τετιες ερωτησεις .Οπως πυθανον κανεις και εσυ τωρα.Τεσπα.

Στο θεμα τωρα.Εγω θεωρω οτι δεν επρεπε να του το πεις καν και το γεγονος οτι του εδωσες site να "μορφωθει" ηταν το αποκορυφωμα.Δηλαδη συγνωμη προσπαθει ο ανθρωπος μια δυο θα βελτιωθει θα σε νιωσει.Συμπεριφεροντας του με τετοιο τροπο τον κανεις να νιωθει μειονεκτικα νομιζωντας οτι τον αντιμετοπιζεις σαν χαζο.Λοιπον εμπσιχοσετον.Προτρεψετον να ξαναπροσπαθησεται και με υπομονη να τον κατευθυνεις.Πες του για (για την κλειτοριδα,παραλληλα δακτιλο τρυψιμο κτλ)τα σημεια και οι κινισεις που σε ερθιζουν.Και εσυ αν δεν ειχες ξαναδοκοιμασει στοματικο θα ξεκινουσες επμυρη?Να εισε τρυφερη και να σκευτεσαι σιλογικα οχι μονο την δικια σου ευχαριστιση.Αυτος θα ευχαριστιθει αν δει και εσενα να χερεσαι τουλαχιστον μεχρι να μαθει προσπαθησε να του περνας οτι εχει βελτιωθει οτι γινεται καλυτερος και θα δεις οτι ετσι θα γινει !!!
προφίλάλλα...˵quote˶
Απάντησε Γράψε θέμα Τελευταία σελίδα

Δεν μπορείς να απαντήσεις, είσαι Guest. Πρέπει να γραφτείς μέλος ή να κάνεις login:
Εγγραφή Login