Στείλε λεφτά στο ftou.gr
Υπάρχουν δύο είδη πεζών, οι γρήγοροι και οι νεκροί.
Κυριακή, 27 Απριλίου

ποσο ΤΑ εχετε?

Απάντησε  Γράψε θέμα
Μήνυμα #104545 από egw1 στις 07 Ιουλίου 2012, 4:06μμ

egw1

μέλος από: 5/7/2012
προσφατα παρατηρησα οτι τα αρχιδια μου ειναι σχετικα μικρα σε σχεση με το πεος μου. ηθελα να ρωτησω λοιπον, 1ον αν υπαρχει καποιος τροπος να μετρησουμε το μεγεθος για να δω αν ολα ειναι φυσιολογικα (γιατι απο οτι θυμαμαι οι γιατροι εχουν ενα πραγμα σαν κομπολοι), 2ον σε εσας ειναι μεγαλα ή μικρα και 3ον υπαρχει περιπτωση αναλογα με το μεγεθος να αντιμετωπισει καποιος προβλημα στο μελλον να κανει παιδια?

προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #104547 από pantelis20 στις 07 Ιουλίου 2012, 4:18μμ

pantelis20

Εικονίδιο
μέλος από: 9/4/2010
Ε όπως και το πέος έτσι και οι όρχεις βγαίνουν σε διάφορα μεγέθη...
Το αν είναι μεγάλα ή μικρά δεν νομίζω να παίζει πολύ σημαντικό ρόλο εκτός απο ακραίες περιπτώσεις.
Τρόπος να τα μετρήσεις εσύ δεν γνωρίζω να υπάρχει συγκεκριμένος και οι γιατροί όπως λες έχουν διάφορα ας πούμε ομοιώματα με νούμερα για να προσδιορίσουν το μέγεθος.

Αν σε αγχώνει τόσο πολύ μπορείς να επισκεφτείς ουρολόγο ή ενδοκρινολόγο
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #104556 από panagiotis97 στις 07 Ιουλίου 2012, 5:16μμ

panagiotis97

Εικονίδιο
μέλος από: 27/3/2012
1)Απ'ότι έχω ακούσει υπάρχει ένα όργανο μέτρησης που λέγεται ορχιδόμετρο και όντως μοιάζει με κομπολόι(πάτα orchidometer στο google images και θα καταλάβεις...)
2)Τα δικά μου είναι αρκετά μεγάλα κάπου στο 20 με 25 στο ορχιδόμετρο...
3)Όντως όταν οι όρχεις είναι μεγαλύτεροι παράγεται περισσότερο και υγιέστερο σπέρμα,και οι πιθανότητες γονιμοποίησης είναι μεγαλύτερες,αλλά και πάλι κάποιος με μικρούς όρχεις είναι απόλυτα υγιής και γόνιμος.
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #104572 από egw1 στις 07 Ιουλίου 2012, 6:22μμ

egw1

μέλος από: 5/7/2012
ενταξει, δεν μου ειναι και μικροσκοπικα, αν θυμαμαι καλα πριν 4-5 χρονια που ειχα παει σε παθολογο μου ειχε πει οτι ειναι 13 και 15. τωρα λογικα θα εχουν μεγαλωσει, δεν ξερω ρωταω απλως γιατι θελω να ειμαι σιγουρος.

ευχαριστω για τις απαντησεις παιδια!
προφίλάλλα...˵quote˶
Απάντησε Γράψε θέμα Τελευταία σελίδα

Δεν μπορείς να απαντήσεις, είσαι Guest. Πρέπει να γραφτείς μέλος ή να κάνεις login:
Εγγραφή Login

23ΧΡΟΝΙΑ