Στείλε λεφτά στο ftou.gr
Αν χτυπάς το κεφάλι σου στον τοίχο, καις 150 θερμίδες την ώρα.
Πέμπτη, 21 Νοεμβρίου

χελπ - γκει με στρειτ φιλο

Απάντησε  Γράψε θέμα
Μήνυμα #188303 από disintegrated στις 13 Νοεμβρίου 2024, 12:37μμ

disintegrated

Εικονίδιο
μέλος από: 13/11/2024
Λοιπον λοιπον
εδω κ εναμιση περιπου χρονο εχω γνωρισει ενα παιδι με το οποιο κανω αρκετη παρεα, κ γενικα ειμαστε πολυ ανετα. μεχρι που του εκμυστηρευτηκα πως ειμαι γκει. κανενα προβλημα. το πηρε πολυ χαλαρα. το θεμα ειναι οτι τον γουσταρω, κ μαλιστα πολυ ασχημα...... αυτος ωστοσο ειναι στρειτ, κ μαλιστα εχει κανει κ σχεση το διαστημα που κανουμε παρεα, κ γενικα οποτε τον βλεπω να ειναι με κοπελα κ να της την πεφτει εμφανως (ειναι κ πολυ διακριτικος τρομαρα του) κατι με πιανει σε φαση δεν μπορω να εχω ελπιδες οτι θα γινει κατι μεταξυ μας... εκεινος εντωμεταξυ ειναι εμφανισιμος αλλα οχι κ καμια σωματαρα αλλα τον εχω ερωτευτει τρελα (οχι μονο αυτο αλλα απο διαφορες κοπελες που εχω ρωτησει χαρακτηριζεται μεχρι κ awkward). Αλλα κ παλι... νομιζω πως ειναι ο ιδανικος αλλα εχει το "μειονεκτημα" οτι ειναι στρειτ... υπαρχει περιπτωση να γινει κτ μαζι του;;;; μπορω να προβλεψω πως οι απαντησεις θα ειναι του στυλ "μην του το πεις, θα χαλασεις την σχεση σας" και "βρες αλλον" και δικαιως, αλλα ζω σε επαρχιακη πολη κ μαλιστα στην κρητη οποτε δεν ειναι κ οτι πιο ευκολο (ειναι ακατορθωτο)

χιλια συγγνωμη για το κειμενο - ναι, εμαθα στιξη κ τονισμο στο δημοτικο απλα το εγραψα πολυ βιαστικα
ΥΓ Ειμαι 16 κ εκεινος το ιδιο
προφίλάλλα...˵quote˶
Απάντησε Γράψε θέμα Τελευταία σελίδα

Δεν μπορείς να απαντήσεις, είσαι Guest. Πρέπει να γραφτείς μέλος ή να κάνεις login:
Εγγραφή Login