Στείλε λεφτά στο ftou.gr
Μην πτύετε καταγής
Αν θέλεις όραση σωστή, κλείσε τον υπολογιστή. (κοινωνική προσφορά του ftou.gr στα άλλα sites)
Κυριακή, 11 Μαΐου

Φεύγει το βάρος

Απάντησε  Γράψε θέμα
Μήνυμα #91364 από ONeos στις 22 Δεκεμβρίου 2011, 8:12μμ

ONeos

μέλος από: 31/7/2011
Εδώ και καιρό με ταλαιπωρούσε το θέμα της φίμωσης . Πάντα ήθελα να προχωρήσω και πάντα δεν το έκανα λόγω φίμωσης . Μικρό μεν , αλλά το πρόβλημα - πρόβλημα . Ύστερα απο βδομάδες ταλαιπωρίες , πήρα το θάρρος το είπα στους γονείς μου , κι από εβδομάδα κλείνω ραντεβού για περιτομή . Όλα κομπλέ . Οπότε όποιος έχει παρόμοιο πρόβλημα με εμένα , μην φοβηθείτε τους γονείς . Το είπα πρώτα στη μάνα μου , κι η αντίδραση της ήταν "Δεν είναι τίποτα , θα πάμε σε ένα χειρούργο και όλα μια χαρά" . Δεν μπορείτε τι βάρος έφυγε από πάνω μου!
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #91368 από Me lene στις 22 Δεκεμβρίου 2011, 10:22μμ

Me lene

Εικονίδιο
μέλος από: 19/10/2011
Πως καταλαβαινουμε οτι εχουμε φημωση αδερφε?
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #91383 από ONeos στις 23 Δεκεμβρίου 2011, 2:27μμ

ONeos

μέλος από: 31/7/2011
Όταν το πετσάκι δεν κατεβαίνει ώστε να αποκαλυφθεί όλη η βάλανος . Μιλάω για όταν το πέος είναι σε στύση . Μπορεί το πρόβλημα να είναι μεγάλο (Δηλαδή να μην κατεβαίνει σχεδόν καθόλου) ή μικρό (Δηλαδή να μένει λίγο για να κατέβει αλλά να μην γίνεται) . Επίσης άμα το κεφαλάκι μείνει εκτός για ένα χρονικό διάστημα , συνήθως αυτό γίνεται αφού έχεις αυνανιστεί , το τραβάς και μένει . Μετά απο κάποιες ώρες (Σε εμένα με απο 15+ ώρες) , δημιουργείτε μία φουσκάλα , αυτό είναι παραφίμωση . Μην το δοκιμάσετε όμως γιατί είναι επικύνδινο , μιας και εκεί μπορεί να νεκρωθούν τα κύτταρα .
προφίλάλλα...˵quote˶
Απάντησε Γράψε θέμα Τελευταία σελίδα

Δεν μπορείς να απαντήσεις, είσαι Guest. Πρέπει να γραφτείς μέλος ή να κάνεις login:
Εγγραφή Login

23ΧΡΟΝΙΑ