Στείλε λεφτά στο ftou.gr
Εμείς εδώ εφηύραμε αυτό που λέτε τώρα Web 2.0, και ξέρουμε τα χάλια του.
Σάββατο, 23 Νοεμβρίου

Πρωτη φορα!!

Απάντησε  Γράψε θέμα
Μήνυμα #90820 από Nikolanna στις 14 Δεκεμβρίου 2011, 1:18μμ

Nikolanna

Εικονίδιο
μέλος από: 14/12/2011
Γεια σας!!!Ειμαι 17 και πριν κανα μηνα τα εφτιαξα με ενα παιδι 24..Επειδη σπουδαζει εκτος Αθηνας δν τον πολυβλεπω αλλα σε δυο εβδομαδες τελειωνει και θα ερθει μονιμα Αθηνα....Πιστευω πως ειναι ο καταλληλος για να το κανω μαζι του πρωτη φορα αλλα φοβαμαι λιγο...Πιο πολυ φοβαμαι μην πονεσω πολυ και κατα δευτερον φοβαμαι μηπως δεν του αρεσει και σηκωθει και φυγει μετα...Μπορειτε να μου πειτε καποιες αποψεις παρακαλω!!
προφίλάλλα...˵quote˶
4
Μήνυμα #90825 από tragikos στις 14 Δεκεμβρίου 2011, 2:07μμ

tragikos

Εικονίδιο
banned
μέλος από: 2/12/2010

Αποδεκτή απάντηση

Μην φοβασαι χαλαροσε και απολαυσε το Οσο για το δευτερο πρεπει να ειναι μεγαλος βλακας για να μην εκτιμισει οτι πρωτη φορα δινεσε σε αυτον, και πει πως δεν του αρεσε κιολας! αν και ειναι απιθανο να πει κατι τετοιο
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #90860 από constantinaa στις 14 Δεκεμβρίου 2011, 5:57μμ

constantinaa

μέλος από: 27/10/2011
Οτι θα πονεσει λιγο θα πονεσει.. Αλλα αν δεν αντεχεις τον πονο μπορεις να του πεις να σταματησει για λιγο.. Εγω τουλαχιστον ετσι εκανα.. Ξερει οτι εισαι παρθενα τουλαχιστον για να προσεχει??

Δεν νομιζω σε κανεναν να μην αρεσει το σεξ.. Θα σου δειξει και κεινος τι πρεπει να κανεις.. Το ξερει οτι εισαι προταρα
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #90870 από Nikolanna στις 14 Δεκεμβρίου 2011, 9:43μμ

Nikolanna

Εικονίδιο
μέλος από: 14/12/2011
Ευχαριστω πολυ και τους δυο σας....constantinaa το γνωριζει οτι ειμαι παρθενα, αλλα με το οτι θα με προσεξει δεν παυω να αγχωνομαι!!!
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #90879 από zemer στις 14 Δεκεμβρίου 2011, 10:30μμ

zemer

Εικονίδιο
μέλος από: 8/12/2011
για τον πονο ισως να βοηθουσε λιγο λυπαντικο. πιστευω οτι θα μειωνε τον πονο. οσο για το οτι φοοβασαι να μην σηκωθει και φυγει τοτε θα ειναι βλακας που δε θα εκειτμησει που δινεσαι σε αυτον.. και αν εχετε και αρκετο καιρο σχεση τοτε δε νομιζω να το κανει
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #90923 από gaurina στις 15 Δεκεμβρίου 2011, 8:52μμ

gaurina

μέλος από: 15/12/2011
και εμενα η πρωτη μ φορα ηταν τωρα τν δευτερα...και ειμαι κ εγω 17 χρονων και το αγορι μ 22...τα εχουμε 4 μηνες και κατι...η9ελα να προχωρησω μαζι τ αλλα παντα στο τελος του ελεγα οχι...ετσι την δευτερα τ ειπα πως 9ελω και δεν 9α το μετανιωσω τελευταια στιγμη...στην αρχη τραβιομουν,τν επρωχνα,η9ελα να τν εχω αγκαλια γτ ειχα αγχος,τελικα μετα απο τις πολλες κλοτσιες και τις γρατζουνιες που του εκανα εγινε και δεν με πονεσε πολυ..ελαχιστα..αλλα εβγαλε πολυ αιμα..απλα πρεπει να μν εχεις αγχος και να κανεις οτι σ λεει για να μν πονεσεις..δλδ να εχεις τα ποδια σ εκει που 9α σ πει το αγορι σ..ολα 9α πανε καλα..η πρωτη φορα ειναι καπως μετα ολα 9α ειναι ωραια :) εγω παντως την πρωτη φορα δεν καταλαβα και πολλα γτ πονουσα καπως και ειχα τρομερο αγχος.
προφίλάλλα...˵quote˶
Απάντησε Γράψε θέμα Τελευταία σελίδα

Δεν μπορείς να απαντήσεις, είσαι Guest. Πρέπει να γραφτείς μέλος ή να κάνεις login:
Εγγραφή Login