Στείλε λεφτά στο ftou.gr
Μια γκόμενα με κάλεσε προχθές... Έλα, μου είπε, δεν είναι κανείς σπίτι. Πήγα και όντως δεν ήταν κανείς.
Σάββατο, 23 Νοεμβρίου

γυναικιος οργασμος

Απάντησε  Γράψε θέμα
Μήνυμα #87832 από aleksia στις 24 Οκτωβρίου 2011, 2:32πμ

aleksia

Εικονίδιο
μέλος από: 24/10/2011
εδω και 4 μηνες τα εχω με ενα αγορι που ειναι ο 1ος μου..αυτος εχει παει με αλλες 5 οι οποιες ειναι και μεγαλυτερες.το προβλημα μου ειναι οτι πολλες φορες οταν ειναι αυτοσ απο πανω δεν καταλαβαινω και πολλα και δεν ξερω αν τελιωνω η οχι...δεν ξερω καν πως τελιωνουν οι γυναικες. οταν ειμαι εγω απο πανω και το πηγαινω γρηγορα με ποιανει τις περισσοτερες φορες ενα ανατριχιασμα που διαρκει περιπου 5 δευτερα και ειναι πολυ ωραιο σαν να βρησκω το σημειο g για παραδιγμα.. μηπωσ ξερετε τι ειναι αυτο? επισης μπορειτε να μου βρητε καποια λυση στο τι μπορω να κανω οταν ειναι αυτος απο πανω?πως θα καταλαβω αν τελειωσα? και επιδη ειμαι απιρη πως αυνανιζονται οι γυναικες?
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #87850 από aswtos στις 24 Οκτωβρίου 2011, 3:42μμ

aswtos

μέλος από: 2/9/2011
ολοι οι προβληματισμοι σου νομιζω πως λυνονται απλα και εχουν εξηγηση. γενικα η ιεραποστολικη σταση δλδ αυτη στην οποια ο αντρας ειναι απο πανω ειναι γενικα απο αυτες που δεν προσφερουν τοσο μεγαλη ευχαριστηση στη γυναικα γιατι δεν ερεθιζει εντονα τα μπροστινο τοιχωμα του κολπου και δεν προσφερει και πολυ βαθια διεισδυση. αυτο μπορει να αντιμετωπιστει με τους παρακατω τροπους. ο πρωτος ειναι με το να τοποθετεις ενα μαξιλαρι κατω απο τους γλουτους σου οταν βρισκεται σε αυτη την σταση. με αυτον τον τροπο αλλαζει η γωνια διεισδυσης και γινεται εντονοτερη η επαφη. επισης μπορητε να δοκιμασετε και την εναλλακτικη στην οποια τοποθετεις εσυ τα ποδια σου πανω στους ωμους του αγοριου κατα τη διαρκεια του σεξ. με αυτον τον τροπο η δδιεισδυση ειναι πιο βαθια. για να αυξησεις την ευχαριστηση σου μπορεις παραλληλα ειτε εσυ ειτε εκεινος να τριβει την κλειτοριδα σου.
οσον αφορα αυτο που σε προβληματιζει με τον οργασμο απο της περιγραφες σου καταλαβαινω πως ή εχεις φτασει καποιες φορες σε οργασμο που δεν ηταν εντονος ή το πιθανοτερο εχεις φτασει πολυ κοντα αλλα χωρις να τελειωσεις. κανεις δεν θα μπορεσει να σου λυση με απολυτη σιγουρια αυτη σου την απορια εκτος απο εσενα την ιδια και αυτο θα μπορεσεις να το κανεις μονο οταν νιωσεις τοσο ικανοποιηση που να εισαι σιγουρη πως εφτασες σε οργασμο. προσπαθησε να ανακαλυψεις τι σου αρεσει με τον αυνανισμο. δεν ειναι κατι το κακο. ερεθισε τον εαυτο σου με τα χερια σου. ερεθισε την κλειτοριδα σου, χρησιμοποιησε τα δακτυλα σου σαν να ειναι το πεος του αγοριου σου και μολις καταλαβεις τι ειναι αυτο που σε ικανοποιει συνεχισε το μεχρι να νιωσεις πως χανεσαι, πως βαθαινει η ανασα σου πολυ, πως τρεμεις χωρις να το θελεις και ο κολπος σου γινεται υγρος και συσπαται. αν δεν ανακαλυψεις τι σε ικανοποιει μονη σου θα εχεις συνεχως αποριες για το αν τελειωνεις με το αγορι σου. ακομη αν νιωθεις αβολα να τα κανεις ολα αυτα μονη σου μπορεις να ζητησεις και τη βοηθεια του. στοχος του θα ειναι να σε ερεθισει παρα πολυ αρχικα με καθε τροπο εκτος απο διεισδυση.
τελος θα σου πω να μην εχεις κομπλεξ και να μην νιωθεις καθολου μειονεκτικα ή να σου γεννιονται ανησυχιες επειδη το αγορι σου εχει περισσοτερες εμπειριες απο σενα στο παρελθον και να κοιτας μεσα απο το σεξ οχι μονο να του προσφερεις ευχαριστηση αλλα και να παιρνεις.
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #87907 από City Of Angels στις 25 Οκτωβρίου 2011, 1:47πμ

City Of Angels

Εικονίδιο
banned
μέλος από: 20/11/2010
Ειναι φυσιολογικο τις πρωτες σου φορες να μην φτανεις σε οργασμο!Σταδιακα θα αρχισεις να νιωθεις ολο και πιο εντονα!Τι ηλικια εχεις εσυ και το αγορι σου?
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #87909 από alekssia στις 25 Οκτωβρίου 2011, 4:17πμ

alekssia

Εικονίδιο
μέλος από: 25/10/2011
συγγνωμη αλλα επρεπε να αλλαξω προφ γιατι δεν μου εστειλαν τον κοδικο στο εμαιλ μου. εγω παω στα 17 και αυτος στα 18
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #87981 από o_akiros στις 26 Οκτωβρίου 2011, 5:05μμ

o_akiros

Εικονίδιο
μέλος από: 26/10/2011
Έχω και εγώ μια απορία σχετικά με αυτό το θέμα.
Είμαι με την ίδια κοπέλα 7 μήνες με εντονότερη σεξουαλική ζωή τους τελευταίους 4 μήνες..
Το πρόβλημα είναι πως δεν ξέρω ούτε εγώ ούτε αυτή αν την φέρνω ή όχι σε οργασμό..Υπάρχουν φορές που με σταματάει και μου λέει ότι δεν αντέχει-θέλει άλλο επειδή νοιώθει ένα ανάμικτο συναίσθημα(αυτό που λέμε τσούζει αλλά της αρέσει).
Έχω ακούσει ότι υπάρχουν κοπέλες που δεν τελειώνουν βγάζοντας υγρά.
Η αλήθεια είναι ότι μου έχει γίνει εμμονή και έχω αρχίσει να επηρεάζομαι πολύ ψυχολογικά.
Μήπως ξέρει κάποιος πως μπορώ να δω τι φταίει που δεν τελειώνει και αν πράγματι τελειώνει αλλά όχι με υγρά??
(Είναι και για τους δύο μας η πρώτη εμπειρία)
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #88314 από GregoryGreek στις 01 Νοεμβρίου 2011, 3:22μμ

GregoryGreek

Εικονίδιο
μέλος από: 1/11/2011
egw file exw ena allo problima prp me auto to thema ekei p tis to xaidevo apo e3w kai niothi wrea.. paw na tis to valw apo mesa kai traviete gt to kanei auto? :/
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #88320 από GregoryGreek στις 01 Νοεμβρίου 2011, 4:02μμ

GregoryGreek

Εικονίδιο
μέλος από: 1/11/2011
aa kai eimastan se mia gonia p dn mas evlepe kaneis mpas kai dn htane o aparetitos xoros giauto? :/
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #88331 από alekssia στις 01 Νοεμβρίου 2011, 5:52μμ

alekssia

Εικονίδιο
μέλος από: 25/10/2011
ε λιγο...φυσικα και στα κοριτσια δεν αρεσει πολλες φορες να το κανουν αυτο τ αγορια σε καποιο εξωτερικο χωρο.. ισως πιστευει οτι ειναι και νωρις γι αυτο..μπορεις να συζητισεις μαζι της γι αυτο το θεμα ..
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #88465 από rockgirl1993 στις 04 Νοεμβρίου 2011, 1:46πμ

rockgirl1993

μέλος από: 4/11/2011
Πως αυνανιζονται οι γυναικες?Τρυβοντας τη κλειτοριδα κ σκεφτοντας πραγματα που σ'ερεθιζουν.Αλλες βαζουν κ δαχτυλο στο κολπο.Οσο για τον οργασμο στο σεξ,θα σου πω ο,τι εχω διαβασει γιατι δεν ειμαι εμπειρη.Πρεπει ν'αφηνεσε κ να μη σκεφτεσε τον οργασμο.Να σκεφτεσαι τη στηγμη αυτη που μυραζεσε με τ'αγορι σου.Ωπως κ στον υπνο.Οταν νυσταζεις ερχετε μονος του ο υπνος,δε το διαλλεγεις εσυ να κοιμηθεις!Υπαρχουν δυο ηδων οργασμοι στη γυναικα.Ο κλειτοριδικος(της κλειτοριδας,που γινεται με τα χαδια κ διαφορα προκαταρκτικα)κι ο κολπικος(του κολπου που γινετε με τη διησδυση).Υπαρχουν γυναικες που ειναι μονο κλειτοριδικες κι αλλες μονο κολπικες(το'λεγε γυναικολογος).Αλλες κ τα δυο!
προφίλάλλα...˵quote˶
Απάντησε Γράψε θέμα Τελευταία σελίδα

Δεν μπορείς να απαντήσεις, είσαι Guest. Πρέπει να γραφτείς μέλος ή να κάνεις login:
Εγγραφή Login