Παράξενο?
Μήνυμα #85491 από johny98 στις 09 Σεπτεμβρίου 2011, 3:12πμ
μέλος από: 7/9/2011 μηνύματα: 33 0 |
Λοιπόν, εγώ είμαι σε σχέση εδώ και 10 μέρες περίπου με ένα κορίτσι που το θέλω και με θέλει πολύ. Είμαστε και οι δύο 13 χρονών, εγώ θα πάω 2α γυμνασίου, αυτή 3η... (αυτή είναι τέλη Δεκέμβρη 1997 ενώ εγώ τέλη Ιανουαρίου 1998). Συναντιόμαστε συχνά, σε ένα μέρος όπου είμαστε μόνοι μας και φιλιόμαστε, και ξαπλώνουμε δίπλα δίπλα κοιτάζοντας τα αστέρια, και τέτοια... Προχτές, έκανε πως κοιμόταν γιατί ήταν *πολύ* κουρασμένη, αλλά όσο "κοιμόταν" έπαιρνε το χέρι μου αγκαλιά, έβαζε την παλάμη μου στο στήθος της και πίεζε...και τέτοια... Εμείς είχαμε μιλήσει περίπου 2 μέρες πριν αυτό και μου είχε πει ότι είχε καταλάβει λίγο ότι ντρεπόμουν να κάνω κάτι και ότι αν θέλω μπορώ να την πιάσω όπου θέλω...Εγώ όμως ένοιωθα λίγο άβολα να της πιάσω το στήθος αλλά αυτή το έφερνε σιγά σιγά μέχρι που μου άρεσε...δεν είχα ξαναπιάσει ποτέ.. Μήπως πιστεύετε ότι προχωράμε λίγο γρήγορα? Μου είπε ότι όταν γίνουμε 15-16 χρονών θέλει να χάσει την παρθενιά της με εμένα... |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #85495 από M1k3y στις 09 Σεπτεμβρίου 2011, 3:34πμ
μέλος από: 29/12/2010 μηνύματα: 846 0 |
Φίλε μου, αλλο το χούφτωμα/φάσωμα, κι άλλο το σεξ. Το πρώτο κάν' το άφοβα, για το δεύτερο είναι λίγο νωρίς, οπότε κράτα μια επιφύλαξη. Και για όνομα του Θεού, μην ντρέπεσαι να τη χουφτώνεις όταν είστε μόνοι, θα σε περάσει για καλόγερο. Επίσης, μη μένεις μόνο στο στήθος, προχώρα και σε άλλα σημεία (ξέρεις εσύ πού) (ελπίζω δηλαδή). |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #85496 από rhgas στις 09 Σεπτεμβρίου 2011, 3:37πμ
μέλος από: 13/3/2011 μηνύματα: 69 0 |
Ή στην καλύτερη μοναχό.Χούφτωνε, χούφτωνε.Και προ πάντων μην ντρέπεσαι.Να ντρέπεσαι οταν εισαι σε δημόσιο χώρο.Αν είστε μόνοι μην φοβάσαι τίποτα.Και μήν βιάζεσαι να προχωρήσετε αλλιώς θα βαρεθείτε πιο γρήγορα |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #85867 από ZeusTheThunder στις 14 Σεπτεμβρίου 2011, 9:12μμ
μέλος από: 9/7/2011 μηνύματα: 4 0 |
Φιλε μου εγω αν ειμουν στην θεση σου θα ειμουν τριςευτιχισμενος!!! Χουφτωσε τωρα που μπορεις μπορει να μην βρεις ευκολα αργοτερα τετοια ευκαιρια!! |
προφίλάλλα...˵quote˶ |