Στείλε λεφτά στο ftou.gr
Σε περίπτωση φωτιάς μη χρησιμοποιείτε ασανσέρ. Απλά πηδήξτε!
Πέμπτη, 31 Οκτωβρίου

φοβος για εγκυμοσυνη

Απάντησε  Γράψε θέμα
Μήνυμα #83974 από koritsi στις 17 Αυγούστου 2011, 1:14μμ

koritsi

μέλος από: 17/8/2011
Γεια σας!! Εχω ενα προβλημα κ θα ηθελα την γνωμη σας.. Στις 2 Αυγουστου εκανα ερωτα με το αγορι μου χωρις προφυλακτικο,ομως ηταν πολυ προσεκτικος. Οποτε πηγαινε να νιωσει οτι του αρεσει τραβιοταν γ να μην γινει τιποτα και δεν ειχε βγαλει ουτε υγρα ουτε τιποτα.. Τον ιουνιο μου ειχε ερθει η περιοδος στις 12 κ τον ιουλιο στις 19..Τωρα πλησιαζουν οι μερες,εχω πονους αλλα δεν μου ερχεται η περιοδος..Να σημειωσω οτι πριν το κανω μ αυτον εκεινη την μερα ειχα να κανω σεξ ενα χρονο περιπου.. Υπαρχει φοβος γ εγκυμοσυνη? Σε τι οφειλονται οι πονοι αφου δεν μου ερχεται περιοδος? Τι να κανω? Παρακαλω μονο σοβαρες απαντησεις..
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #84046 από mikrouli στις 18 Αυγούστου 2011, 2:19πμ

mikrouli

Εικονίδιο
μέλος από: 2/8/2011
εχεις καθολου αγχος?
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #84050 από sophie19 στις 18 Αυγούστου 2011, 3:51πμ

sophie19

Εικονίδιο
μέλος από: 27/6/2011
μας λες οτι συνηθως βλεπεις περιοδο μετα τον ενα μηνα ετσι;
ε αυτο δεν εχει περασει καν ακομα!Οι πονοι συνηθως ερχονται λιγες μερες πριν την περιοδο στην πλειοψηφια, αρα το οτι πονας ειναι ενα καλο σημαδι
Ακομα το οτι ηταν "προσεκτικος" δεν σημαινει τιποτα αφου παλι υπαρχουν πιθανοτητες (οκ πιο λιγες αλλα και παλι) αρα ο φιλος σου το μονο που καταφερε ειναι να μην το ευχαριστηθει καθολου και να μην ευχαριστει ουτε εσενα αφου καθε λιγο σταματουσε..
Την αλλη φορα προφυλακτικο να πεις του φιλου σου,μπορει να τον χαλαει αλλα σιγουρα θα το ευχαριστηθει περισσοτερο αφου δε θα εχει στο νου του στο ποτε θα του "αρεσει" και θα πρεπει να βγει..

Παντως μπορεις απο τωρα να παρεις ενα τεστ εγκυμοσυνης να σε ησυχασει αφου περασαν αρκετες μερες (θελουν 10 μετα την επαφη τα περισσοτερα)
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #84124 από Paris23 στις 19 Αυγούστου 2011, 12:10πμ

Paris23

Εικονίδιο
μέλος από: 18/8/2011
Αρχικα το προφυλακτικο για να μας προστατεύει οχι μόνο από μία εγκυμοσύνη αλλά και από σεξουαλικά νοσήματα... Οπότε την επόμενη φορά μην το αφήσετε στο συρτάρι...
Αφού έχεις συμπτώματα λογικά θα σου έρθει... μάλλον αγχώθηκες, το σκέφτεσαι συνέχεια και δεν σου έρχεται...
Βγάλτο από το μυαλό σου, χαλάρωσε και θα σου έρθει...
Ένα τεστ εγκυμοσύνης όπως είπε και η sophie19 θα σου έλινε και την τελευταία αμφιβολία( αν και δεν είναι πάντα σωστά- το λέω εκ πείρας)....
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #84195 από koritsi στις 19 Αυγούστου 2011, 2:56μμ

koritsi

μέλος από: 17/8/2011
sophie19 εχεις απολυτο δικιο! εκανα το τεστ κ βγηκε αρνητικο,βεβαια περιοδος δεν μου εχει ερθει ακομα..κατι πονους εχω..ελπιζω να φταιει το οτι ειχα να κανω 1 χρονο περιπου ερωτα!
Paris23 πιστεψε με αν ειχαμε εκεινη την στιγμη δεν θα τα αφηναμε στο συρταρι:Ρ απ την επομενη φορα θα εχουμε.. τωρα που εκανα το τεστ μου εφυγε ολο το αγχος οποτε θα μου ερθει κ η περιοδος ελπιζω..σας ευχαριστω πολυ ολους!!
προφίλάλλα...˵quote˶
Απάντησε Γράψε θέμα Τελευταία σελίδα

Δεν μπορείς να απαντήσεις, είσαι Guest. Πρέπει να γραφτείς μέλος ή να κάνεις login:
Εγγραφή Login