Στείλε λεφτά στο ftou.gr
Web 2.0, καλάθι της νοικοκυράς, Μολώχ της ασφάλτου, φιλανθρωπία εταιρειών. Ισοδύναμα ανύπαρκτα πράματα.
Παρασκευή, 22 Νοεμβρίου

Φάρμακο που κάνει κάποιον gay?

Σελ. 2
Απάντησε  Γράψε θέμα
Μήνυμα #79894 από arxangelos στις 18 Ιουνίου 2011, 8:24πμ

arxangelos

Εικονίδιο
μέλος από: 16/1/2011
εχω δει 6 bodybuilders επαγγελματιες οι 2 ηταν αδερφες και ο ενας μου ειπε οτι εχω γραψει παραπανω...οποτε ο ορισμος βλακας ειναι κακος θα ελεγα, δεν κολλαει, και δεν μου πολυ αρεσει.
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #79919 από Darkfieras στις 18 Ιουνίου 2011, 2:05μμ

Darkfieras

Εικονίδιο
banned
μέλος από: 3/11/2009
Και παλη ΕΝΑΣ ΛΟΓΙΚΟΣ ανθρωπος δεν θα γινοταν γκει για κανεναν λογο ας παρει βιαγκρα ο bodybuilder και το παιδι ζιτισε να μαθει αμα υπαρχει φαρμακο που κανει τον αλλον γκει λογικα με ολοι την συμασια της λεξεως δηλαδη εναν αντρα τον κανει γυναικα αν το πιασατε... Και συγουρα προς το παρον γιατι η επιστιμει προχοραει δεν υπαρχει ισως στο μελον να φτιαχτει κατι τετοιο και συγουρα θα πουλιετε 20.000 ευρω ++.
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #79929 από Webmaster στις 18 Ιουνίου 2011, 5:47μμ

Webmaster

Εικονίδιο
Administrator
μέλος από: 14/8/2002
Όχι να τον κάνει γυναίκα. Υπάρχει φάρμακο που να ΕΠΗΡΕΑΖΕΙ έναν άντρα σε τέτοιο βαθμό που να τον κάνει να έλκεται ερωτικά από άλλους άντρες! (χωρίς να του αλλάζει το φύλο)

arxangelos: Όχι πάλι ρε βλάκα, αυτοί μάλλον ήταν gay από πριν αρχίσουν με το body building και τα στεροειδή.

-----------------
The only unbearable thing is that nothing is unbearable.
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #79955 από Darkfieras στις 19 Ιουνίου 2011, 9:48πμ

Darkfieras

Εικονίδιο
banned
μέλος από: 3/11/2009
Επηρεαζοντας της ορμονες του τον κανει ετσι.
προφίλάλλα...˵quote˶
Απάντησε Γράψε θέμα Τελευταία σελίδα

Δεν μπορείς να απαντήσεις, είσαι Guest. Πρέπει να γραφτείς μέλος ή να κάνεις login:
Εγγραφή Login