Ubuntu Linux - Εξάπτει τις γκόμενες
Μην έχεις καλές ιδέες αν δεν είσαι πρόθυμος να πάρεις και την ευθύνη τους.
Παρασκευή, 22 Νοεμβρίου

αυνανισμος και σπερμα

Σελ. 2
Απάντησε  Γράψε θέμα
Μήνυμα #75285 από tsebelas στις 10 Απριλίου 2011, 2:24πμ

tsebelas

Εικονίδιο
banned
μέλος από: 31/3/2011
μου σηκωθηκε η τριχα!!!!!!
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #75373 από lostakias στις 12 Απριλίου 2011, 1:02μμ

lostakias

Εικονίδιο
μέλος από: 14/7/2010
Εγώ μια φορα τα είχα δοκιμασει (τα χυσια), για να δω πως ειναι η γευση τους , αν θα γουσταρουν οι γυναικες να τα παιρνουν κ.λ.π. !!! δεν ξέρω για τις γυναίκες αλλά εγώ πραγματικά αηδίασα,όταν τα βαλα στο στόμα μου
υ.γ. μια σταγονα πηγα να δοκιμασω όχι ολα τα χύσια !! και μετά ήμουν μισή ώρα κάτω απ την βρυση για να φυγει τελείως η γεύση!! Πάντως έχω διαβάσει και σε άλλα φόρουμ, ότι δεν θεωρείσαι γκέι αν τρως τα χυσια σου.. Και γενικά ο καθένας κάνει ότι τον ευχαριστεί ..
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #75630 από eimailigopsycho στις 17 Απριλίου 2011, 10:19μμ

eimailigopsycho

Εικονίδιο
banned
μέλος από: 16/4/2011
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ φιλε εχω σκασει στα γελια ευχαριστω ρε χαχαχαχαχα. Καλα ρε χυνεις πανω στη μαπα σου και τα γλυφεις κιολας? τι βιτσια ειναι αυτα

Φακελάκι μοδερέιτορ: Ό,τι γουστάρει θα κάνει, δε σε ορίσαμε για να δημιουργείς κόμπλεξ σε κανέναν. Άντε, γιατί κάτι τέτοια ζώα σαν και του λόγου σου έχουν φτιάξει μια κοινωνία γεμάτη ταμπού και καθωσπρεπισμούς. Δρόμο. Και προς ενημέρωση των υπολοίπων που θα το δουν αυτό, όποιος στείλει μήνυμα που ΔΕΝ βοηθάει τον άλλο ή τον ειρωνεύεται ΜΕ ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ τρόπο είναι banned αυτομάτως.
προφίλάλλα...˵quote˶
Απάντησε Γράψε θέμα Τελευταία σελίδα

Δεν μπορείς να απαντήσεις, είσαι Guest. Πρέπει να γραφτείς μέλος ή να κάνεις login:
Εγγραφή Login