δαχτυλακι
Σελ. 2
Μήνυμα #76566 από igneel64 στις 07 Μαΐου 2011, 1:09πμ
μέλος από: 6/5/2011 μηνύματα: 4 0 |
Οχι φυσικά,απέχει πολύ πρώτον και δεύτερον το ph του σπέρματος είναι ελαφρά βασικό,και το ph του κόλπου σου είναι όξινο αρα πρακτίκα το σπέρμα δεν επιβιώνει πολυ μέσα σου ωστε να γονιμοποιήσει ένα απο τα ώαρια σου... |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #76878 από giorgos95 στις 12 Μαΐου 2011, 11:57μμ
μέλος από: 15/6/2010 μηνύματα: 35 0 |
προσωπικά...εγλω στην κοπέλα μου αρχίζω με φιλιά και απλά χουφτώματα και συνεχίζω διαγράφοντας κυκλικές τροχιες με το δάχτυλο γυρω απο την κλειτωρίδα της για να την ερεθίσω.Αργότερα,κατεβαίνω και την χαιδεύω σε όλη την περιοχή μέχρι να υγρανθεί αρκετά και να μπορεί να δεχτεί το δάχτυλο μέσα της χωρίς κανέναν πόνο καθώς είναι ακόμα παρθένα(δεν εχουμε ολοκληρώσει ακόμα)από κει και πέρα συνδυασμοί...το βάζεις το βγάζεις ανεβαίνεις την χαιδεύεις...be creative :) Σε εμένα αν και έχω κάνει μόλις 2 φορές τέτοια φάση και με την ίδια κοπέλα μου βγήκε πολύ φυσικά,(παίζει ρόλο βέβαια και η γνώση απο τα διάφορα video που κυκλοφορούν στο net)και ούτε υπήρξε κάποιο πρόβλημα και μετά έλαβα πολύ θετικα σχόλια και αντιδράσεις :) ελπίζω να βοήθησα...δν υπάρχει κάτι standar απλά παρακολούθα τις αντιδράσεις της κοπέλας σου! |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #77438 από ani$ στις 23 Μαΐου 2011, 3:16πμ
μέλος από: 23/5/2011 μηνύματα: 13 0 |
Λοιπον..στις κοπέλες όπως όλοι ξέρουμε αρέσει να κάνουν τα αγόρια με το δάχτυλο γύρω από την κλειτορίδα τους..αλλα εμένα προσωπικά..όταν είμαι μέ το αγόρι μου και έχουμε έρθει πολυ κοντά και έχω ανάψει αρκετά..δεν μου φτάνει αυτο..θέλω δάχτυλο οποσδήποτε..και πιστεύω και οι περισσότερες κοπέλες αισθάνονται ετσι..! ;) |
προφίλάλλα...˵quote˶ |