Στείλε λεφτά στο ftou.gr
Αν οι συνεντεύξεις στις προσλήψεις ήταν αποτελεσματικές, τότε δε θα υπήρχαν απολύσεις.
Σάββατο, 23 Νοεμβρίου

προβλημα χελπ

Απάντησε  Γράψε θέμα
Μήνυμα #69879 από weed στις 02 Ιανουαρίου 2011, 10:32μμ

weed

Εικονίδιο
banned
μέλος από: 2/1/2011
πεδια εχω ενα προβλημα
ειμαι 16 χρωνον μεταλας και κανω 3 πολεμικες τεχνες (απλα το λεω γιατι ακουσα οτι κατι γινετε αν γυμναζεσε)
εχω ενα προβλημα σαν εφηβος...ξερετε...
το π30ς μου ειναι 12 εκατοστα σηκομενο και εχει 15 εκατοστα παχος ( βασικα ξερετε γιρο γιρο και μετα με χαρακα xD) *ελεος ξερω
λιπον 8α εχω κανενα προβλημα? θα ζησω? η θα χαραμισω την ζωη μου με πορνο?
πιστευω οτι ειμαι θυμα των media που θελουν να περασουν οτι το μικρο σκατα το μεγαλο καλητερα
αλλα παρολα αυτα κραταω της αποστασεις μου
παρακαλω οι απαντισεις σας να μην με κανουν να νιοσω πιο ασχημα απο τωρα που ειμαι
ευχαριστω

προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #69888 από silisav1 στις 02 Ιανουαρίου 2011, 10:56μμ

silisav1

Εικονίδιο
μέλος από: 1/1/2011
μια χαρα εισαι!
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #69893 από weed στις 03 Ιανουαρίου 2011, 12:00πμ

weed

Εικονίδιο
banned
μέλος από: 2/1/2011
γιατι ρε παιδια δεν απαντατε και σε μενα ? βοηθεια ψαχνω
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #69912 από giannisefoa στις 03 Ιανουαρίου 2011, 2:11πμ

giannisefoa

μέλος από: 6/5/2009
Βασικά κατ αρχήν γουστάρω την μουσική που ακούς!!!!!!!!Όσο για το πέος σου θα σου πω το εξής:οι γκόμενες πιο πολύ διεγείρονται από το πάχος παρά από το μήκος(έτσι μου λέει η δικιά μου τουλάχιστον) και το πάχος σου απότι ξέρω είναι πιο πάνω από τον μέσο όρο...Από την άλλη το μήκος σου είναι στο κατώτατο όριο του μέσου όρου...Όπως καταλαβαίνεις λοιπόν είσαι σε πλεονεκτηκή θέση σε σχέση με πολλούς άντρες οπότε άσε το πορνό και βγες να βρεις κάποια να... ;)
προφίλάλλα...˵quote˶
Απάντησε Γράψε θέμα Τελευταία σελίδα

Δεν μπορείς να απαντήσεις, είσαι Guest. Πρέπει να γραφτείς μέλος ή να κάνεις login:
Εγγραφή Login