Ubuntu Linux - Εξάπτει τις γκόμενες
Πίστευα πως όλοι πρέπει να πληρώνουμε τους φόρους μας με χαμόγελο. Tο προσπάθησα αλλά εκείνοι επέμεναν να θέλουν μετρητά.
Σάββατο, 23 Νοεμβρίου

συμβουληηηη σασ παρακαλωωω

Σελ. 4
Απάντησε  Γράψε θέμα
Μήνυμα #67849 από VeTeRaNoS στις 08 Νοεμβρίου 2010, 9:48πμ

VeTeRaNoS

Εικονίδιο
μέλος από: 8/11/2009
Παίδες μην τσακωνόμαστε μονοι μας η κοπέλα το πήρε το μήνυμα που ήταν να πάρει και θα αποφασίσει τι θέλει να κάνει.

Έγραψε:(Amelia@08 Νοεμβρίου 2010)
Οταν ενας αντρας ειναι μακρια απο την κοπελα του και ικανοποιει τις ορμες του με την οποιαδηποτε ειναι μαγκας και αντρας πολλα βαρης, ενω οταν συμβαινει το αντιστοιχο με τη γυναικα ειναι πουτανακι? Μα που ζουμε???

Λάθος και για έναν άντρα είναι ακριβώς το ίδιο.Που κολλάει η λέξη μάγκας σε αυτό;Άντρας γυναικα για να φτάσει στο σημείο να απατήσει πάει να πει ότι δεν νιώθει τίποτα για τον άλλον.Και που έφυγε μακριά το αγόρι της δεν την δικαιολογεί καθόλου.Αφού ξέρει πως δεν αντέχει να του έλεγε να χωρίσουν.Ούτε οι πρώτη ούτε οι τελευταίοι είναι που θα χωρίσουν λόγο αποστάσεις.Αντί γιαυτο κάθεται και μας ρωτάει θα είναι π.υτα.ακι ή όχι.
Έγραψε:(Aitherovamwn@08 Νοεμβρίου 2010)
απ οσους γραψαν εδω μεσα μονο η Amelia και αλλη μια κοπελα πιο πριν τα ειπαν σωστα!
τεσπα,η αποψη μου ειναι να περιμενεις το αγορι σου!εφωσον τον αγαπας (οπως λες)μην τον χωρισεις,ειναι κριμα και για τους δυο σας!

Ωραία άποψη αυτή και ο καθένας αυτήν λέει το θέμα είναι πως η κοπέλα ψάχνετε με φίλους και αγνώστους δεν ακούς;
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #67850 από boy_18 στις 08 Νοεμβρίου 2010, 9:58πμ

boy_18

Εικονίδιο
μέλος από: 7/11/2010
Να τον χωρισεις!! Γιατι πολυ πιθανον μετα να νιωθεις τυψεις και να χωρισετε ετσι και αλλιως γιαυτο χωρισε τον και κανε οτι θελεις για να μην σε περιμενει αδικα και να βρει καπια αλλη στην κυπρο!!
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #67866 από Amelia στις 08 Νοεμβρίου 2010, 5:13μμ

Amelia

Εικονίδιο
μέλος από: 15/7/2010
Δεν θα σχολιασω κανεναν απο τους χαρακτηρισμους, γιατι θα βγω εκτος, θα πω ομως ενα πραγμα πανω σε αυτο. Το να χαρακτηριζεις καποιον απο μια αποψη που γραφει σε ενα φορουμ μεταξυ αγνωστων προσωπων το βρισκω ηλιθιοτητα. Αυτο για οσους προσπαθουν να το παιξουν μαγκες και ξερολες βριζοντας μας επειδη λεμε τη γνωμη μας.

Στο θεμα...
Ας παρουμε το παραδειγμα ενος αντρα που τα εχει με κοπελα και εχουν εντονη σεξουαλικη ζωη και η κοπελα μετακομιζει αλλου για ενα διαστημα. Ο αντρας τι θα κανει αν δεν βρισκονται σχεδον ποτε? Εγω νομιζω οτι θα ικανοποιουταν με κατι περα απο το χερι του! Χωρις αυτο να σημαινει οτι δεν αγαπαει την κοπελα του. Οταν ικανοποιεις τις ορμες σου δεν πας με καποιον απο συναισθημα. Εγω αυτο ξερω. Αλλα φυσικα, στην περιπτωση του αντρα η γυναικα πρεπει να κανει τα στραβα ματια. Δεν ειναι στερεοτυπο που μονη μου δημιουργω. Πολλοι το πιστευουν. Ειναι τυχαιο που οι περισσοτεροι που αντεδρασαν σε αυτο που ειπα ειναι αντρες???
Εγω προσωπικα μπορω να την καταλαβω την κοπελα, αν και μου φαινεται καπως ανηθικη η σκεψη να πας με τον φιλο σου... Τι φιλος δηλαδη για τα μπαζα μονο και μονο που σκεφτηκε να σε πλησιασει... Αλλα για να σκεφτουμε και το ενδεχομενο να του εχεις δωσει δικαιωματα...

Εξακολουθω παντως να πιστευω οτι πρεπει να μιλησεις μαζι του για αυτο το θεμα. Λογικα θα νιωθει και αυτος αντιστοιχα, αλλα στη θεση που ειναι δεν εχει την ευκαιρια να σε απατησει. Και δεν εννοω τιποτα για το αγορι σου, απλα εννοω πως -απο τα λιγα που μπορω να ξερω απο το στρατο και αν κανω λαθος διορθωστε με- αυτος δεν εχει επιλογη απο το να κανει αποχη...
Και παλι πιστευω πως αν σε αγαπαει θα σε καταλαβει. Το να σε καταλαβει ειναι το σημαντικο και δεν εννοω να σου δωσει το πρασινο φως για να πας με τον οποιοδηποτε, οπως καποιος ειπε παραπανω... Δεν ξερω αν μπορεις να με καταλαβεις, γιατι δεν το εχω διατυπωσει καλα... Πρεπει να το συζητησετε ομως κατα τη γνωμη μου...

Τελος, για αυτον που σχολιασε τους λογους που εγραψα για να μην παει με τον φιλο της... Ηταν απλα ενας λογος. Ειπα και αλλα παρακατω που αυτοματα τον εκαναν ασημαντο. Αν με καταλαβαινεις.

προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #67867 από panagiotiC στις 08 Νοεμβρίου 2010, 6:36μμ

panagiotiC

Εικονίδιο
μέλος από: 11/5/2010
Amelia αν είχες μια σχέση εξ'αποστάσεως και έρχοταν το αγόρι σου και σου έλεγε ότι σε απάτησε γιατί οι ορμές του ήταν μεγάλες τι θα έκανες;Θα του έδινες δίκιο;Δεν νομίζω,εγώ αυτό που ξέρω είναι ότι όταν είμαστε έξω από τον χορό πολλά τραγούδια λέμε.Το λάθος που κάνεις είναι που διαχωρίζεις τους άντρες από τις γυναίκες επειδή νομίζεις ότι τα λέμε αυτά επειδή είναι κοπέλα και όχι άντρας και ενώ όλοι μας σου λέμε ότι και άντρας να ήταν τα ίδια θα λέγαμε συνεχίζεις να πιστεύεις τα ίδια.Είναι πολύ απλό χωρίζει και κάνει ό,τι θέλει,εκείνη όμως θέλει και να πάει με άλλον και να συνεχίσει την σχέση της.Θέλει να κάνει αυτό το οποίο κατηγορείς εσύ τους άντρες και όμως εσύ της δίνεις δίκιο.Και στο κάτω κάτω στρατό είναι το παληκάρι,τις άδειες του θα τις παίρνει και κάποια στιγμή θα απολυθεί.Φαντάσου δηλαδή να ήταν και μόνιμος.
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #67868 από Jken στις 08 Νοεμβρίου 2010, 6:46μμ

Jken

Εικονίδιο
μέλος από: 14/4/2010
Δεν νομίζω να το έπεξε κανείς "μάγκας", ο καθένας είπε την γνώμη του.

Εγώ προσωπικά, μιλάω βάση εμπειρίας, πολυ άντρες που ξέρω ουδέποτε θέλησαν να κερατώσουν την κοπέλα τους, ούτε εγώ καν, γιατί αγαπούσαμε, ευκαιρίες είχα, πολλές κιόλας. Σε αντίθεση με το γυναικείο φύλο, που απ'οτι κατάλαβα έχετε την ιδία άποψη, ότι το να αγαπάς με τις ορμές είναι κάτι τελείως διαφορετικό.

Κρίνω αυτά που βλέπω, και αυτό το σκεπτικό είναι μακράν απαράδεκτο, αγάπη δεν υπάρχει όταν στο μυαλό σου, έχεις το σεξ οπού θες να κάνεις με κάποιον άλλον επειδή το αγόρι σου είναι μακριά.

Δεν δικαιολογείτε με τίποτα.
Έγραψε:Λογικα θα νιωθει και αυτος αντιστοιχα, αλλα στη θεση που ειναι δεν εχει την ευκαιρια να σε απατησει.
Σε πήρε τηλέφωνο και στο είπε?

Έγραψε:Αλλα φυσικα, στην περιπτωση του αντρα η γυναικα πρεπει να κανει τα στραβα ματια.
Ποιός σου το είπε αυτό ακριβώς, γιατι βγάζεις μόνη σου συμπεάσματα? Πολλά κομπλεξ βλέπω, δεν ξέρω γιατί βγενουν έτσι.

Έγραψε:Οταν ικανοποιεις τις ορμες σου δεν πας με καποιον απο συναισθημα. Εγω αυτο ξερω.

Τότε να αρχίσουν όλες να κερατώνουν. Ποιο ηλίθιο πράγμα δεν έχω ξανά ακούσει. Να γίνεται δημόσια πουτάνες εν ολίγης.

Ζητώ συγνώμη αν γίνω λίγο ειρωνικώς/κακός τώρα από τον Webmaster.
Τι ηλικία έχετε ορισμένες? διότι αυτά που κουβαλάτε δεν είναι μυαλά.
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #67870 από jimmas στις 09 Νοεμβρίου 2010, 12:46πμ

jimmas

Εικονίδιο
μέλος από: 29/5/2010
Θα συμφωνήσω απόλυτα με όσα γράφει ο Jken αλλά θα θίξω και άλλα δύο σημεία:
Έγραψε:(Amelia@08 Νοεμβρίου 2010)
Εγω νομιζω οτι θα ικανοποιουταν με κατι περα απο το χερι του!
Δεν μπορείς να το ξέρεις αυτό, κάτι που δείχνει προκατάληψη.

Έγραψε:(Amelia@08 Νοεμβρίου 2010)
αυτος δεν εχει επιλογη απο το να κανει αποχη
Αν θέλει ο/η οποιοσδήποτε να απατήσει τον/την σύντροφό του τότε δεν τον εμποδίζει κάτι. Και δύο ώρες να βγει από το στρατόπεδο αν θέλει θα το κάνει.

Προσωπικά δεν έχω να προσθέσω κάτι, απλά όσον αφορά αυτό που είπε η Amelia, για να είμαστε εντάξει τόσο απέναντι στο φόρουμ όσο και στην topic starter, δεν κρίνουμε την ίδια αλλά τα λεγόμενα της. Τώρα, αν αυτά την αντιπροσωπεύουν τότε τόσο το χειρότερο... Απλά όταν ξεκινάς ένα θέμα σε μια σελίδα συζητήσεων εμπεριέχοντας την ερώτηση "θα είμαι Χ αν έκανα το τάδε πράγμα" τότε αν μη τι άλλο περιμένει τις απαντήσεις των άλλων καθώς εκθέτει τον εαυτό της μπροστά τους και αυτομάτως τους δίνει δικαίωμα τοποθέτησης πάνω στο ζήτημα. Από εκεί και πέρα δεν είδα να έβρισε κανείς.

Επίσης, αυτός που σχολίασε τους λόγους για να μην πάει για τον κολλητό της ήμουν εγώ και μπορείς να δεις το ψευδόνυμό μου πάνω αριστερά! Δεν νομίζω πως οι υπόλοιποι λόγοι άλλαξαν την σημασία του πρώτου (που και έτσι να ήταν, καθέ τι που αναφέρεται έχει την δική του βαρύτητα και δεν αλλάζει) γιατί αναφέρονταν όλοι στο ίδιο πράγμα, τον φίλο και όχι το αγόρι της. Αλήθεια, εφόσον πρόκειται απλά για τις ορμές της, τότε γιατί είναι κακό να πάει με τον φίλο της; Και γιατί είναι ανήθικη η σκέψη της να πάει με τον φίλο της και δεν είναι όταν πρόκειται για κάποιον άλλον;
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #67881 από panosx στις 09 Νοεμβρίου 2010, 3:44μμ

panosx

Εικονίδιο
banned
μέλος από: 1/9/2010
η σκεψη δν ειναι κανια καθολου η πραξη ειαι για τν πουτσο.ν θελεις να κοπουνε οι ορμες παρε δονητη αν εισαι αλεργικη βαλε δαχτηλα.οσο για την amelia δν ειπα εσενα ηλιθια αλλα αυτα που λες
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #68238 από City Of Angels στις 20 Νοεμβρίου 2010, 1:45πμ

City Of Angels

Εικονίδιο
banned
μέλος από: 20/11/2010
Κοπελια εγω λεω να τον βαλεις κατω τον κολλητο σου και να του αλλαξεις τα φωτα μεχρι να ζητησει ελεος!!Λες και το αγορι σου τοσο καιρο εκει στην Κυπρο δεν θα εχει κανει τιποτα?χλωμο πολυ το κοβω!Στο κατω κατω,ουτε παντρεμενη εισαι ουτε αρραβωνιασμενη!!!Ελεος με τους Ηθικολογους!!Λες και αυτοι δεν εχουν κανει τιποτα και ποτε!!Ας ειμαστε λιγο ειλικρινεις....Λοιπον περιμενω νεα!!να δω τι αποφασισες τελικα!!φιλακια!
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #68269 από Jken στις 21 Νοεμβρίου 2010, 1:26πμ

Jken

Εικονίδιο
μέλος από: 14/4/2010
Δεν νομίζω όλοι να είναι ανήθικοι σαν εσένα, να εχουν το ίδιο σκάρτο σκεπτικό, την ίδια πουτανιάρικια λογική

Δεν είναι μαγκιά ούτε ανεβαίνεις στα μάτια του κόσμου, αλλά να μου πεις χέστηκες εσύ τώρα τι θα πει ο κάθε "τρίτος", αρκεί να ικανοποιήσεις το μ***ι σου.
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #68270 από panagiotiC στις 21 Νοεμβρίου 2010, 1:44πμ

panagiotiC

Εικονίδιο
μέλος από: 11/5/2010
Ρε συ city of angels και που ξέρεις ρε μάγκα τι έχει κάνει το αγόρι της;Μπορεί να μην έχει πάει με καμία και να την αγαπάει την κοπέλα.Με υποθέσεις θα μιλάμε;Μου θύμισες τώρα μια δικαιολογία μιας γκόμενας που είχα ακούσει σε ένα μαγαζί που ήμουν και η οποία είχε και αυτή σχέση εξ'αποστάσεως,τι είχε πει η αφιλότιμη;:"Θα πάω να π@@@ω με αυτόν τελικά,στην τελική που ξέρω ότι και ο δικός μου δεν π@@@αι εκεί που βρίσκεται;".Αυτή είναι η κλασική χαζοδικαιολογία μιας γυναίκας ή και ενός άντρα όταν θέλει να πηδηχτεί ή να πηδήξει για να βγάλει τις ενοχές από πάνω της ή από πάνω του.Και επειδή δεν είναι παντρεμένοι ή αρραβωνιασμένοι θα πρέπει να π@@αι με όποιον βρίσκει στον δρόμο της;Τι ακούω Θεέ μου.Όσον αφορά για εμένα ποτέ δεν έχω απατήσει κοπέλα μου και ας μου έχουν δοθεί οι ευκαιρίες,βέβαια κάποιοι τύποι όπως να υποθέσω κι εσύ θα μπορούσαν να με αποκαλέσουν μ@@@α αλλά το θέμα είναι ότι εκείνοι έχουν λάθος αφού όταν κάποιος αγαπάει αληθινά προσπερνάει αυτές τις στιγμιαίες απολαύσεις.
προφίλάλλα...˵quote˶
Απάντησε Γράψε θέμα Τελευταία σελίδα

Δεν μπορείς να απαντήσεις, είσαι Guest. Πρέπει να γραφτείς μέλος ή να κάνεις login:
Εγγραφή Login