Στείλε λεφτά στο ftou.gr
Φτύσε καλλιτεχνικά
Η τχαχτύττηα είνια το υοππκταάσατο της αρκίβιεας.
Παρασκευή, 22 Νοεμβρίου

αποριες με το θεμα του αυνανισμου.

Απάντησε  Γράψε θέμα
Μήνυμα #66410 από gerasimos στις 19 Σεπτεμβρίου 2010, 2:47πμ

gerasimos

Εικονίδιο
μέλος από: 5/6/2010
λογικα θα το εχετε συζητησει ολοι αυτο αλλα θα ηθελα καποιες τελευταιες απαντησεις αν μπορειτε....

1)κανει να αυνανιζεσαι?

2)υπαρχει καποιος κινδυνος να παθεις καποια κακια αρρωστια αν τον παιζεις πολυ συχνα η ακομα κ αν το κανεις λιγες φορες?πχ(εγω παλιοτερα το εκανα πολυ συχνα...πιο μετα το ελλατωσα κ το πηγα 4 φορες την εβδομμαδα,τωρα το κανω 2 φορες την εβδομμαδα κ αν.....ολα αυτα για καλο η για κακο το εκανα γιατι ποτε δεν ξερεις!)

3)ειμαι ο μονος που δεν παραδεχομαι οτι τον παιζω κ δεν θελω να μιλαω για αυτο?ακομα οταν το κανετε μετα μολις τελειωσετε δεν σκεφτεσται τωρα γιατι το εκανα αυτο.....αντε να τα μαζεψω κ ασε που μπηκα σε αυτην την διαδικασια χωρις λογο?

4)ειναι αληθεια οτι μολις βρεις κοπελα θα αρχισεις να το ελλατωνεις το πραγμα?

5)αν ας πουμε χυσω στο πατωμα κ τα μαζεψω κ εχει μεινει σε καποιο σημειο ενα σημαδι...υπρχει κινδυνος να δημιουργησει καποια μολυνση αν καποιος αγγιξει εκεινο το σημειο η ακομα κ εγω εχω κατι πανω μου κ δεν το εχω παρει ειδηση?

6)εσεις αυνανιζεσται?αν ναι,καθε ποσες φορες το κανετε την εβδομμαδα η γενικα?

γενικα να το συζητησουμε το θεμα αυτο κ να πειτε κ αλλα πραγματα....

αυτο ελπιζω να βοηθησει αυτους που εχουν το ιδιο προβλημα!αν μπορειτε απαντηστε...
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #66413 από VeTeRaNoS στις 19 Σεπτεμβρίου 2010, 9:20πμ

VeTeRaNoS

Εικονίδιο
μέλος από: 8/11/2009
1.Ναι.

2.Δεν υπάρχει κανένα οργανικό πρόβλημα.Οποτε γουστάρεις το κανεις δεν το προγραμματίζεις.Αν γουστάρεις 2 φορες την εβδομάδα ok,αν γουστάρεις 2 φορες την μέρα πάλι ok.

3.Αυτά είναι βλακείες.Η αυτοϊκανοποίηση είναι κάτι απαραίτητο για τον άνθρωπο ίδιος όταν δεν έχει ξεκινήσει καν την σεξουαλική του ζωή.E,βαριέμαι λίγο μετά γιατί πρέπει να πάω να τα σκουπίσω,αλλα δεν βαριέσαι...

4.Λογικό δεν είναι?Μερικοί το ελαττώνουν,μερικοί το κόβουν τελείως για ένα χρονικό διάστημα.

5.Λογικά ναι.Προσπάθησε να μην αφήνεις τίποτα στο πάτωμα και να πλένεσαι καλά εκεί πέρα.

6. 4-7 φορες την εβδομάδα.
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #66415 από Jken στις 19 Σεπτεμβρίου 2010, 11:16πμ

Jken

Εικονίδιο
μέλος από: 14/4/2010
1)Φυσικά

3)Φίλε μου είχα και εγώ το ίδιο πρόβλημα μέχρι τα 14, ντρεπόμουν να μιλίσω για αυτό, ακόμα και στους φίλους μου.

Με τον καιρό όμως έφτιαξε το πράμα, ανοίχτικα τελείως, δεν είναι κάτι που πρέπει να ντρέπεσαι, απόλυτα φισιολογικό είναι.

4)Όχι πάντα, ανάλογα τον άνθρωπο και τις ορμόνες του, όσο είσαι με την κοπέλα δεν θα έχεις ανάγκες, αλλα οταν δεν είστε μαζί για μερικές μέρες, μερικοί σταματάνε αλλοι συνεχίζουν, οπως εγώ.

5)Δεν το έχω ψάξει, αλλά σωματικά υγρά είναι αυτά, λογικό μου ακούγεται να υπάρξη μόλυνση.

6)Ανάλογα την περίοδο, αν εχω πολλά στο κεφάλι μου, άγχος και ιστορίες απο 4-6 φορές την εβδομάδα, σε κανονικά πλαίσια 1-3 φορές την ημέρα, νομίζω πάει και ανάλογα την ηλικία, οι νέοι έχουν περισσοτερες εξάψεις, εγώ είμαι 21 να φανταστείς.
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #66419 από WHOCARES στις 19 Σεπτεμβρίου 2010, 2:17μμ

WHOCARES

Εικονίδιο
μέλος από: 19/9/2010
Γεράσιμε ο αυνανισμός είναι άλλη μια σεξουαλική έκφραση με τη μόνη διαφορά αυτή να είναι ανάμεσα σε σένα και τον εαυτό σου.Ότι ισχύει λοιπόν για το φυσιολογικό των άλλων μορφών σέξ τα ίδια ισχύουν και για τον αυνανισμό.Απ τη στιγμή που βοηθάει στην εκτόνωση,σε κάνει να νιώθεις καλύτερα και δεν σου φέρνει πρόβλημα σε άλλες δραστηριότητες (σχέσεις,σπουδές,εργασία) δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας.Ακόμα όμως και αν φτάσει στο σημείο να βλάπτει άλλους τομείς στη ζωή σου πάλι το πρόβλημα δεν είναι ο αυνανισμός αλλά κάποια στοιχεία της προσωπικότητας σου που σε οδηγούν να εκφράζεσαι μέσα απο αυτόν.Στην εφηβεία ο αυνανισμός μας μαθαίνει τον ηδονιστικό μας κώδικα,το τι μας ευχαριστεί δηλαδή.Βέβαια στις σχέσεις αυτός ο κώδικας εμπλουτίζεται περισσότερο.Άρα ένα φυσιολογικό στάδιο στην σεξουαλική μας έκφραση και ανάπτυξη είναι και αυτό και δεν χρειάζεται ούτε ιδιαίτερες αναλύσεις αλλά ούτε και κάποια φοβία γι αυτό.

Το σέξ μέσα σε μια σχέση είναι αυτό που θα σε εμπλουτίσει περισσότερο ακριβώς γιατί λειτουργεί και σαν ένας τρόπος επικοινωνίας ανάμεσα στο ζευγάρι αλλά και έκφρασης συναισθημάτων.
προφίλάλλα...˵quote˶
Απάντησε Γράψε θέμα Τελευταία σελίδα

Δεν μπορείς να απαντήσεις, είσαι Guest. Πρέπει να γραφτείς μέλος ή να κάνεις login:
Εγγραφή Login