Στείλε λεφτά στο ftou.gr
Συνείδηση είναι εκείνο το ενοχλητικό πράγμα ανάμεσα σε δυο υπνάκους.
Σάββατο, 23 Νοεμβρίου

Νέος στο φόρουμ - ορισμένες ερωτήσεις

Απάντησε  Γράψε θέμα
Μήνυμα #59825 από s0rrow στις 03 Απριλίου 2010, 11:34μμ

s0rrow

μέλος από: 3/4/2010
Καταρχήν καλησπέρα σας.Όπως δηλώνω και στον τίτλο του θέματος, είμαι νέος στο φόρουμ και σχετικά μικρός ηλικιακά.(είμαι 16)
Θα ήθελα να ζητήσω τις συμβουλές σας για ορισμένα πράγματα που με ανησυχούν σχετικά με τη μελλοντική σεξουαλική μου ζωή.
Αρχικά, να τονίσω πως δεν έχω έρθει ακόμη σε σεξουαλική επαφή.
Ορίστε οι απορίες-προβληματισμοί μου :
1. Βρίσκομαι λίγο μετά την ηλικία των 16.Τι μέγεθος πρέπει περίπου να έχει το πέος μου ; Η ανάπτυξη του πέους είναι ανάλογη με τη συνολική ανάπτυξη του σώματος ;
2. Στο κάτω μέρος του "κεφάλιου" μου, εκεί όπου συναντά τον υπόλοιπο κορμό του πέους, έχω εμφανίσει κατά μήκος του σημείου αυτού κάτι άσπρα σπιθουράκια(σαν μπιμπίκια μικρά),σαν κόκκους άμμου δηλαδή μόνο που είναι λευκοί.Από τι προέρχονται αυτοί και τι πρέπει να κάνω για να τους αντιμετωπίσω ;
3. Αυνανίζομαι 4-5 φορές την εβδομάδα.Είναι υπερβολικό ;
4. Όταν αυνανίζομαι, συνήθως εκσπερματώνω μετά από 2-3 λεπτά συνεχόμενης ταλάντωσης στον πρώτο "γύρο".Μήπως έχω πρόβλημα πρώιμης εκσπερμάτωσης ;
5. Μου είναι κάπως δύσκολο να κάνω αποτρίχωση στους όρχεις μου με ξυραφάκι λόγω της "ανώμαλης" επιφάνειας του δέρματος σε αυτό το σημείο και φοβάμαι να τους ξυρίσω.Τι έχετε να μου προτείνετε σχετικά με αυτό ;

Παρακαλώ πολύ να μου απαντήσετε με σοβαρότητα και ειλικρίνεια, διότι τον τελευταίο καιρό έχω ανασφάλειες και άγχος λόγω των συγκεκριμένων ανησυχιών.
προφίλάλλα...˵quote˶
7
Μήνυμα #59827 από Doctoras στις 04 Απριλίου 2010, 11:56πμ

Doctoras

μέλος από: 31/8/2009

Αποδεκτή απάντηση

1.Aπο 9-15 ειναι φυσιολογικο.
2.Το εχω και εγω και εχω παει σε γιατρο δεν εναι ακριβως στο ιδιο σημειο με εσενα αλλα ειναι ιδια με αυτο που περιεγραψες.Ειναι υπερτροφηκοι αδενες αποτι μου ειπε.Κατι με την φλεβα και το εμμα ειναι.
Δεν ειναι ανυσηχιτικο ουτε σε επιρεαζει σε τιποτα και μπορει να φυγουν αργοτερα.Αλλα πηγαινε σε γιατρο να εισε σηγουρος.
3.Καθολου υπερβολικο εγω 2-3 ακομα και 4+ την ημερα.(Αυτο ειναι υπερβολικο)
4.Δεν μπορεις να ξερεις απο το χερι ειναι διαφορετικα.
5.Υλικρηνα δεν ξερω και θελω να ακουσω και εγω κατι σχετικα με την αποτριχωση εκει.
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #59831 από s0rrow στις 04 Απριλίου 2010, 8:00μμ

s0rrow

μέλος από: 3/4/2010
Έγραψε:(Doctoras@04 Απριλίου 2010)
1.Aπο 9-15 ειναι φυσιολογικο.
2.Το εχω και εγω και εχω παει σε γιατρο δεν εναι ακριβως στο ιδιο σημειο με εσενα αλλα ειναι ιδια με αυτο που περιεγραψες.Ειναι υπερτροφηκοι αδενες αποτι μου ειπε.Κατι με την φλεβα και το εμμα ειναι.
Δεν ειναι ανυσηχιτικο ουτε σε επιρεαζει σε τιποτα και μπορει να φυγουν αργοτερα.Αλλα πηγαινε σε γιατρο να εισε σηγουρος.
3.Καθολου υπερβολικο εγω 2-3 ακομα και 4+ την ημερα.(Αυτο ειναι υπερβολικο)
4.Δεν μπορεις να ξερεις απο το χερι ειναι διαφορετικα.
5.Υλικρηνα δεν ξερω και θελω να ακουσω και εγω κατι σχετικα με την αποτριχωση εκει.

Σ' ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σου.
Όταν λες 9-15 cm να φανταστώ πως εννοείς αυτά τα μεγέθη όταν είναι χαλαρό ή σε στύση ;
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #59840 από Doctoras στις 05 Απριλίου 2010, 12:22πμ

Doctoras

μέλος από: 31/8/2009
Σε στυση.
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #60099 από pantelis20 στις 09 Απριλίου 2010, 4:12μμ

pantelis20

Εικονίδιο
μέλος από: 9/4/2010
2. Τα είχα και εγώ παλιά και με ψάξιμο στο διαδίκτυο κάπου διάβασα πως είναι απο το σμίγμα που εκκρίνεται για να μπορεί να λιπένεται η περιοχή ώστε να κατεβαίνει εύκολα το δέρμα που καλύπτει το κεφαλάκι. Στα φαρμακεία μπορείς να βρείς σαπούνια ειδικά για την περίπτωση, αν και νομίζω οτι με συχνό πλύσιμο στην περιοχή θα φύγουν
3. Στην ηλικία σου το έκανα τουλαχιστον 10 φορές τη βδομάδα
5. Πιστεύω πως καλά κάνεις και φοβάσαι την περιοχή εκείνη καθώς και δεν έχεις καλή οπτική επαφή και η επιφάνεια είναι ανώμαλη. Για ποιο λόγο να το κάνεις; Λίγες τρίχες προσδίδουν αντρισμό - ε μην τα καταργήσουμε και όλα. Λίγο συμμάζεμα με ένα ψαλιδάκι και είσαι οκ.
προφίλάλλα...˵quote˶
Απάντησε Γράψε θέμα Τελευταία σελίδα

Δεν μπορείς να απαντήσεις, είσαι Guest. Πρέπει να γραφτείς μέλος ή να κάνεις login:
Εγγραφή Login