Ubuntu Linux - Εξάπτει τις γκόμενες
Μην πτύετε καταγής
Το χειρότερο σημάδι των καιρών μας είναι ότι κωλόχαρτο γίνεται όλο και πιο χοντρό, ενώ το χαρτί των βιβλίων όλο και πιο λεπτό.
Σάββατο, 23 Νοεμβρίου

χελπ - γκει με στρειτ φιλο

Απάντησε  Γράψε θέμα
Μήνυμα #188303 από disintegrated στις 13 Νοεμβρίου 2024, 12:37μμ

disintegrated

Εικονίδιο
μέλος από: 13/11/2024
Λοιπον λοιπον
εδω κ εναμιση περιπου χρονο εχω γνωρισει ενα παιδι με το οποιο κανω αρκετη παρεα, κ γενικα ειμαστε πολυ ανετα. μεχρι που του εκμυστηρευτηκα πως ειμαι γκει. κανενα προβλημα. το πηρε πολυ χαλαρα. το θεμα ειναι οτι τον γουσταρω, κ μαλιστα πολυ ασχημα...... αυτος ωστοσο ειναι στρειτ, κ μαλιστα εχει κανει κ σχεση το διαστημα που κανουμε παρεα, κ γενικα οποτε τον βλεπω να ειναι με κοπελα κ να της την πεφτει εμφανως (ειναι κ πολυ διακριτικος τρομαρα του) κατι με πιανει σε φαση δεν μπορω να εχω ελπιδες οτι θα γινει κατι μεταξυ μας... εκεινος εντωμεταξυ ειναι εμφανισιμος αλλα οχι κ καμια σωματαρα αλλα τον εχω ερωτευτει τρελα (οχι μονο αυτο αλλα απο διαφορες κοπελες που εχω ρωτησει χαρακτηριζεται μεχρι κ awkward). Αλλα κ παλι... νομιζω πως ειναι ο ιδανικος αλλα εχει το "μειονεκτημα" οτι ειναι στρειτ... υπαρχει περιπτωση να γινει κτ μαζι του;;;; μπορω να προβλεψω πως οι απαντησεις θα ειναι του στυλ "μην του το πεις, θα χαλασεις την σχεση σας" και "βρες αλλον" και δικαιως, αλλα ζω σε επαρχιακη πολη κ μαλιστα στην κρητη οποτε δεν ειναι κ οτι πιο ευκολο (ειναι ακατορθωτο)

χιλια συγγνωμη για το κειμενο - ναι, εμαθα στιξη κ τονισμο στο δημοτικο απλα το εγραψα πολυ βιαστικα
ΥΓ Ειμαι 16 κ εκεινος το ιδιο
προφίλάλλα...˵quote˶
Απάντησε Γράψε θέμα Τελευταία σελίδα

Δεν μπορείς να απαντήσεις, είσαι Guest. Πρέπει να γραφτείς μέλος ή να κάνεις login:
Εγγραφή Login