Παρθενοραφή
Σελ. 3
Μήνυμα #57917 από sophie28 στις 23 Ιανουαρίου 2010, 3:55μμ
μέλος από: 15/1/2010 μηνύματα: 218 0 |
μου περασε κ αυτο απο το μυαλο.... απο τουσ 8 μηνες που εισαστε μαζι ποσους μηνες ειναι στρατο? γιατι αν θυμαμαι καλα ειπες οτι ειναι φανταρος... |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #57925 από sintele στις 23 Ιανουαρίου 2010, 5:38μμ
μέλος από: 8/12/2008 μηνύματα: 286 0 |
σωστό και αυτό αλλα και 8μινες" να μην του κάθεται άλλη πάλι θα είχε βαρεθεί,,μπορεί να του αρέσει που είσαι παρθένα βεβαια..αλλα 8 μήνες αυτό έχει καταντήσει "βασανιστιρiο" αλλα mas λες πως δεν τon βλέπεις kai πολύ κιόλας,,όταν είστε μαζί κάνετε kai αλλα πράγματα έτσι?όχι απλά φάση,,αλλα όπως kai na έχει βρε παιδιά και 26 δεν είναι και τόοσο μεγάλος gia na θέλει παντρολογήματα αμάν και πως και ειδικά με κάποιαν που είναι 8 μινες" μαζί "περιμενεtε" να περάσει χρόνος τουλάχιστο και,,επειδή εσύ θέλεις να παντρευτείς πρώτα μην βιαστής κιόλας και πέσεις σε λάθος άνθρωπο,,και για να paris κάποιον σπίτι σου να τον γνωρίσεις στους δικούς σου ενώ είστε μαζί 8 μινες ακόμα και εμείς το σκεφτόμαστε κάποτε,,σκέ4ου δηλαδή αυτόν που θα έχει τόσες αντιρρήσεις και η δικη σου οικογένεια αλλα και η δικια του |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #57951 από ΩΡΑΙΑ στις 24 Ιανουαρίου 2010, 12:20μμ
μέλος από: 22/1/2010 μηνύματα: 6 0 |
ΛΟΙΠΟΝ ΘΑ ΣΑΣ ΠΩ ΠΩΣ ΕΧΕΙ ΟΛΗ Η ΦΑΣΗ.Στην αρχη τους 3 με 4 μηνες μου έκανε συνέχεια παράπονα για το σεξ.Μετά αρχίσαμε να κάνουμε πολλά άλλα κ πιστεύω τον κάλυψα..αφού τον έκανα να τελειώσει 9φορές μέσα σε 5ώρες.Μου είπε ότι τον κάλυψα πλήρως κ ότι δεν ήθελε να κάνει σεξ για ένα μήνα.Από τότε μέχρι τώρα δεν μου έχει κάνει παράπονα σε σχέση με το σεξ εφόσων το έχουμε από πίσω ρε παιδιά το ίδιο είναι..Δεν είναι αυτό το πρόβλημά μου τώρα. Από τους 8μήνες που είμαστε μαζί φαντάρος είναι τους 3τελευταίους μήνες.Είμαστε από διαφορετικές πόλεις 1,5 ωρα απόσταση.Τον φέρανε φαντάρο για 3βδομαδες στην πόλη μου με βισμα.Κ επειδη σπουδάζω σε μια πολη που είναι πολυ κοντα με τη δική του πόλη κ την δική μου έκανε προσπάθειες κ τωρα είναι κανονικά φαντάρος στην πόλη που σπουδάζω. Το έχουμε συζητήσει αυτό το θέμα να λογοθούμε κ μου φαίνεται ότι δεν θέλει παρολο που μου είπε ότι θέλει αλλά έπαθε σοκ επειδη 1φορά του το λέει μια κοπέλα κ του άρεσε.Ούτε καν είχε μπει ποτέ σαυτήν τη διαδικασία γιαυτό.Από την άλλα μου λέει να το πω στους δικούς μου κ να είμαστε καλά αλλά να μην λογοθούμε γιατί δεν θέλει να δώσει το λόγο του λέει κ μετά αν του κάνω καμία στραβή να τον πάρει πίσω.Με φοβάται επειδή είναι η πρώτη μου σχέση κ ότι θα βρω κάποιον άλλον κ θα τον αφήσω επειδή δεν μπορώ να συγκρίνω πόσο πολύ τον θέλω σε σχέση με τους προηγούμενους αφού δεν υπήρχαν προηγούμενοι.ΤΟΥ είπα μετά από κιγο καιρό επειδη δεν τον έβλεπα να κάνει κίνηση ότι έχουμε 2επιλογες.Η το λέμε στους δικούς μου κ είμαστε καλά η εγώ απτη μεριά μου λέω σε όλους ο΄τι χωρίσαμε κ συνεχίζουμε να είμαστε κρυφά να μην ξέρουν ακόμα κ οι φίλες μου.Κ λέει ότι δεν θέλει να κρυβόμαστε σαν τα ποντίκια κ να προτιμάει να το πούμε στους δικούς μου γιατί αν προτιμήσει το άλλο θα τον απατά άνετα κ τέτοια. ΤΕΣΠΑ έφυγε κ αυτό κ τώρα είμαστε εδώ που είμαστε.Πότε με γράφει κανικά επειδη κοιμάται γιατι κουράζεται στις ειδικες δυνάμεις πότε μου λέει πως μαγαπάει αληθινά...Είπε ότι με γράφει για να βάλω μυαλό επειδή τον χωρίζω συνέχεια κ να μην το ξανακάνω ποτέ.Δεν μπορώ να τον πιστεψω..αν κάποιος σαγαπάει δεν μπορεί να σε γράφει για 10ώρες κ μετά να σου λέει πως δεν μπορεί χωρίς εσένα..Οταν πάω να φύγω δεν με αφήνει μου στέλνει λεγοντάς μου ότι μαγαπάει κ ρίχνει το φταίξιμο σε εμένα..Δεν ξέρω τι να κάνω..δεν μπορώ να τον αφήσω.Αλλά όταν τα ξαναβρίσκουμε κάνει πάλι τα ίδια. Θέλω ακόμα να σας πω ότι είμαι ωραία μην το παρετε ως ψώνιο αλλά σαν πληροφορία κ του έχω φερθει πάρα πολύ καλά..Ακόμα κ στο τομέα του σεξ ξέρω πως να τον τρελάνω..Μου έχει πει ότι είμαι πολύ καλό κορίτσι κ όμορφη.Είμαι πολύ αθώα κ το ξέρει.Ίσως να με νομίζει κ δεδομένη γιαυτό. ΠΕΙΤΕ ΜΟΥ ΕΧΩ ΕΛΠΙΔΕΣ?ΤΙ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΝΩ...Η ΝΑ ΤΟ ΑΦΗΝΑ ΜΙΑ Κ ΕΞΩ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΜΟΥ...? |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #57961 από Seorge στις 24 Ιανουαρίου 2010, 7:15μμ
μέλος από: 28/5/2009 μηνύματα: 218 0 |
Αρχικά να πω το οτι είναι φαντάρος δεν παίζει ρόλο κατα τη γνώμη μου,γιατί αν τον αγαπάς πραγματικά θα τον περιμένεις..Σύμφωνα με όσα λες είμαι σχεδόν βεβαιος οτι σε θεωρεί δεδομένη αφου ξέρει οτι και 10 ώρες να έχει να σ ακούσει(οπως λες) ΣΙΓΟΥΡΑ εσυ θα σαι εκει να του απαντήσεις,,Οσο για το άλλο με τη λογοδοσία δε μας πέφτει κανενας λόγος εμας εδω μεσα,πάντως αν θες την αποψη μου είναι πολυ νωρις και τη σημερινή εποχή οι σχέσεις αυτες δεν κρατάνε στο χρόνο γιατι σκέψου:με τον πρωτο που γνώρισες θα παντρευτείς και δη απο 19 ετων?τα υπολοιπα 50-60 χρόνια τι θα κάνεις....?Να σου πω την αλήθεια επειδη οταν ήμουν στο λύκειο είχα και γω κοπέλα απο Αλβανία,δεν αντιμετώπιζε τέτοιου είδους προβλήματα και μου κάνει εντύπωση που έχεις εσυ..Ωστόσο μπορεί να κανω λαθος,αλλα απ οτι βλέπω το παιδί δε θέλει να επισημοποιήσετε τη σχέση σας τόσο,και για να ειμαι ειλικρινής ενα δικιο το χει κατ εμε,αυτό που δεν εχει δικαίωμα να κανει ειναι να παίζει μαζί σου σ αύτά τα θέματα(του στυλ ναι θελω να λογοδοθούμε,αλλα μετα κανα μηνα να αλλζει γνωμη κτλ)..Κλείνοντας θεωρώ σωστό να κερδίσεις όσα εχεις να κερδισεις απο αυτόν και επειδή η ηλικία σου στο επιτρέπει να βιώσεις κι αλλες εμπειρίες στον ερωτικό τομεα.. |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #97601 από Tsiou Biou στις 10 Απριλίου 2012, 12:14πμ
μέλος από: 10/4/2012 μηνύματα: 3 0 |
αν εχεις πολλες ορμες ειναι λογικο να μην μπορεισ να κρατηθεις.....βουρ στο ψητο κοπελα! |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #97602 από Tsiou Biou στις 10 Απριλίου 2012, 12:18πμ
αν παλι φοβασαι μπορεισ να το κανεις απο κωλο! |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #97604 από Tsiou Biou στις 10 Απριλίου 2012, 12:21πμ
ενημερωσε μας τι εγινε τελικα? γαμηθηκατε? παντρευτικατε?τι στον πεοντα κανετε?? σε αποκληρωσαν? σε γκαστρωσε? σε κυνηγανε τα δεκαεφτα αδερφια σου? τον ειχε μεγαλο? μικρο? μεσαιο? γαριδακι συμης? ελα ρε κοπελια μας εχει φαει η αγωνια να ουμε! |
προφίλάλλα...˵quote˶ |