βοηθειστε αν ξερετε
Μήνυμα #52296 από mike1992 στις 12 Μαρτίου 2009, 11:35μμ
μέλος από: 12/3/2009 μηνύματα: 1 0 |
λοιπον παιδια εχω ενα πονο στουσ ορχεις(πολυ υποφερτο βεβαια) που με πιανει που και που...ξεκνιησε πριν 4 μηνες περιπου που για καποιο λογο ειχα να αυνανιστω για καμια 10αρια μερεσ(δεν εχω ολοκλειρωσει κιολας και γι αυτο δυσκολευτικα να σας γραψω ειμαι και 17 χρονων..)μαλιστα οταν αυνανιστικα ξανα μετα απο αυτεσ τις 10 μερες τις πρωτες 2-3 φορες το σπερμα ηταν πιο πυχτο απο αλλες φορες πραγμα βεβαια που δε συμβαινει πλεον....(επισης πολλες φορες εχω την αισθηση οτι ο πονος ειναι απο τους διπλανους μυσ στα ποδια)αν ξερετε κατι βοηθειστε!!!!!!
|
προφίλάλλα... |
Μήνυμα #52298 από Webmaster στις 13 Μαρτίου 2009, 5:10πμ
Δεν νομίζω να έχει σχέση. Πιο πιθανό μου φαίνεται να ζεσταίνονται οι όρχεις ή να πιέζονται αν φοράς στενά ρούχα, γι' αυτό και ο πόνος. Το πηχτό σπέρμα είναι μάλλον αφυδάτωση. ----------------- The only unbearable thing is that nothing is unbearable. | |
προφίλάλλα... |
Μήνυμα #52302 από Webfairy στις 13 Μαρτίου 2009, 7:58μμ
μέλος από: 13/10/2008 μηνύματα: 40 0 |
Καλύτερα να πας σε ένα γιατρό. Πες στο στους γονείς σου! Το εργαλείο μας το φυλάμε σαν τα μάτια μας!!! Είναι η ίδια η ζωή! |
προφίλάλλα... |
Μήνυμα #52311 από sylvester στις 17 Μαρτίου 2009, 7:08μμ
μέλος από: 8/3/2009 μηνύματα: 3 0 |
χίλιοι δυο λόγοι φίλε. μπορεί το ότι είχες "κέφια" και δεν εκτονώθηκες να ήταν απλά η αφορμή για να εκδηλωθεί κάτι άλλο πχ κυρσοκοίλη (δεν θυμάμαι πως γράφεται) ή να πιέζονται από γυμναστική ή ρούχα όπως ειπώθηκε ήδη... ανέφερέ το στους δικούς σου και ρώτα κάποιον ειδικό που θα σε εξετάσει. |
προφίλάλλα... |