Ubuntu Linux - Εξάπτει τις γκόμενες
Ποτέ μη σηκώσεις χέρι στα παιδιά σου. Αφήνεις το θώρακά σου απροστάτευτο.
Σάββατο, 23 Νοεμβρίου

Πώς τελειώνουν μαζί?

Απάντησε  Γράψε θέμα
Μήνυμα #52023 από MaRmO στις 27 Ιανουαρίου 2009, 4:24μμ

MaRmO

Εικονίδιο
μέλος από: 9/12/2008
Εχω και γω μια μικρη απορια....βλεπω συνεχεια να λενε για αυτο το θεμα...οτι δηλαδη ειναι καλο να τελειωνει μαζι το ζευγαρι στον ερωτα η στο σεξ....
πως γινεται ομως αυτο???εννοω...πως καταλαβαινει το αγορι το ποτε ερχεται στην κοπελα και πως καταλαβαινει η κοπελα οτι ερχεται στο αγορι?
κι τι πρεπει να γινει για να τελειωσουνε μαζι??
πλζ απαντηστε....ευχαριστω.....
προφίλάλλα...
Μήνυμα #52024 από mij62 στις 27 Ιανουαρίου 2009, 5:07μμ

mij62

Εικονίδιο
μέλος από: 12/1/2009
αυτο που ρωτας ειναι κατι πολυ δυσκολο ν'απαντηθει...κατα την γνωμη μου αυτο θα συμβει με το περασμα του χρονου αν εχεις μια μακροχρονια σχεση...ετσι θα αρχισει να μαθαινει ο ενας τον αλλον...παντως,για να ειναι το σεξ ικανοποητικο για μια γυναικα δεν ειναι απαραιτητο να τελειωσει,σε αντιθεση με τον αντρα.επισης,κατα μεσο ορο μια γυναικα για να τελειωσει θελει 19-20 λεπτα,ενω ενας αντρας 6-7 λεπτα.συμπερασμα?πολλα προκαταρκτικα....παντως μαρμο οταν θ'αρχισεις να εχεις κανονικη ερωτικη ζωη ,θα καταλαβεις πως το σεξ δεν ειναι τοσο επιφανειακο οσο νομιζεις και φυσικα δεν υπαρχουν οδηγιες χρησεως...
προφίλάλλα...
Μήνυμα #52029 από nymphalis στις 28 Ιανουαρίου 2009, 11:24πμ

nymphalis

μέλος από: 28/1/2009
Θα συμφωνήσω με οτι γράφτηκε απο πάνω και οσον αφορά το πρακτικό του θέματος που έθεσες, θα προσθέσω πως η αντίληψη του πότε "έρχεται" ο σύντροφος σου γίνεται με πολλούς τρόπους...ο πιο εύκολος είναι απλά να ειπωθεί..αλλα΄αυτό είναι κάτι που μπορείς να το αντιληφθείς εστω κ με ενα βλέμμα...επιπλέον, ή οργανική διαχείριση του καθενός θα φέρει και το αποτέλεσμα που επιθυμείς...
προφίλάλλα...
Μήνυμα #52030 από Webfairy στις 28 Ιανουαρίου 2009, 1:33μμ

Webfairy

μέλος από: 13/10/2008
Κούκλα μου δεν υπάρχει αυτό που ζητάς.
Ο ταυτόχρονος οργασμός είναι η μεγαλύτερη κινηματογραφική-τηλεοπτική απάτη που έχει συμβεί ποτέ.
Είναι εξαιρετικά σπάνιο και απίθανο να συμβεί!
Το κυριότερο είναι να τελειώνει πρώτα η κοπέλα και μετά ο άντρας, διότι αν γίνεται συνέχεια το αντίθετο...τότε άλλαξε παρτενέρ!
προφίλάλλα...
6
Μήνυμα #52032 από mij62 στις 28 Ιανουαρίου 2009, 4:01μμ

mij62

Εικονίδιο
μέλος από: 12/1/2009

Αποδεκτή απάντηση

webfairy συμφωνω σε αυτα που λες με μια επισημανση παραπανω απλως.το ασχημο δεν ειναι να τελειωνει ο αντρας πριν την γυναικα,ετσι κι αλλιως αυτο ειναι το φυσιολογικο.το ασχημο ειναι να σταματαει το ερωτικο παιιχνιδι μετα τον οργασμο του αντρα.και -κακα τα ψεματα-συνηθως αυτο γινεται...ο αντρας οφειλει [αν τον ενδιαφερει η κοπελα] να συνεχισει το ερωτικο παιχνιδι με διαφορους τροπους...δεν τους αναλυω για να μην γινει αισχρο το μηνυμα.ετσι κι αλλιως οσοι πραγματικα ξερουν θα συμφωνησουν μαζι μου πως το σεξ δεν ειναι μονο η διεισδυση...παρτε το σαν εναν αγωνα ποδοσφαιρου...ναι μεν ολα γινονται για να μπει ενα γκολ...αλλα αν μπει ΜΟΝΟ το γκολ και ολα τα αλλα λειπουν,το παιχνιδι δεν ικανοποιει κανεναν...και φυσικα θα τελειωσω με μια φραση...σημασια δεν εχει το τελος,αλλα η πορεια που ακολουθεις μεχρι το τελος....οσοι καταλαβαν,καταλαβαν...
προφίλάλλα...
Μήνυμα #52034 από Cultman στις 28 Ιανουαρίου 2009, 7:36μμ

Cultman

Εικονίδιο
μέλος από: 19/1/2009
πολυ σοφο mij Εγω με την κοπελα μου τελειωνουμε αρκετεσ φορες ταυτοχρονα πχ 1/5 φορες.Π ειναι αρκετα μεγαλο ποσοστο απλα κρατιεμαι κ περιμενω να νιωσω τους μυς του κολπου να με σφιγγουν κ τοτε γινεται.βεβαια ειναι δυσκολο και οσο για το θεμα της συνεχειας μετα την εκσπερματωση ειναι ΠΑΡΑ πολυ βασικη.Κ οπως ειπες σημασια δεν εχει ο προορισμος αλλα το ταξιδι.Πχ δεν μπορω να ευχαριστιθω ενα σεξ των 5 λεπτων.σωστος.Επισης το οτι η marmo βλεπει το σεξ πολυ επιφανειακα φαινεται απο τις ερωτησεις.Λες κ το σεξ ειναι μια διαλεξη π πρεπει να τα πεις καλα δεν παει ετσι ρε marmo το κανεις οπως το ευχαριστιεσαι ρωτας υπερβολικα και με ενα τροπο λες κ ειναι κανενα ερωτηματολογιο το τι πρεπει να κανεις.Χαλαρωσε οταν ερθει η ωρα θα δεις.Μην ψαχνεσαικ τοσο κακο κανει...
προφίλάλλα...
Απάντησε Γράψε θέμα Τελευταία σελίδα

Δεν μπορείς να απαντήσεις, είσαι Guest. Πρέπει να γραφτείς μέλος ή να κάνεις login:
Εγγραφή Login