Στείλε λεφτά στο ftou.gr
Όλοι έχουν φωτογραφική μνήμη αλλά μερικοί δεν έχουν φιλμ.
Παρασκευή, 22 Νοεμβρίου

Τον θέλω τόσο πολύ.. κ αυτός..

Σελ. 3
Απάντησε  Γράψε θέμα
Μήνυμα #40641 από Antre στις 04 Ιουλίου 2007, 1:29μμ

Antre

μέλος από: 28/4/2007
Κρήτη πιο μέρος ; Μη μου πεις Ρέθυμνο (η μητέρα μου)

Εγώ δεν είπα άσε το σήμερα με στόχο να κάνεις κάτι αύριο , γιατί έτσι θα φας τρελό κόλιμα. Ξεκόλα , ασχολείσου με κανέναν άλλον ή ασχολείσου αποκλειστικά με το διάβασμα (καλό θα σου κάνει ). Απλά αυτό που είπα είναι ότι όπως λέει και ο Ηράκλειτος... τα πάντα ρει... δηλαδή μπορεί στο μέλλον όπου δεν θα ασχολείσαι μαζί του ερωτικά να σε δει διαφορετικά... αυτό είπα. Αλλά ξεκόλλα για το καλό σου...
προφίλάλλα...
Μήνυμα #40643 από annitsa στις 04 Ιουλίου 2007, 7:11μμ

annitsa

Εικονίδιο
μέλος από: 5/6/2007
θα προσπαθησω να ξεκολλησω αντρε μου!! ναι απο το ομορφο Ρεθυμνο ειμαι... και θα ασχοληθω με το δ ι α β α σ μ α!! χιχιχιχι...διακοπες τωρα,,,ξανα τον Σεπτεμβρη!! ευχαριστω ξανα...ολους,...φιλακια!!,,,,,,,,,,,,,
προφίλάλλα...
Μήνυμα #41107 από dianito στις 21 Ιουλίου 2007, 4:16μμ

dianito

Εικονίδιο
μέλος από: 21/7/2007
ετσι οπως τα λες μου δινεις την εντυπωση οτι εισαι μικρη σε ηλικια..
οτι θα τον ξεχασεις καποια στιγμη ειναι σιγουρο...
απλα προσπαθησαι να βρεις καποιον αλλον που θα σε ενδιαφερει κ που θα τον ενδιαφερεις κ συ..
μη κολας σε ενα ατομο το οποιο σε "γραφει"..
εαν ηθελε πραγματικα κατι απο σενα δε θα δισταζε να σε χαιρετησει...
οπως λενε αλλωστε"ο ερωτας με ερωτα περναει"κ πιστεψε με αυτο αληθευει...το χω ζησει κ μονη μου ποσες φορες...
προφίλάλλα...
Μήνυμα #41109 από *Katerinoula* στις 21 Ιουλίου 2007, 6:15μμ

*Katerinoula*

Εικονίδιο
μέλος από: 21/7/2007
Απο annitsa:μου εκανες την καρδια 'περιβολι antre αλλα δεν πειραζει... εχεις δικιο..! τι να κανουμε...εγω ομως δεν το βαζο κατω, μια μερα αυτο το αγορι θα γινει δικο μου!!! σας το υποσχομαι....:) :) σας ευχαριστω ολους για τις συμβουλες!! φιλακια απο το ομορφη Κρητη!!!!

Γεια σου κουκλίτσα.. Γεια σας και σε σας παιδια!! Είμαι καινούρια εδώ..Μόλις έκανα εγγραφη!! Λοιπόν είμαι 16 και θα πάω δευτέρα λυκείου... άρα μπορώ να πω ότι σε καταλαβαίνω απόλυτα.. αντέγραψα πιο πάνω αυτό που είπες.. γιατί είναι κατι το οποίο έχω πει κι εγω... (ότι μπορεί να γίνεται ότι γινεται.. αλλά μια μέρα αυτό το αγόρι θα γίνει δικό μου) μπορεί να μην είναι απλώς ένα κόλλημα.. απλά μέσω της φιλίας που είχατε στο δημοτικό να άρχισες να τον βλέπεις αλλιώς.. Το λεω αυτό γιατί μου έχει συμβει!! Έπειτα όταν χαθήκατε.. άρχισες να τον ξεχνάς γιατί πίστευες πως δεν έχει νόημα αφού είστε χώρια.. τώρα όμως που ξέρεις ότι θα τον ξαναδείς..ξανα ξύπνησε μέσα σου αυτός ο "έρωτας" ή καλυτερα η "έλξη" που ένιωθες γι' αυτόν...! Συμβουλή μου..΄Προσπάθησε να μην ασχοληθείς μαζί του όλο το καλοκαίρι.. και απο το φθινόπωρο που θα είστε μαζί στο σχολείο αρχίζεις σιγά σιγά να τον πλησιάζεις και θα δεις τότε καλύτερα πως θα πάει το θέμα..!! Αυτά από εμένα!!! Φιλάκια πολλά!!!!!
προφίλάλλα...
Μήνυμα #41117 από stelios ;-) στις 22 Ιουλίου 2007, 12:29πμ

stelios ;-)

Εικονίδιο
μέλος από: 22/7/2007
δεν μπορω να καταλαβω γιατι τα κοριτσια κολλατε τοσο πολυ...ασ'υον,μην πολυασχολεισαι μαζι του και τοτε ισωσ καταλαβει το λα8οσ του...(αν ειναι λα8ος φυσικα)
προφίλάλλα...
Μήνυμα #41118 από stelios ;-) στις 22 Ιουλίου 2007, 12:34πμ

stelios ;-)

Εικονίδιο
Αναφορά: (stelios ;-)@22 Ιουλίου 2007)
δεν μπορω να καταλαβω γιατι τα κοριτσια κολλατε τοσο πολυ...ασ'υον,μην πολυασχολεισαι μαζι του και τοτε ισωσ καταλαβει το λα8οσ του...(αν ειναι λα8ος φυσικα)

προφίλάλλα...
Μήνυμα #41120 από Demon_100 στις 22 Ιουλίου 2007, 10:46πμ

Demon_100

apla pes toy ti niwthis k tha kselafroseis meta
προφίλάλλα...
Μήνυμα #41140 από anon75432 στις 23 Ιουλίου 2007, 5:50μμ

anon75432

μέλος από: 14/7/2007
Σηκωνω τα χερια ψηλα κυριες μου...
Ειπες τον αγαπας αννιτσα, αλλα εγω οταν πραγματικα αγαπω καποια θα ηθελα αυτη να ειναι ευτυχισμενη και φυσικα
θα προσπαθουσα να την κανω ευτυχισμενη.
Αν δεν ηταν μαζι μου τοτε πολυ απλα θα την σεβομουν και θα εκανα πισω για να μην τη φερω σε δυσκολη θεση...
Ο τυπος ειναι αν οχι κοπανος τουλαχιστον αγενης αλλα παραμενει...ανθρωπος.
Ειναι πολυ λαθος να λες θα γινει δικος μου(αν δεν ενδιαφερεται παντα) απ'τη στιγμη που δε θελει...χρειαζεται η
συγκαταθεση και των δυο.

Οσων αφορα τι θα του πεις ρωτα τον, απο κοντα ει δυνατον, γιατι δεν απαντησε, ριξε του ενα χαστουκι, σηκω και φυγε...
Αν ενδιαφερεται θα κανει σιγουρα κινηση αν οχι θα του την εχεις βγει και απο πανω αφου αυτο του αξιζε...

(Αν με την κινηση δεν καταλαβει τι ηθελες να πεις,
ειναι χαζος και βλακας και σε συνδιασμο με την αγενεια
δεν τον κανει κατα τη γνωμη μου αξιο ενος κοριτσιου σαν εσενα
που οτσα εχεις δωσει γι'αυτον)

ΚΑΛΟ ΔΙΑΒΑΣΜΑ!

προφίλάλλα...
Απάντησε Γράψε θέμα Τελευταία σελίδα

Δεν μπορείς να απαντήσεις, είσαι Guest. Πρέπει να γραφτείς μέλος ή να κάνεις login:
Εγγραφή Login