βρωμόλογα σεξ από άνδρα
Μήνυμα #135807 από o_palios στις 08 Δεκεμβρίου 2015, 1:33πμ
μέλος από: 8/12/2015 μηνύματα: 3 0 |
Καλησπέρα παιδιά ειμαι νεος στο φορουμ, θελω να κανω λιγο πιο πικαντικο το σεξ με τη δικια μου, πιο συγκεκριμενα θελω να αρχισω να λεω κανα βρωμολογο/μπινελικι κλπ, απλα 1)δεν νιωθω ανετα να της μιλησω καπως, 2)δεν εχω ιδεα τι να πω, καμια ιδεα??? 3)εσεςι κοριτσι με τι θα φτιαχνοσασταν αν ακουγατε την ωρα του κοκο?? |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #135820 από o_palios στις 09 Δεκεμβρίου 2015, 9:20μμ
μέλος από: 8/12/2015 μηνύματα: 3 0 |
Να φανταστω απο τα 200 κατι χιτ κανεις δε λεει βρωμολογα?? |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #135822 από Dieftharmenos στις 09 Δεκεμβρίου 2015, 9:32μμ
μέλος από: 23/1/2014 μηνύματα: 936 0 |
Εχ...ειναι λιγο περιεργα στην αρχη να ξερεις.Μπορει αντι να φτιαχτειτε να πεθανετε στα γελια.Στην αρχη παντα... 1)Δεν ειναι και τιποτα...πριν κανετε σεξ χουφτωσε την με δυναμη και ψιθυρισε της στο αυτη "θελω να σε γαμησω".Μετα πανω στο σεξ ολα ειναι πολυ πιο ευκολα. 2)Οτι φανταζεσαι...για αρχη καυλα,μαρεσει να σε πηδαω κλπ...το "πουτανα" και το "καριολα"(χαλια ειναι δεν μαρεσει αυτο) ειναι ταμπου.Δεν αρεσουν σε ολες.Να το προσεξεις. Το θεμα δεν ειναι τι λες,αλλα πως το λες.Αν εχεις το υφος του νταλικερι και φωναζεις δεν θα της αρεσει. |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #135829 από capbear στις 11 Δεκεμβρίου 2015, 8:11πμ
μέλος από: 11/12/2015 μηνύματα: 3 0 |
αν δεν νοιωθεις εσυ ανετα πως θα νοιωσει εκεινη..? κοιτα.. μπορεισ να το ελεγξεις σιγα σιγα... για παραδειγμα της αρεσει το αγριο σεχ... της αρεσει να της τραβασ τα μαλλια και να της δινεις καμια..? οπως παραπανω αναφερθηκε μπορεισ να το ξεκινησεις ετσι... να της δηλωσεις πως θες να την παρεις... να της πεις οτι θες να την γαμησεις ... να εισαι λιγο προστυχος πριν ξεκινησετε για να δεις αντιδρασεις....αν δεις και καυλωνει... εκεινη την ωρα πεταξε της ενα οτι μονο εγω θα σε πηδαω ,,, θα εισαι το πουτανακι μου και τετοια... οτι και καλα ειναι μονο δικη σου.... και εσυ μονο δικος της... αλλα θα της το πεις προστυχα.. θα κοψεις αντιδρασεις και σιγα σιγα μπορεις να προχωρησειις στα πιιο πιικαντικα και προστυχα σχολια... (μπορεις να την ρωτησεις και τι γνωμη εχει για της 50 αποχρωσεις του γκρι πριν κανεις οτιδιποτε) |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #137074 από ammoudia88 στις 31 Μαΐου 2016, 5:38μμ
μέλος από: 10/7/2015 μηνύματα: 1 0 |
Νομίζω ότι το καλύτερο είναι να ξεκινήσεις τα πικάντικα λογάκια, όταν θα υπάρχει πολλή καύλα. Για παράδειγμα εγώ όταν καυλώνω, τρελαίνομαι να τον ακούω να μου μιλάει πρόστυχα. Δε λέμε πολλά βασικά.. Συνήθως του λέω ότι θέλω να με γαμάει και ότι είμαι πουτάνα. Η αλήθεια είναι ότι είναι ωραίο το πρόστυχο σεξ. συνήθως συνδιάζεται με σεξ στα 4 ή όρθια |
προφίλάλλα...˵quote˶ |