Ubuntu Linux - Εξάπτει τις γκόμενες
Μην πτύετε καταγής
Ο τρόμος είναι ωραία αίσθηση, γι' αυτό προσπαθώ να τρομάξω τον αναγνώστη. Αν δω όμως ότι δεν μπορώ, θα προσπαθήσω να τον φρικάρω. Κι αν δεν μπορώ ούτε να τον φρικάρω θα τον κάνω να σιχαθεί. (Stephen King)
Σάββατο, 23 Νοεμβρίου

Θελω να προχωρισουμε!

Απάντησε  Γράψε θέμα
Μήνυμα #128064 από Angelika στις 11 Ιουνίου 2014, 9:36μμ

Angelika

μέλος από: 11/6/2014
Καλησπέρα σας παιδια , ειμαι 16 τα εχω με ενα παιδι 19 χρόνων ενα μηνα εχω είδη ολοκληρώσει σε προηγουμενη σχεση οπως και αυτος βεβαια . Με αυτο που απορώ ειναι το οτι το αγορι μου ειναι 19 χρόνων και δεν μου εχει ζητησει τιποτα , δεν το εχει παει προς τα εκει καθολου δεν εχουμε κανει τιποτα ακομα μονο χουφτωνει λιγο τιποτα αλλο . Εγω η αληθεια ειναι πως θελω να προχωρισουμε δεν μπορω με ξενερώνει αυτο, δεν μπορω να καταλαβω πως και δεν το εχει παει προς τα εκει εστω και λιγο να κανουμε καποια προκαταρτικα κατι τετοιο εστω. Εσεις πως λετε να του το παω εγω γαιτι σκευφτομαι οτι μηπως δεν κανει κατι για να μην νομιζω πως με θελει για αυτο μονο και με πιέσει και τετοια σχετικά ξέρετε αλλα εγω θελω να προχωρισουμε πως θα του το δειξω αυτο ?
προφίλάλλα...˵quote˶
7
Μήνυμα #128067 από Dieftharmenos στις 11 Ιουνίου 2014, 10:45μμ

Dieftharmenos

Εικονίδιο
μέλος από: 23/1/2014

Αποδεκτή απάντηση

Νομιζω πως δεν προχωραει γιατι φοβαται μην σε φερει σε δυσκολη θεση.Μιλα του ανοιχτα η κανε εσυ την πρωτη κινηση.Αρχισε να τον χουφτωνεις στο πεος και θα ξεθαρρεψει κατευθειαν
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #128070 από Angelika στις 11 Ιουνίου 2014, 11:12μμ

Angelika

Θελω να κανουμε μια κουβεντα και να του μιλησω ανοιχτά αν και απο την μια αυτα βγαινουν απο μόνα τους αλλα ουτε αυτο ξερω πως να το παω προς τα εκει δεν ξερω πρωτη φορα μου συμβαίνει κατι τετοιο
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #128073 από Dieftharmenos στις 11 Ιουνίου 2014, 11:56μμ

Dieftharmenos

Εικονίδιο
μέλος από: 23/1/2014
Ξερεις....εμενα μου αρεσει οταν οι κοπελες παιρνουν πρωτοβουλια.Σε καποιες θελει χρονο για να το βγαλεις αλλα οταν γινεται κατευθειαν ειναι ακομα πιο ωραιο.

Κανε εσυ την πρωτη κινηση και ολα θα παρουν τον δρομο σου.Δεν μπορει να σου πει και τιποτα...
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #128076 από Angelika στις 12 Ιουνίου 2014, 12:57πμ

Angelika

Καλα τι να μου πει κι ολας αλλο που δεν θελει , εσυ λες να του κανω πρωτα μια συζητηση η να ειναι κατιι σαν έκπληξη ?
προφίλάλλα...˵quote˶
Απάντησε Γράψε θέμα Τελευταία σελίδα

Δεν μπορείς να απαντήσεις, είσαι Guest. Πρέπει να γραφτείς μέλος ή να κάνεις login:
Εγγραφή Login