σεξ μ την κοπελα μου
Μήνυμα #127738 από spyros99 στις 30 Μαΐου 2014, 3:45μμ
μέλος από: 30/5/2014 μηνύματα: 5 0 |
Θέλω να προχορισω με την κοπελα μου αλλά επηδη είναι λιγο μικρότερη και δεν προκετε ν κανει αφτη την πρωτη κινιση δεν ξέρω προς ν της το πω -να της το δείξω Μπορεί κανης ν πει καμια ειδεα ? |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
6
Μήνυμα #127741 από Panatziotis96 στις 30 Μαΐου 2014, 3:55μμ
μέλος από: 1/1/2014 μηνύματα: 54 0 |
Αποδεκτή απάντησηΚαλησπέρα φιλε μου!!!Εσυ πόσο ετών εισαι και η κοπελα σου πόσο ;; σε κάθε περίπτωση θα ήθελα να ενημερώσω πως αν η κοπελα σου ειναι καμία ποιο συνεσθηματικη τότε ίσως θα έπρεπε να μην επιμηνεις σε αυτο το θέμα γιατι ίσως να μην θελει η να μην νιώθει ακόμη και έτιμη για να το κανει...ενας λόγος παραπάνω επιδη ειναι μικρότερη σου να προσέξεις στον τροπο που θα της το φέρεις...αν πάλη το εχει ξανά κανει τότε απλά σιζιτησε το μαζί της μπορείς να ξεκινήσεις με ενα (" πιστεύω πως εχουμε προχωρήσει πολυ την σχέση μας και θα ήθελα να την περάσουμε στο επόμενο στάδιο ") κατι τέτοιο ας πούμε...μην περνεις την δική μου άποψη ως δεδομένη ίσως και να κάνω λάθος αλλα παρόλα αυτά αν βοήθησα δώσε μου μια αποδεκτή :)) |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #127745 από spyros99 στις 30 Μαΐου 2014, 4:14μμ
μέλος από: 30/5/2014 μηνύματα: 5 0 |
Εγώ ειμε 15 και η κοπελα μου είναι 14 μπορεί ν θεορισεις οτι είμαστε μικρι αλλά εδώ στα μερι μας σπάνια θα βρεις παρθένα σε τέτοια ηλικία |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #127758 από pi8hkos97 στις 30 Μαΐου 2014, 7:46μμ
μέλος από: 14/1/2014 μηνύματα: 507 0 |
http://www.ftou.gr/forum/display_topic_threads.asp?ForumID=13&TopicID=16590&PagePosition=1 Ρε φίλε σε αυτό το μύνημα γράφεις ότι προσπαθείς να ρίξεις τη γκόμενα από το σχολείο και εδώ μας γράφεις πώς να ψίσεις την κοπέλα σου για σεξ; Η μας τρολλάρεις ή το παίζεις σε διπλό. Τεσπα αν έχεις είδη κοπέλα αλλά σου αρέσει και η άλλη από το σχολείο περισσότερο κοίτα να χωρήσεις αυτήν που έχεις διαφορετικά αυτή από το σχολείο δύσκολα θα σου κάτσει αν μάθει ότι τα έχεις με άλλη. |
προφίλάλλα...˵quote˶ |