Στείλε λεφτά στο ftou.gr
Σκοτεινό παράδειγμα μαύρου χιούμορ: Ένα μήλο την ημέρα, τον Παράδεισο κάνει πέρα.
Παρασκευή, 22 Νοεμβρίου

ΕΙΜΑΙ ’Η ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ...???

Απάντησε  Γράψε θέμα
Μήνυμα #124986 από Sissi19 στις 27 Ιανουαρίου 2014, 12:21πμ

Sissi19

Εικονίδιο
μέλος από: 27/1/2014
ΓΕΙΑ ΣΑΣ..!ΕΧΩ 8 ΗΜΕΡΕΣ ΚΑΘΗΣΤΕΡΗΣΗΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ....!ΕΚΑΝΑ ΤΕΣΤ ΕΓΚΥΜΟΣΗΝΗΣ ΑΛΛΑ ΒΓΗΚΕ ΑΡΝΗΤΙΚΟ...!ΤΟ ΕΚΑΝΑ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΗ ΜΕΡΑ ΤΗΣ ΚΑΘΗΣΤΕΡΗΣΗΣ....!ΕΧΩ ΚΥΚΛΟ 27 ΗΜΕΡΩΝ......ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ...??ΝΑ ΕΠΙΣΗΗΜΑΝΩ ΟΤΙ ΕΠΕΡΝΑ ΑΝΤΙΣΥΛΛΗΠΤΙΚΑ ΑΛΛΑ ΤΑ ΕΧΩ ΚΟΨΕΙ ΤΟΥΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΥΣ 3 ΜΗΝΕΣ ΚΑΙ ΕΙΧΑ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΔΟ...!!ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ..??????
προφίλάλλα...˵quote˶
6
Μήνυμα #124988 από Panatziotis96 στις 27 Ιανουαρίου 2014, 1:47πμ

Panatziotis96

Εικονίδιο
μέλος από: 1/1/2014

Αποδεκτή απάντηση

Λυπον δεν είμαι ο κατάλληλος άνθρωπος για να σου απάντηση κάτι τέτοιο αλλά θα σου πω πιθανές λύσεις..
Σε πρώτη φάση χαλαροσε το ανχος παίζει προταρχικο ρόλο στην υγεία του ανθρώπου ανεξαρτήτως φίλου..
Ίσος αυτό να είναι και ένας από τους λόγους που έχεις καθυστέρηση...
Τα αντισυλληπτικά χάπια δεν κάνουν και πολύ καλό στην υγεία μιας γυναίκας από όσο ξέρω... Και πολύ καλά έκανες που τα εκοψες..
Από την στυγμη που βγήκε αρνητικό το τεστ δεν χρειάζεστε να αχνεσε... Κανε ακόμη ένα για να είσαι 100% συγουρι πως δεν είσαι... Σκέψου και την άλλη εκδοχή το γεγονός ότι το τεστ εγγυμοσηνης Ελενχη μια ιδικη ορμόνη που παρέχεται στα ουρά μιας γυναίκας παει να πει πως είναι τόσο λεπτομερής που η πιθανότητες να έκανε λάθος είναι λίγες
Αυτά... Πατά αποδεκτή αν σε κάλυψα...
autocorrect μην με παρεξήγης για τα ορθογραφικά !!
προφίλάλλα...˵quote˶
Απάντησε Γράψε θέμα Τελευταία σελίδα

Δεν μπορείς να απαντήσεις, είσαι Guest. Πρέπει να γραφτείς μέλος ή να κάνεις login:
Εγγραφή Login