Ubuntu Linux - Εξάπτει τις γκόμενες
Μην πτύετε καταγής
Όταν γεννήθηκα ο γιατρός είπε στον πατέρα μου: Λυπάμαι, έκανα ό,τι μπορούσα αλλά επέμενε να βγει...
Παρασκευή, 22 Νοεμβρίου

Πεοκεφαλο προβλημα :(

Απάντησε  Γράψε θέμα
Μήνυμα #121162 από sdemso στις 20 Ιουνίου 2013, 8:27μμ

sdemso

Εικονίδιο
μέλος από: 20/6/2013
ειμαι 17 χρονων και απο μικρος οταν μου ακουμπουσε ο γιατρος το πεοκεφαλο τιναζομουν.Δεν θα το λεγα πονο η κατι τετιο,απλα υπερβολικη ευαισθησια!Πηγα σε ουρολογο λεει δεν εχεις προβλημα μονο βραχυ χαλινο αλλα και παλι δεν φενεται καν,οταν εχω στυση γινεται μια χαρα,δεν καμπυλωνει καθολου.Το προβλημα ειναι πως αν πανε να μου παρουνε πιπα θα ψοφησω στον πονο!Δοκιμασα ξυλοκαινη για το σεξ και μονο και ενταξει κομπλε δεν νιωθω πονο και θα τελιωνω πιο αργα(πραγμα που αρεσει στα κοριτσια).Επισης,αν μου παρει πιπα ενω εχω ξυλοκαινη θα μουδιασει το στομα της;Σορρυ για τις πολλες ερωτησεις αλλα εχω προβλημα!!!
Ευχαριστω προκαταβολικα
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #121163 από Webmaster στις 20 Ιουνίου 2013, 10:25μμ

Webmaster

Εικονίδιο
Administrator
μέλος από: 14/8/2002
Σε όλους έτσι είναι, δεν έχεις τίποτα.

Επίσης ούτε ξυλοκαΐνες θες ούτε σαχλαμάρες. Τα σάλια στο στοματικό είναι λιπαντικά και μειώνουν τις τριβές άρα και τον πόνο. Κανένα πρόβλημα δεν έχεις.

Υστερόγραφο: Ποιος σου είπε ότι αρέσει στα κορίτσια να τελειώνει ο άλλος αργά; Τα websites που αρθρογραφεί ο κάθε άσχετος ή οι άπειρες της ηλικίας σου που λένε ό,τι νά 'ναι;

Άκου ξυλοκαΐνη!!!

-----------------
The only unbearable thing is that nothing is unbearable.
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #121169 από sdemso στις 21 Ιουνίου 2013, 11:45πμ

sdemso

Εικονίδιο
μέλος από: 20/6/2013
βασικα βλεπω τσοντες και τους πιανουν το κεφαλι και ετσι εμενα και με λιπαντικο να μου το κανουν αυτο θα πεθανω !
προφίλάλλα...˵quote˶
Απάντησε Γράψε θέμα Τελευταία σελίδα

Δεν μπορείς να απαντήσεις, είσαι Guest. Πρέπει να γραφτείς μέλος ή να κάνεις login:
Εγγραφή Login