Μέγεθος πέους
Μήνυμα #120569 από konstantinos07 στις 29 Μαΐου 2013, 1:22πμ
μέλος από: 29/5/2013 μηνύματα: 6 0 |
Καλησπέρα μάγκες, Λέγομαι Κωνσταντίνος είμαι 14ων(15 σε λίγους μήνες). Διαβάζω διάφορα posts από παλικάρια στην ίδια ηλικία, ακούω μεγέθη όπως 7-8 και 13-14. Επειδή έχω ψαχτεί αρκετά, δεν πρέπει να σας δημιουργούνται κόμπλεξ για το μήκος καθώς το μόριο σας μεγαλώνει μέχρι και τα 20 χρόνια. Προσωπικά το πέος μου είναι στα 19,5 cm(μετρήθηκα πριν 10 λεπτά σύμφωνα με http://metrisetopeos.blogspot.gr/2013/01/metrisi-peous.html). Δεν είχα σκοπό να γράψω αυτό το post απλά θα ήθελα κάποιες γνώμες κυρίως από γυναίκες ενήλικες. Αυτοικανοποιούμαι από τη τρίτη δημοτικού, μπορούσα να εκσπερματώσω απ'την πέμπτη δημοτικού. Έχω φίλες που όταν τις είπα για το μέγεθος μου άρχιζαν να με βλέπουν με άλλο μάτι. Οι περισσότερες σχέσεις μου ήταν με 1-2 χρόνια μεγαλύτερες καθώς μεγαλοφέρνω λιγάκι. Έχω δεχτεί ερωτήσεις όπως αν παίρνω τίποτα χάπια. Είμαι απόλυτα φυσιολογικός&έχω χρησιμοποιήσει μεθόδους αύξησης πέους τις οποίες βρήκα στο internet(βοήθησαν κατα 1μισι cm). Δηλαδή αν είμαι έτσι στα 14 στα 20 και στα 25 μέχρι τι επίπεδο μπορώ να φτάσω ας πούμε; Θα άρεσε σε γυναίκες ένα τέτοιου μεγέθους πέος; Ακούω γνώμες παιδιά Υ.Γ: Δεν θα είχα κανένα λόγο να κάνω ένα post στο οποίο θα έλεγα ψέμματα. |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #120570 από konstantinos07 στις 29 Μαΐου 2013, 1:23πμ
μέλος από: 29/5/2013 μηνύματα: 6 0 |
Υ.Γ2: Έχω λογαριασμό στο brazzers 1μισι χρόνο τωρα |
προφίλάλλα...˵quote˶ |