Στείλε λεφτά στο ftou.gr
Οι Κούρδοι είναι αδελφός λαός. Τους αγαπούμε με όλη μας την καρδιά, φτάνει να μη μένουν στην γειτονιά μας.
Σάββατο, 23 Νοεμβρίου

πως να της το φερω

Απάντησε  Γράψε θέμα
Μήνυμα #110095 από geoprince στις 22 Σεπτεμβρίου 2012, 2:30μμ

geoprince

Εικονίδιο
μέλος από: 22/9/2012
γεια σας ειμαι 15 ετων και θελω να ζητησω απο την κοπελα μου να μου κανει στοματικο πως να της το πω ωστε να μην αντιδρασει αρνητικα
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #110096 από geoprince στις 22 Σεπτεμβρίου 2012, 2:35μμ

geoprince

Εικονίδιο
μέλος από: 22/9/2012
σας παρακαλω δωστε μια Απάντηση
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #110102 από aswtos στις 22 Σεπτεμβρίου 2012, 4:15μμ

aswtos

μέλος από: 2/9/2011
οτι και να σου πουμε εμεις και οτι και να κανεις αν δεν θελει η κοπελα σου να σου κανει στοματικο δυσκολα θα καταφερεις κατι. αυτο που μπορεις να κανεις ειναι να της δειχνεις με υπονοουμενα και τη συμπεριφορα σου πως θες και κατι περισσοτερο απο αυτα που κανετε ως τωρα. φροντιζε να εισαι παθιασμενος και να προσπαθεις να την ικανοποιησεις οταν ειστε μαζι αλλα χωρις να δειχνεις πως δεν την θες μονο για αυτο. δειξ της πως κατι τετοιο θα σε ικανοποιουσε πολυ αν στο εκανε. βασικα πρεπει να την κανεις να θελει απο μονη της να σου κανει στοματικο για να σε ικανοποιησει και να σε κερδισει, οχι με πιεση. μπορεις να της πεις π.χ πως θες να την φιλας σε ολο της το σωμα ή κατι τετοιο για να της βαλεις με εμμεσο τροπο την ιδεα του στοματικου. απο την απαντηση της θα καταλαβεις κατα ποσο ειναι ετοιμη να το κανει ή το σκεφτεται. προσπαθησε το και βλεπουμε εναλογα με την αντιδραση της. καλη τυχη.
προφίλάλλα...˵quote˶
Απάντησε Γράψε θέμα Τελευταία σελίδα

Δεν μπορείς να απαντήσεις, είσαι Guest. Πρέπει να γραφτείς μέλος ή να κάνεις login:
Εγγραφή Login