Στείλε λεφτά στο ftou.gr
Διατηρείτε τις τουαλέτες καθαρές. Η καθαρίστρια δεν ξέρει κολύμπι.
Σάββατο, 23 Νοεμβρίου

Πάχος πέους

Απάντησε  Γράψε θέμα
Μήνυμα #106807 από lol86 στις 06 Αυγούστου 2012, 5:14μμ

lol86

Εικονίδιο
μέλος από: 6/8/2012
Γεια σας ειμαι νεος στο site ειμαι 18 χρονων και εχω ενα προβλημα. Το πεος μου ειναι περιπου 13-14 εκατοστα που πιστευω ειναι στα φυσιολογικα ορια. Το προβλημα μου ειναι οτι δεν μου φαινεται οτι ειναι αρκετα "παχυ", δεν ξερω βεβαια ποτε ενα πεος ειναι επαρκως παχυ(δεν ξερω και πως το μετραω κιολας :P ) αλλα μου χει δημιουργησει καποια ψυχολογικα προβληματα(οχι κ τασεις αυτοκτονιας ειπαμε :P )

προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #106817 από giozz στις 06 Αυγούστου 2012, 7:06μμ

giozz

Εικονίδιο
μέλος από: 6/8/2012
Είναι συχνό το φαινόμενο να ανησυχεί κάποιος με το μέγεθος του πέους του, ειδικά στην ηλικία σου. Προσωπικά πιστεύω πως δεν πρέπει να σε απασχολεί. Διότι πολύ λίγες είναι οι περιπτώσεις με "παθολογικά" μικρό πέος ή με ανεπαρκή στύση που χρήζει ιατρικής διερεύνησης. Για παράδειγμα, αν υπάρχει πρόβλημα "φίμωσης" όπως λέγεται, οπότε δε μπορείς να "βγάλεις" έξω τη βάλανο του πέους (κεφαλάκι) από το πετσάκι, οπότε μια ιατρική γνώμη θα σε διαφώτιζε.
Από κει και πέρα υπάρχουν άντρες με μεγαλύτερο ή μικρότερο πέος, that's all. Δε μετριέται σε πόντους πόσο Άντρας είσαι φίλε μου.
Το μέγεθος λειτουργεί σαν plus εάν πρόκειται να ψάξεις για δουλειά που θα το δείχνεις σε "χρήση". Ο έρωτας είναι κατ'αρχήν ένωση ψυχών, τα σώματα είναι η αφορμή, εύχομαι να μη χρειαστεί αν περάσουν χρόνια για να το μάθεις.
ΥΓ: Η φώτο πρέπει να κατέβει μάλλον, διότι το link που έδωσες, ήδη μπλοκαρίστηκε από τις υπηρεσίες αστυνόμευσης internet στη χώρα που βρίσκομαι.
Σημείωση moderator: Η φωτογραφία σβήστηκε επειδή παρόλο που δεν είναι παράνομη, είναι ενάντια στη διαφημιστική πολιτική του google με το οποίο και συνεργαζόμαστε.
προφίλάλλα...˵quote˶
Απάντησε Γράψε θέμα Τελευταία σελίδα

Δεν μπορείς να απαντήσεις, είσαι Guest. Πρέπει να γραφτείς μέλος ή να κάνεις login:
Εγγραφή Login