Στείλε λεφτά στο ftou.gr
Δεν κάνει θόρυβο ο δίσκος, κύριε. Η δεσποινίς δίπλα σας έκλασε.
Τρίτη, 8 Απριλίου

στοματικο. (αντρες)

Σελ. 2
Απάντησε  Γράψε θέμα
Μήνυμα #96950 από Torpedo στις 28 Μαρτίου 2012, 2:28μμ

Torpedo

Εικονίδιο
μέλος από: 26/3/2012
Αρχίζουμε με τα μάτια...τα μάτια ή θα είναι κλειστά ή θα πρέπει να τον κοιτάν στα μάτια οτιδήποτε άλλο είναι απαράδεκτο

Απαράδεκτοι είναι επίσης βήχες και ήχοι πνιγμού...αυτά που γυρίζουν την τελευταία δεκαετία οι αμερικάνοι στις τσόντες είναι μαλακίες...εντάξει είπαμε είναι γαμάτο να μπορεί η κοπέλα να τον εξαφανίσει όλο μέσα στο στόμα της αλλά αν είναι να πνίγεται είναι ξενέρα η φάση

Επίσης καλό θα είναι να μάθεις να κάνεις εναλλαγές χρησιμοποιώντας το στόμα σου και το χέρι σου ή και τα δύο ταυτόχρονα

Τα δόντια θέλουν προσοχή αλλά εξαρτάται από τη διάθεσή μου...όταν δεν είμαι σε πλήρη στύση μου αρέσει να μου τον δαγκώνουν απαλά σαν να τρώνε ρόκα...όταν είμαι σκληρός όμως δε μου αρέσει γιατί θέλω γρήγορες κινήσεις για να τελειώσω οπότε αν εμφανίζονται πολλά δόντια άτσαλα γδέρνομαι οπότε προσοχή

Γενικά τα γλειψίματα εξωτερικά (σαν γλειφιτζούρι δλδ) δεν με ικανοποιούν και πολύ και ούτε μου αρέσει να ασχολούνται πολύ με το κεφάλι. Παρόλα αυτά όταν κάποια χρησιμοποιεί το χέρι της ας πούμε θέλω η κίνηση να είναι από πάνω μέχρι κάτω (να πιάνει και το κεφάλι) και να γίνεται με ανάλογη δύναμη για να γουστάρω

Πρέπει να μάθεις να ρουφάς το πέος τη στιγμή που κουνιέται μέσα στο στόμα σου και να δημιουργείς συνθήκες υποπίεσης...αν τα καταφέρεις να το κάνεις άνετα αυτό και ταυτόχρονα να κουνάς το κεφάλι σου πως να στο περιγράψω (όχι μόνο πάνω κάτω αλλά σαν κίνηση σκέψου το σχήμα από το μαθηματικό άπειρο...) παίζοντας και με τη γλώσσα σου δεν θα του αφήσεις άλλα περιθώρια και θα σε χύσει στο στόμα. Ελπίζω να το ευχαριστιέσαι κι εσύ όσο κι αυτός

Το επόμενο βασικό είναι το τελείωμα...σε καμία περίπτωση δε θέλω το σπέρμα μου να πηγαίνει χαμένο, οπότε σε συμβουλεύω να μάθεις να καταπίνεις είναι πολύ θρεπτικό και αρέσει σε όλους
προφίλάλλα...˵quote˶
Απάντησε Γράψε θέμα Τελευταία σελίδα

Δεν μπορείς να απαντήσεις, είσαι Guest. Πρέπει να γραφτείς μέλος ή να κάνεις login:
Εγγραφή Login