Ubuntu Linux - Εξάπτει τις γκόμενες
Κοινωνικός είναι εκείνος που κάνει παρέα σ' αυτούς που έτσι κι αλλιώς δεν τη χρειάζονται.
Παρασκευή, 22 Νοεμβρίου

Θελω αποψεις επειγον!

Απάντησε  Γράψε θέμα
Μήνυμα #95674 από Roxana στις 03 Μαρτίου 2012, 3:30πμ

Roxana

μέλος από: 3/3/2012
Έγινα μέλος μόνο κ μόνο για να σας πω αυτό!
Γεια σας είμαι 15 χρονών κ με λένε ροξανα! Θέλω τις γνώμες σας για κάτι που έγινε προσωπικού μου! Μου άρεσε ένα αγόρι από το καλοκαίρι που ήμουν ερωτευμένη μαζί του κ φιληθήκαμε μια φορά κ τα είχαμε φτιάξει! μαζί με εκείνον είχα κάνει τηλεφωνικό σεξ! κ έβαζα διάφορα μέσα μου όπως κ εκείνος έκανε διάφορα! αυτό που θέλω να σας ρωτήσω είναι πως όταν το έκανα πολλές φορές δεν μου βγήκε αίμα γιατί έχω ακούσει πως μερικές φορές μπορείς να ξεπαρθενιαστείς κ από μόνη σου!! εγώ αυτό το έκανα για 3 βράδια με εκείνον αλλά δεν έβγαλα αίμα καθόλου! την τέταρτη το πρωί έβγαλα πολύ αίμα για όλη την ημέρα..κ το θέμα είναι πως δεν μου έχει έρθει η περίοδος ακόμη γιατί μάλλον έχω πρόβλημα ή δεν είναι ακόμη έτοιμος ο οργανισμός μου! Εμένα μετά από αυτό δεν μου είχε ξαναέρθει για 2 μήνες! θέλω να μου πείτε τις απόψεις σας!
-Λέτε να ξεπαρθενιάστηκα από μόνη μου ή μάλλον μου ήρθε η περίοδος κ δεν έχει σταθεροποιηθεί ακόμη;
Θέλω τις απόψεις σας είναι επειγον!!
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #95678 από tragikos στις 03 Μαρτίου 2012, 9:46πμ

tragikos

Εικονίδιο
banned
μέλος από: 2/12/2010
η περιοδος σου παιζει παιχνιδακια δεν παιζει να ξεπαρθενιαστικες απο μονη σου πρεπει να εβαζες γυρο στα 3 4 δαχτυλα για να γυνει αυτο... λογικα με το δαχτυλο που εβαλες επιρεαστικε ο κυκλος σου και αυτο το αιμα ειναι περιοδος
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #95805 από gregory_kou στις 06 Μαρτίου 2012, 1:34πμ

gregory_kou

Εικονίδιο
banned
μέλος από: 8/2/2012
tragike εισαι οντως τραγικος..που τα χεις δει αυτα αγορι μου?ο παρθενικοσ υμενας ειναι πιο στενος σε φαρδος απο ενα δαχτυλο μη σου πω.οποτε ειναι πολυ πιθανο με ενα δαχτυλο και αναλογα την διυσδυση να εχει σπασει(εδω σπαει σε κοπελες που κανουν ενοργανη και λοιπα απο τα ανοιγματα) οσο για το αιμα μπορει απλα να ανοιγε λογο του ερεθισμου και να εσπασε οταν ειδες τα αιματα..αιματα σε περιοδο μονο μια μερα δεν παιζει για κανενα μα κανενα λογο.αν και το να τρεχουν ολη μερα οπως λες δεν ειναι και οτι πιο φυσικο..ναι μεν εχει αιμα οταν σπαει(σε μερικες)αλλα οχι και ολη μερα...οσο για τιν περιοδο σου απλα ο κυκλος σου λογο ηλικιας δεν ειναι σταθερος..συνηθησε το..εδω σε κοπελες 22-23 ετων και "παιζει"
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #95832 από MrMe στις 06 Μαρτίου 2012, 8:40μμ

MrMe

Εικονίδιο
μέλος από: 6/3/2012
ποοο θελω και εγω τηλ σεξ...
ζηλευω. μην ρωτησετε τι αλλα μου ακουγεται τελειο
προφίλάλλα...˵quote˶
Απάντησε Γράψε θέμα Τελευταία σελίδα

Δεν μπορείς να απαντήσεις, είσαι Guest. Πρέπει να γραφτείς μέλος ή να κάνεις login:
Εγγραφή Login