Ubuntu Linux - Εξάπτει τις γκόμενες
Μην πτύετε καταγής
Διατηρήστε το πράσινο. Κάντε έρωτα με βάτραχους.
Σάββατο, 23 Νοεμβρίου

αιμοροοιδες η κατι αλλο

Σελ. 1
Απάντησε  Γράψε θέμα
Μήνυμα #84532 από sexyangel στις 24 Αυγούστου 2011, 4:54μμ

sexyangel

Εικονίδιο
μέλος από: 18/8/2011
Γεια σε ολους σας....λοιπον εχω ενα προβλημα.....οταν εφοδευω κ μετα σκουπιζομαι εχω παντα αιμα στο πρωκτο....αναρωτιεμε εαν ειναι αιμοροοιδες η κατι αλλο...
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #84533 από xristi στις 24 Αυγούστου 2011, 5:22μμ

xristi

Εικονίδιο
μέλος από: 24/8/2011
kai gw mia apo t idia file mou
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #84538 από sexyangel στις 24 Αυγούστου 2011, 5:39μμ

sexyangel

Εικονίδιο
Οταν εφοδευεις σε ποναει καθολου ο πρωκτος?
προφίλάλλα...˵quote˶
2
Μήνυμα #84540 από Natverket στις 24 Αυγούστου 2011, 6:20μμ

Natverket

Εικονίδιο
μέλος από: 19/1/2011

Αποδεκτή απάντηση

Καλύτερα αντί να σκουπίζεσε, δοκίμασε να πλένεσε στο μπάνιο και να σκουπίζεσε μετά με μια καθαρή και απαλή πετσέτα. Δοκίμασε να ψηλαφήσεις την περιοχή και δες αν έχει τίποτα εξογκώματα. Αν έχεις εξογκώματα τότε πολύ πιθανό να έχεις εξωτερικές αιμορροΐδες και με το σκούπισμα η λόγω τροφών που καταναλώνεις η λόγω ζορίσματος να αιμοραγούν. Ωστόσο αν δεν έχεις εξωτερικές αιμορροΐδες, εξίσου πιθανό είναι να έχεις εσωτερικές, οι οποίες και αυτές μπορεί να αιμοραγούν.
Κάτι ακόμα. Νιώθεις πόνο καθόλου; Επίσης τα κόπρανα έχουν και αυτά αίμα εξωτερικά; Αν ναι, τότε κατα 99% είναι λόγω αιμορροΐδων.
Σε κάθε περίπτωση, αν αυτό είναι κάτι που έχει συμβεί κατ'επανάληψη, καλό είναι να ζητήσεις τη γνώμη γιατρού.
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #84541 από sexyangel στις 24 Αυγούστου 2011, 6:31μμ

sexyangel

Εικονίδιο
Τα κοπρανα δεν εχουν αιμα....βασικα εχουν πολυ λιγο αιμα στο τελος κα8ως βγαινουν....δηλαδη βγαινει ολοκληρο κανονικα κ μετα στο τελος εχει λιγο αιμα....οχι παντα ομως μερικες φορες...οσο για τον πονο δεν ποναει πολυ....λιγο...και απο οσο εχω δει δεν εχω εξωγκοματα.....ααα και μερικες φορες εφοδευω και δεν υπαρχει καθολου αιμα για κανα 2-3 μερες...μετα ξανα τα ιδια δηλαδη υπαρχει αιμα
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #84542 από sexyangel στις 24 Αυγούστου 2011, 6:32μμ

sexyangel

Εικονίδιο
και επισεις οταν ριχνω νερο στον πρωκτο τσουζει πολυ
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #84543 από Natverket στις 24 Αυγούστου 2011, 6:40μμ

Natverket

Εικονίδιο
Το πιο πιθανό είναι να έχεις εσωτερικές αιμορροΐδες. Αυτές για να τις στρώσεις, πρέπει να αποφύγεις λιπαρές τροφές και τηγανιτά. Προσπάθησε να λαμβάνεις μπόλικες φυτικές ίνες (Λαχανικά και φρούτα) και μπόλικο νερό ωστέ να διογκώνουν τα κόπρανα και να είναι πιο μαλακά οπότε να μην χρειάζετε να ζορίζεσε καθόλου και οι αιμορροΐδες να μην πιέζοντε. Επίσης στο πλύσιμο, ακολούθησε αυτό που σου είπα πριν.
Αιμορροΐδες έχουν πάρα πολλοί και απ'ότι κατάλαβα είσαι μικρός οπότε το μυαλό σου μη πάει σε τίποτα άλλες περιπτώσεις επειδή αυτές συνήθως εμφανίζοντε στους μεσήλικες και μετά.
Τέλος, στο ξανατονίζω, αν συνεχιστεί αυτό πρέπει να ζητήσεις γνώμη ειδικού.
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #84554 από sexyangel στις 24 Αυγούστου 2011, 11:36μμ

sexyangel

Εικονίδιο
Σε ευχαριστω παρα πολυ φιλε μου....ααα και κατι τελευταιο....ειμαι οντος μικρος αλλα οταν λες οτι εμφανιζοντε σε μεσηλικες και μετα και να μην παει το μυαλο μου αλλου τι ακριβως εννοεις?
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #84602 από Natverket στις 25 Αυγούστου 2011, 8:54μμ

Natverket

Εικονίδιο
Και αυτά που σου είπα πολλά είναι επειδή ούτε ειδικός είμαι, ούτε θεραπεία εξ αποστάσεως ενδείκνυται. Τώρα αν θες άλλα πιθανά αίτια για να δεις σε ποιές περιπτώσεις εμφανίζεται αίμα κατά την αφόδευση, μπορεί να είναι δεκάδες. Μπορείς να googlάρεις και μόνος και να δεις. Το θέμα είναι ότι οι αιμορροΐδες είναι το πιο συχνό αίτιο το οποίο δεν έχει και ιδιαίτερο πόνο και μπορεί να εμφανιστεί σε μικρές ηλικίες, είτε λόγω κληρονομικότητας είτε λάθος επιλογών διατροφής, στάσης κατά την αφόδευση, δυσκοιλιότητας, κτλ κτλ. Οι άλλες περιπτώσεις που σου ανέφερα, συνήθως συνοδεύοντε από έντονο πόνο και μάλιστα ακόμα και όταν δεν πας τουαλέτα.
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #86977 από apithanos στις 09 Οκτωβρίου 2011, 8:02μμ

apithanos

μέλος από: 9/10/2011
και εγω εχω το ιδιο προβλημα......λιγο αιμα στο χαρτι κοκκινο ζωηρο.......και καμμια φορα ισα ισα κοκκινο αιμα στα κοπρανα.......τον νοεμβρη πηγα σε χειρουργο σε εφημερευον μου εβαλε δακτυλο μου βρηκε μια εσωτερρικη αιμορροειδα.....τωρα ομως μου παρουσιαζετε σχεδον ανα 5 μερες......πολλες φορες και φαγουρ εχω....λετε να εχω υτο η κατι αλλο ανυσυχητικο????/φοβαμαι πολυ....ειμαι 21 ετων
προφίλάλλα...˵quote˶
Απάντησε Γράψε θέμα Τελευταία σελίδα

Δεν μπορείς να απαντήσεις, είσαι Guest. Πρέπει να γραφτείς μέλος ή να κάνεις login:
Εγγραφή Login