Ubuntu Linux - Εξάπτει τις γκόμενες
Μεγάλες στιγμές της αρχαιότητας: Σερενάτα και πάσης Ελλάδος να ούμ'
Σάββατο, 23 Νοεμβρίου

Ερωτας με καθηγητη.

Απάντησε  Γράψε θέμα
Μήνυμα #135424 από Iro124 στις 04 Νοεμβρίου 2015, 9:31μμ

Iro124

Εικονίδιο
μέλος από: 4/11/2015
Γεια σας.Ειμαι μαθητρια Λυκειου και τον τελευταιο καιρο νιωθω μια ελξη για εναν απ τους καθηγητες μου.ειναι νεος,28¬30.Αυτος παιζει να το ειχε καταλαβει.δεν ξερω τι να κανω.η συμπεριφορα του με μπερδευει.μια φορα μου ειπε οτι ηθελε να μιλησουμε για το διαγωνισμα της χημειας και τα λαθη που εκανα.εγω παραξενευτηκα γτ ειχα γραψει 19,9 οποτε τι θα ηθελε να μιλησουμε;Τεσπα.μολις χτυπησε το κουδουνι εγω εμεινα μ αυτον μονοι στην ταξη.Τοτε μου επιασε το μπρατσο και με γυρισε ν τον κοιταζω.Πιστευα οτι θα με φιλουσε ετσι οπως ειχε πλησιασει το προσωπο του στο δικο μου αλλα χτυπησε το κουδουνι και μ εφησε.Μου χαμογελασε και εφυγε.Μια αλλη μερα στο σχολασμα προσφερθηκε ν με παει σπιτι μου μιας κια μενουμε πολυ κοντα.Εγω δεχτηκα επειδη μου αρεσε.Οταν μπηκα στο αυτοκινητο δε σταματουσε να με κοιταει και τελικα οταν φτασαμε μου προτεινε να παμε σπιτι του.δεχτηκα ξανα.στο σπιτι του ημασταν μονοι μας.καθομασταν με τις ωρες και μιλουσαμε και τελικα με αγκαλιασε και με χαιδευε.οταν εφυγα ενιωθα κατα καποιο τροπο ζαλισμενη και μπερδεμενη.Ειναι παντρεμμενος και αυτο δεν μου επιτρεπει να κανω κατ.παρ ολ μου αρεσει τρελα.τι α κανω
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #135425 από nonreligius στις 04 Νοεμβρίου 2015, 9:49μμ

nonreligius

Εικονίδιο
μέλος από: 21/6/2015
Καταρχάς άσχετα από το ότι είναι καθηγητής η διαφορά ηλικίας είναι μεγάλη. Ο ίδιος δεν μου φαίνεται σοβαρός από τη στιγμή που μπλέκει με μαθήτριά του, ενώ είναι παντρεμένος.
Κάπου διάβασα ότι είναι παράνομο αν είσαι κάτω των 18 και ο σύντροφός σου έχει μαζί σου σχέση εξουσίας, όπως καθηγητής. Αυτό σημαίνει ότι αν τον πιάσουν θα έχει κυρώσεις. Οπότε το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να τον αφήσεις.
προφίλάλλα...˵quote˶
6
Μήνυμα #135426 από Ana-menos στις 04 Νοεμβρίου 2015, 10:42μμ

Ana-menos

Εικονίδιο
μέλος από: 31/10/2015

Αποδεκτή απάντηση

Γεια σου...Καταρχας δεν ειναι σιγουρο οτι του αρεσεις. Τι θελω να πω? Εμενα πχ αν μου αρεσε καποια κοπελα υπερβολικα και την γουσταρα , και εκεινη μου μιλουσε ξαφνικα η εκανε καποιες κινησεις δεν σημαινει απαραιτητως οτι της αρεσω και εγω ασχετα αν επαιρνα ενθουσιασμο απο την κινηση της. Ετσι εισαι και εσυ τωρα. Εχεις ενθουσιαστει αλλα γιατι δεν εχεις σκεφτει οτι εχετε μια τεραστια διαφορα ηλικιας και εκεινος ειναι και παντρεμενος?

Ωραια κανεις σχεση μαζι του, εκεινος χωριζει την γυναικα που εχει παντρευτει το μαθαινουν 2-3 γνωστοι τον πανε στην αστυνομια και τον κλεινουν μεσα για αποπλανηση ανηλικου. Αυτο θα ειναι το αποτελεσμα οσο περιεργο κι αν σ φαινεται. Καταλαβαινω τον ενθουσιασμο σου και ειχα καποιες φιλες στο λυκειο που γουσταραν εναν καθηγητη αλλα μεχρι εκει. Εσυ το εχεις προχωρησει στο μυαλο σου και δεν εχεις καταλαβει τις συνεπειες.

Τωρα αν εισαι σιγουρη οτι εκεινος σε φλερταρει και στην πεφτει τοτε ξεκολλα πριν γινουν αυτα που ειπα παραπανω. Ο ανθρωπος προφανως ειναι ανωριμος και καθυστερημενος αν κανει κατι με μια μαθητρια και ειναι ΚΑΙ ΠΑΝΤΡΕΜΕΝΟΣ. Σκεψου το λιγο ολο αυτο και ειμαι σιγουρος οτι θα βγαλεις το σωστο συμπερασμα και την σωστη αποφαση.
Ελπιζω να σε βοηθησα κι αν θες πατα αποδεκτη ;)
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #135489 από Athinatta στις 12 Νοεμβρίου 2015, 9:18μμ

Athinatta

μέλος από: 3/4/2013
Εισαι κατω τον 18 κ αυτος ειναι 30
1ο ειναι πολλα τα χρονια
2ο εχω ακουσει οτι αν εισαι 16 τα χεις κλεισει κ πανω μπορεις να τα χεις με ενηλικα
3ο ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΣΟΥ
4Ο παντρεμενος
προτεινω οσο κ αν σου αρεσει να χεις μια τυπικη σχεση διοτι αν γινει τπτ χανει την δουλεια τ κ οχι μονο
5ο ισως να παει κ μεσα δεν ξερω
Εγω λεω να τον αποφυγεις κ να χειςτυπικη σχεση μαζι τ μαθητης-καθηγητης
γτ ρε φιλε δεν κολλαει τοσα αγορια στην ηλικια σ αντε κ μεχρι τα 19-20 βρες καποιον τετοιο οχι τον καθηγητη σ
προφίλάλλα...˵quote˶
Απάντησε Γράψε θέμα Τελευταία σελίδα

Δεν μπορείς να απαντήσεις, είσαι Guest. Πρέπει να γραφτείς μέλος ή να κάνεις login:
Εγγραφή Login