προβλημα με φιλη
Μήνυμα #108958 από Spetzofai στις 06 Σεπτεμβρίου 2012, 11:23μμ
μέλος από: 27/7/2012 μηνύματα: 57 0 |
αυτη τη σχολικη χρονια γνωρισα ενα κοριτσι..ηταν φιλη μου και περναγαμε ωραια μαζι..φιλιομασταν στο μαγουλο, αγκαλιες, χουφτωματα κτλ..και της ειχα σταθει πολλες φορες που ειχε προβλημα με καποιον (ερωτικο)..μου ελεγε οτι με αγαπαγε (φιλικα) και της το ελεγα κ εγω..αυτο το καλοκαιρι ολα αλλαξαν..ολο το καλοκαιρι δεν πηγαμε 1 φορα για μπανιο ενω στο σχολειο ημασταν καθε μερα μαζι και καναμε διαφορα..της ειπα να παμε αλλα τλκ δν ''ετυχε''..την εχω δει βεβαια λιγες φορες..της ειπα να βρεθουμε αυτες τις μερες αλλα μου ειπε οτι ειναι αρρωστη 11 μερες κ δν μπορει..και βλεπω δημοσιευσεις οτι πηγαινει πλατεια, σε σπιτια φιλων της και κανει βολτες..και σε μενα ως δικιολογια βρηκε να πει οτι ειναι αρρωστη για να μην βρεθουμε..καλυτερα να μου ελεγε οτι δεν θελει αλλα αποδειχτηκε διπροσωπη..εχω συζητησει και παλιοτερα μαζι της για εμας αλλα χωρις ουσιαστικο αποτελεσμα..τι να κανω? θελω να της τα πω ολα σημερα το βραδυ και οτι δεν υπαρχει για μενα αλλα δεν ξερω |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #109247 από pok7 στις 10 Σεπτεμβρίου 2012, 10:31μμ
μέλος από: 10/9/2012 μηνύματα: 5 0 |
εε κι εσυ εκανες το λαθος να δεθεις τοσο με αυτον τον τροπο, την επομενη φορα προσεχε πιο πολυ μην τα δινεισ ολα... σαν τον κανονα του 12ου πιθηκου ''ποτε μην εμπιστευεσε γυναικα'' |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #109251 από SissyR στις 10 Σεπτεμβρίου 2012, 11:02μμ
μέλος από: 10/9/2012 μηνύματα: 26 0 |
να της τα πεις και να τα ξεκαθαρισεις...μερικες φορες υπαρχουν περιπτωσεις που ισως δεν προλαβαινεις ή δεν εχεις διαθεση να βγεις με καποιον ή προτιμας καλυτερη παρεα και τον αποφευγεις..μου εχει συμβει και μενα αλλα απο την στιγμη που ησασταν τοσο κοντα και την βοηθαγες σε οποιο προβλημα και της σταθηκες σαν φιλη ειναι απαραδεκτη κ δεν το εκτιμαει...οι φιλοι δεν ειναι μονο για τα προβληματα αλλα και για τις χαρες..μπορει να λενε οτι οι φιλοι φαινονται στα δυσκολα αλλα αυτο δεν σημαινει οτι πρεπει να το εκμεταλλευομαστε κ μετα να τους γραφουμε κ μολις εχουμε προβλημα τους θυμομαστε παλι!ξεκαθαρισε το..αν δεν αξιζει βρες καινουργια παρεα |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #109255 από Geiaaaa στις 11 Σεπτεμβρίου 2012, 12:01πμ
μέλος από: 30/7/2012 μηνύματα: 291 0 |
Εγω παντως γενικως πιστευω δεν υπαρχει φιλια στον αντρα και στη γυναικα....α και ...ωραιοι φιλοι εισασταν που την χουφτωνες :P |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #110073 από Spetzofai στις 22 Σεπτεμβρίου 2012, 12:22μμ
μέλος από: 27/7/2012 μηνύματα: 57 0 |
τελικα ειμαστε οπως παλια..δηλαδη ειμαστε αρκετη ωρα μαζι στα διαλειμματα, κανουμε τα ιδια με περσυ και δεν εχω παραπονο.. το θεμα μου ομως ειναι οτι πιστευω οτι με βλεπει ως ''ο φιλος του σχολειου''..το καλοκαιρι π.χ. που σταματανε τα σχολεια δεν την ενδιαφερω πια.. |
προφίλάλλα...˵quote˶ |