Ubuntu Linux - Εξάπτει τις γκόμενες
Μην πτύετε καταγής
Τα δυο πιο κοινά στοιχεία στη φύση είναι το υδρογόνο και η ηλιθιότητα.
Σάββατο, 23 Νοεμβρίου

Πρόβλημα με κοπέλα που δεν την θέλω...

Απάντησε  Γράψε θέμα
Μήνυμα #89938 από dimitris1997 στις 27 Νοεμβρίου 2011, 10:07μμ

dimitris1997

banned
μέλος από: 7/5/2011
είμαι 15 και είναι μια κοπέλα που δεν την θέλω, απλά μ' αρέσει, φασωθήκαμε 3-4 φορές, και μου είπε μια φίλη της να της τα ζητήσω, γενικά δεν θέλω σχέση, όμως έμαθα ότι κλαίει, είπα εντάξει θα της περάσει, μετά είδα χαρακιές στα χέρια (Δ) , (Δημήτρης). και μου ξανά είπε η φίλη της ότι είναι για μένα.
Μετά από κάποιες μέρες έμαθα ότι πήρε 7 ηρεμιστικά μαζί, λυποθήμησε, σε μια στιγμή δεν ανάπνεαι και την συνεφεραν άλλα 2 άτομα. στην αρχή δεν ήξερε κανείς γιατί τα πήρε.
την επόμενη μέρα έμαθα...
για μένα...
ακόμα και να τα φτιάξουμε για ΛΙΓΟ καιρό αν της πω να χωρίσουμε θα είναι χειρότερα...

παιδιάααα.... ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ?? ΔΕΝ ΤΗΝ ΘΕΛΩ. ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΣΧΕΣΗ.
Ελεος πια, 15 χρονών είμαστε, ακόμα έχουμε όλη την ζωή μπροστά μας πωωωωω.... ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ???
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #89940 από manolio4 στις 27 Νοεμβρίου 2011, 10:26μμ

manolio4

Εικονίδιο
μέλος από: 9/6/2010
με τίποτα σχέση μαζί της..σε περίπτωση που θέλεις να χωρίσετε τι θα κανει δηλαδή; θα βαρεσει ενέσεις και μετά θα σε πιάσουν οι τύψεις; μακριά..εδώ ισως να μπορέσει να βοηθήσει η κολλητή της..να της πουλήσει και καλά ότι δεν είσαι για σχέση, βγαίνεις με πολλές, είσαι μαλάκας και τέτοια..να την κανει να μην σε θέλει. Κι όπως λες είμαστε μικροί ακόμα για σχέση..εγώ βέβαια είμαι 16 και τα εχω με την κοπέλα μου 8 μήνες αλλά αυτό είναι άσχετο..:) ελπίζω να σε βοήθησα! Φιλικα.
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #89943 από dimitris1997 στις 27 Νοεμβρίου 2011, 10:40μμ

dimitris1997

banned
@manonio4
δεν είπα ότι είμαστε μικροί για σχέσης, έχω κάνει αρκετές σχέσης.
Αλλά αυτό τον καιρό δεν θέλω σχέση. είπα ότι είμαστε μικροί γι' αυτά που κάνει αυτή, δηλαδή που πάει να αυτοκτονήσει για κάποιον που δεν την θέλει...
αυτό που είπες το έχω προσπαθίσει αλλά τίποtα...
ΚΑΜΙΑ ΆΛΛΗ ΙΔΕΑ???
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #89950 από ptheolo στις 27 Νοεμβρίου 2011, 11:41μμ

ptheolo

μέλος από: 19/10/2011
Οπως ειπε και φιλος απο πανω πες στην φιλη να της μιλησει και να της πει οτι δεν εισαι για σχεσεις και στην τελικη οτι εχεις γκομενα η κατι τετοιο(βεβαια τοτε μπορει να παει να φουνταρει...)
να πας να της μιλησεις δεν το βλεπω γιατι πανω στον πονο της(η οτι τελος παντων περναει) μπορει να φας καμια ξεγυρισμενη(ή παλι να παει να φουνταρει)
μπορεις επισης να βρεις κανεναν αλλον να την φορτωσεις, ξες να τα φτιαξουν...
να πας και να μιλησεις στους γονεις της αν δεν ντρεπεσε
επισης μπορεις παντα να μετακομισεις... πλακα!
στο κατω κατω αν η κοπελα τρωγετε μπορεις παντα να της πεις οτι αυτην την περιοδο δεν θες σχεση και οτι αν περιμενει λιγο μπορει να γινει κατι αν εχει και τρελο κολλημα παιζει να περιμενει για καιρο...

αν θες ενημερωσε με τι θα γινει!
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #89956 από dimitris1997 στις 28 Νοεμβρίου 2011, 12:08πμ

dimitris1997

banned
@ptheolo
εντάξει, θα σε ενημερώσω τι θα γίνει...
αντε και άυριο σχολείο θα βρω κάτι να κάνω. Ελπίζω...
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #90415 από mok pri στις 06 Δεκεμβρίου 2011, 2:05μμ

mok pri

Εικονίδιο
μέλος από: 6/12/2011
Εγω πιστευω ως κοπελα που ειμαι οτι το κανει γ να κερδισει την προσοχη σου ... κ συνηθως τα κοριτσια τετοιας ηληκιας ετσι πιστευουν οτι το καταφερνουν ! κ επισης η ηληκια αυτη ειναι η χειροτερη θεωρουμε το χαρακωμα τα χαπια ως μια ευκολη λυση να αποδειξουμε την "αγαπη" μας!Της ειχες ξεκαθαρησει απο την αρχη οτι δν θες σχεση? αν ναι τοτε αυτο π εχεις να κανεις ειναι να της μιλησεις κ να την κανεις να νοιωσει καλα λεγοντας της πως θα ειναι καλυτερα να ειναι με καποιον π θα την θελει παρα μαζι σ που δν νοιωθεις το ιδιο ;)Στα κοριτσια αρεσουν τα λογια εχεις να στοχευσεις
προφίλάλλα...˵quote˶
Απάντησε Γράψε θέμα Τελευταία σελίδα

Δεν μπορείς να απαντήσεις, είσαι Guest. Πρέπει να γραφτείς μέλος ή να κάνεις login:
Εγγραφή Login