Είμαι εντελώς μονος
Μήνυμα #184153 από Geliko23 στις 04 Σεπτεμβρίου 2024, 3:48μμ
μέλος από: 4/9/2024 μηνύματα: 1 0 |
Είμαι 23 ετών άντρας ομοφυλόφιλος. Έχω κάνει μια σχέση που κράτησε τρεις μήνες φέτος. Έχει τελειώσει εδώ και 4 μήνες. Πριν 20 μέρες γνώρισα ένα αγόρι 21 ετών από το Tinder. Αυτός στην αρχή ήταν κάπως μαζεμένος. Βγήκαμε μια φορά ένιωσα ότι είχαμε αρκετή χημεία , είχαμε πάει για φαγητό κλπ περπατήσαμε όλα καλά. Βγαίνουμε δεύτερη φορα πάμε για καφέ κάπου με θεα και μετά κάναμε μια πεζοπορία και καταλήξαμε να περάσουμε το βράδυ μαζί μόνοι μας σε ένα βουνό τέλος πάντων καθισμένοι σε μια ψάθα. Τον φίλησα και γενικά ήταν πολύ ρομαντικά. Εγω άρχισα να λέω πως «σε σκεφτόμουν συνεχώς από τη μέρα που βγήκαμε» και κάτι τέτοια. Εν τω μεταξύ εγω έβαλα και το χέρι του στο μόριο μου και μου τον έπαιξε. Φεύγω εγω για διακοπές. Μιλούσε στα μηνύματα πιο αραιά. Μια μέρα κιόλας με άφησε 8 ώρες στο διαβάστηκε και μετά άφησε ένα μήνυμα του στυλ «συγγνωμη για το σνομπάρισμα αλλά δεν έστειλα το μήνυμα κατά λάθος». Τεσπα μιλήσαμε και 2 φορές από 1-2 ώρες στο τηλ όσο ήμουν διακοπές κάπως αμήχανα στο τηλέφωνο του είπα κιόλας ότι ελπίζω ότι δεν του ήταν τραυματικό που το πήγα προς το σεξουαλικο. Έδω να πω πως δεν είχε εμπειρία καμία. Πρώτη φορά έβγαινε. Και που λέτε γυρνάω από διακοπές πάμε πάλι στο ίδιο μέρος περνάμε εκεί το βράδυ. Μετά από μερικές αμήχανες συζητήσεις με φεσώνει παιδιά με ένα πάθος και πολλή ώρα δεν το πίστευα. Συνεχίζω εγω τα ρομαντικά μου λέει είναι νωρίς για αυτα. Έλα εγω που τα ένιωθα όμως. Και που λέτε έρχεται η 4η (και φαρμακερή φορά) όπου του δίνω το κινητό μου και χαζευε κάτι και άνοιξε το google και είδε ότι ειχα μπει σε ένα σάιτ που μπαίνεις με κάμερα και αυνανίζεσαι. Εγω αγχώνομαι πετάγομαι πάνω λέω « τα κατέστρεψα όλα. Συγγνωμη δε θα ξαναμπώ εκεί». Μου λέει ότι πιο πολύ τον προβλημάτισε η αντίδραση μου και όχι το γεγονός ως γεγονός. Και με παίρνει 2-3 μέρες μετά στο τηλ και λέει ότι δε νιώθουμε τα ίδια πράγματα και δε θέλει να ξαναβγούμε!Ειπε επίσης ότι εγω του είχα πει ότι δε θέλω να χάνω το χρόνο μου και ψάχνω κάτι σοβαρό δήθεν.Εψαξα το μνμ και δεν το είχα πει έτσι το παράφρασε όπως τον συνέφερε για να με σουτάρει ευγενικά. Εγω είχα αρχίσει να δένομαι και ένιωσα μεγάλη ήττα. Να σημειώσω ότι πάντα όταν του έστειλα μνμ έκανε 1-2 ώρες απαντήσει. Αυτό έμενα ψυχολογικά με στεναχωρούσε πολύ. Τεσπα τώρα πιστεύω ότι εγω φταίω που τον έχασα και ρίχνω όλη την ευθύνη πάνω μου. Γιατί κάθε φορά μένω μόνος μου; Τι ανασφαλείς είναι αυτές που έχω; Τι να κάνω; Δεν έχω κανέναν να μιλησω. Είμαι εντελώς μόνος. |
προφίλάλλα...˵quote˶ |