Στείλε λεφτά στο ftou.gr
Φτύσε καλλιτεχνικά
Διαπιστώνεις ότι γερνάς όταν τα κεράκια κοστίζουν περισσότερο από την τούρτα των γενεθλίων σου.
Σάββατο, 23 Νοεμβρίου

χαστουκι

Απάντησε  Γράψε θέμα
Μήνυμα #130086 από maraki 18 στις 06 Σεπτεμβρίου 2014, 2:32πμ

maraki 18

Εικονίδιο
μέλος από: 6/9/2014
καλησπερα..ειμαι με ενα παιδι 3 χρονια..ειμαστε πολυ ερωτευμενοι και αγαπημενοι και δεν εχει υπαρξει ποτε γερος τσακωμος αναμεσα μας περα απο μικροδιαφωνιες και μικροκαβγαδες..ειμαστε και οι 2 κοντα στα 20..ενω ειχαμε μια εντονη διαφωνια ξεφυγα και του εδωσα χαστουκι (οχι δυνατο) και εκεινος μου το ανταπεδωσε αμεσως με ενα καπως δυνατοτερο..στη συνεχεια σηκωθηκε να φυγει αλλα τοτε συνειδητοποιησα τι εκανα και του ζητησα συγνωμη..ειμαστε και οι 2 πολυ ταραγμενοι κ στεναχωριμενοι με το περιστατικο..υπαρχει τροπος να το ξεπερασουμε η θα μας κραταει παντα πισω με αποτελεσμα να αργοπεθαινει αυτο που εχουμε? πειτε μου τις συμβουλες σας παρακαλω..
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #130096 από pi8hkos97 στις 06 Σεπτεμβρίου 2014, 1:22μμ

pi8hkos97

Εικονίδιο
μέλος από: 14/1/2014
Εγώ πιστεύω ότι μετά τον τσακωμό πρέπει να γίνεται σεξ (είναι πιο περιπετειώδες). Και έτσι εκτωνόνεται και η ένταση και τα ξεχνάτε όλα μετά. Πάντως μην αγχώνεσαι, καυγαδάκια (είτε μικρά είτε μεγάλα) γίνονται στις σχέσεις. Σε όλες. Θα τα ξαναβρείτε, αρκεί κάποιος από τους 2 να ρίξει πρώτος τον εγωισμό του.
προφίλάλλα...˵quote˶
4
Μήνυμα #130103 από Jim123 στις 06 Σεπτεμβρίου 2014, 5:33μμ

Jim123

Εικονίδιο
μέλος από: 16/11/2011

Αποδεκτή απάντηση

Πες του να βρεθείτε, ζήτα του συγνώμη και πες του ότι μετάνιωσες γι' αυτό που έκανες, όχι απλά τη λέξη "συγνώμη", μίλα του ειλικρινά και δείξε του ότι μετάνιωσες πραγματικά, πιστεύω το χαστούκι που σου έδωσε ήταν κατά 80% αντανακλαστικό. Καυγάδες σχεδόν πάντα υπάρχουν στις σχέσεις, χαστούκια βέβαια πιο σπάνια αλλά γίνονται κι αυτά :P, σκοπός είναι να τα ξεπερνάμε και να μην φθείρουν την σχέση και εμάς τους ίδιους.
Αν σε βοήθησα δώσε αποδεκτή :D
προφίλάλλα...˵quote˶
Απάντησε Γράψε θέμα Τελευταία σελίδα

Δεν μπορείς να απαντήσεις, είσαι Guest. Πρέπει να γραφτείς μέλος ή να κάνεις login:
Εγγραφή Login