Ubuntu Linux - Εξάπτει τις γκόμενες
Μεγάλες στιγμές της αρχαιότητας: Η Ελλάδα με έξυπνους πολιτικούς, που έτρωγαν τα λεφτά αλλά δεν τους έπιανε κανείς — όχι όπως σήμερα που γίνονται ρόμπα
Σάββατο, 23 Νοεμβρίου

Μεγάλο Πρόβλημα

Απάντησε  Γράψε θέμα
Μήνυμα #128183 από κωστακις στις 16 Ιουνίου 2014, 6:14μμ

κωστακις

μέλος από: 16/6/2014
Καλησπέρα έχω ένα πρόβλημα να θέσω...εχτές ήμουνα με την παρέα μου έξω και πήγαμε να κάτσουμε κάπου το βράδυ καθός όπως μιλούσαμε ήρθαν κάποιοι και μας πούλησαν τσαμπουκά ,,, η δικοί μου όρμηξαν .... εγώ όμως δεν μπόρεσα να κάνω τίποτα.... θέλω την βοήθεια σας
προφίλάλλα...˵quote˶
6
Μήνυμα #128184 από Panatziotis96 στις 16 Ιουνίου 2014, 6:50μμ

Panatziotis96

Εικονίδιο
μέλος από: 1/1/2014

Αποδεκτή απάντηση

Καλησπέρα φίλε μου σε καταλαβενω απόλυτα...ξέρεις η μαγκιά τον νέων σήμερα είναι το ξύλο όλα τα προβλήματα λύνονται πλεων με το ξύλο και μονο με αυτό το στόμα ο θεός δεν το έδωσε για να το έχουμε κληστο...η αυτοάμυνα μας είναι καλή μονο στην επίθεση μας αλλά εγώ θα την απέφευγα γιατί ειναι και δίκοπο μαχερι δεν ξέρεις αν όταν χτυπήσεις αν θα φέρει μετα ο άλλος παρέα να σε βαρέσουν η να σε πλακώσουν...καλό ειναι να μην φοβάσαι και να υποστηρίζεις πάντα την άποψη σου... Βέβαια σε τέτοιες περιπτωσεις μονο καλό δεν κάνει αυτο...δημοκρατία αλλοστε δεν υπάρχει πλεων...ίσως φανεί λίγο "φλορικο" ας πούμε...η μάλλον φόβος αλλά μαλλον δείχνει ανωτερότητα αυτο θα σου προτινα λύκων την επόμενη φορά που θα γίνει κατι τέτοιο η να τους χώσεις μια μπουνιά να τους σαστισεις η να καλέσεις την αστυνομία...μην με κράξεις ξερω δεν θα κάνει τίποτα απλά ίσως τους φοβίσει λιγο παραπάνω η απλά τους αποτρέψει στο να το ξανά κάνουν μετά και άλλη φορα αυτο...ελπίζω να σε βοήθησα φίλε μου..αν θες δώσε μου μια αποδεκτή θα το εκτιμούσα..!!!
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #128186 από κωστακις στις 16 Ιουνίου 2014, 8:04μμ

κωστακις

μέλος από: 16/6/2014
κοιταξε φιλε μου παναγιοτη το προβλημα ειναι οτι χεστηκα πανω μου .... το εχω παθει πολλες φορες .... πχ. θα πηγαιναμε για ξυλο επειδη ενοχλουσε τιν κοπελα του φιλου μου... ομως δεν μπορεσα να βαρεσω και δυστηχως τα εβαλα στα ποδια δεν ξερω πως να ξεπερασω αυτο τον φοβο μου ....(ειμαι 18 χρονων και δεν εχω φαει ξυλο ποτε,γιατι παντα τα απεφευγα)
προφίλάλλα...˵quote˶
Απάντησε Γράψε θέμα Τελευταία σελίδα

Δεν μπορείς να απαντήσεις, είσαι Guest. Πρέπει να γραφτείς μέλος ή να κάνεις login:
Εγγραφή Login