Απελπισμένος...(σχετικά)
Μήνυμα #127688 από member102 στις 29 Μαΐου 2014, 1:18πμ
μέλος από: 29/5/2014 μηνύματα: 3 0 |
Καλησπέρα σε όλη τη παρέα του ftou.gr, :) Είμαι 19 ετών, φοιτητής πανεπιστημιου και ερωτευμένος εδώ και αρκετό καιρό με μια συμμαθήτρια στο λύκειο που αποφοίτησα πέρσυ (είναι ένα έτος μικρότερη και τώρα δίνει εξετάσεις). Έχω προσπαθήσει αρκετές φορές να την βρω και να της μιλήσω στο σχολείο (εγώ τώρα ως εξοσχολικός, περσυνός απόφοιτος) αλλα δεν τα έχω καταφέρει. Έτσι, ήρθα σε επικοινωνία με μια φίλη της, και όπως το έφερε η κουβέντα(με θυμόταν από πέρσυ) της ζητησα να δωσει τον αριθμό μου στην κοπέλα και να μου τηλεφωνησει οποτε μπορέσει (ΜΕΓΑΛΗ ΒΛΑΚΕΙΑ ΜΟΥ το ξέρω δυστυχώς...) . Το έκανα όχι λογο δειλίας, αλλά σεβόμενος την χρονιά που διανύει και μη γνωρίζοντας το σχολικό της πρόγραμμα. Φυσικα ειμαι σίγουρος πως αυτό δεν φάνηκε ισα ισα που φάνηκα δειλός και να μην ενδιαφέρομαι αρκετά. Είπε λοιπον οτι θα της το δώσει. Πάει λίγος καιρος και δεν έχω λάβει τηλεφώνημα. Να πω πως δεν θέλω παρε-δωσε με facebook γιατι αν μιλησω με την κοπελα απο εκει δεν θα καταφερω τιποτα, καθως ειναι εμφανισιμη και ειμαι βεβαιος πως οι προτασεις γαμου πεφτουν βροχή. Να πω πως ειμαι αρκετά εμφανισιμος (ετσι μου λενε τουλαχιστον) και με εχουν φλερτάρει κοπέλες. Οπότε δεν πιστευω οτι εχω καποιο προβλημα απο αποψη εμφάνισης. Εδώ ειναι που θελω την συμβουλή σας... τι να κανω ακριβώς? Δεν αντεχω αλλο να περιμενω τηλεφωνο γιατι δεν ξερω αν οντως της το εδωσε ή το πιθανοτερο θα προτιμουσε να κανω εγω την 1η κινηση.. Από την άλλη, αν και προτιμω να της μιλησω κατ'ιδιαν, οπως ειπα δεν εχω καταφερι να την βρω. Ως επιλογη σκεφτομαι να μιλησω ξανα με τη φιλη της, αφου τελειωσουν οι εξετασεις, και να της ζητησω, επειτα απο καποιοα κουβεντα, να μου δωσει η ιδια το τηλεφωνο της να της τηλεφωνησω εγώ.. (αν και δεν μου αρεσει να υπαρχουν "μεσαζοντες"). Κακες επιλογες λοιπον και εντονος προβληματισμος... τι προτεινετε εσεις? Σας ευχαριστώ για την βοήθειά σας και την εκτιμώ!! :) Σημείωση moderator: Το email του προφίλ σου δε δέχεται mails από το ftou.gr. Παρακαλώ διόρθωσε το πρόβλημα αμέσως με την υπηρεσία email, αλλιώς ο λογαριασμός σου θα γίνει banned για λόγους ασφαλείας. |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #127695 από pi8hkos97 στις 29 Μαΐου 2014, 1:02μμ
μέλος από: 14/1/2014 μηνύματα: 507 0 |
Φίλε καταρχάς από όσα γράφεις καταλαβαίνω ότι το πανεπιστήμιό σου είναι στην ίδια πόλη με το σχολείο σου (άσχετο αλλά τεσπα). Περίμενε να τελειώσουν οι εξετάσεις και μην της μιλήσεις ακόμα γιατί μπορεί να την αποσυντονίσεις και να χάσει τη σχολή που θέλει. ΕΠίσης αν σκέφτεται να αλλάξει πόλη για σπουδές καλύτερα μην κάνεις τίποτα, διότι παίζει να πληγωθείς, εκτός αν θες μόνο να περάσεις καλά για λίγο. Όταν τελειώσει λοιπόν με τις πανελλήνιες προσπάθησε να μάθεις τη μέρα που δίνει πρώτο ενδοσχολικό μάθημα και περίμενε έξω από το σχολείο της να τελειώσει. Αν δεν μπορείς εκείνη τη μέρα μαθαίνεις πότε δίνει το 2ο ενδοσχολικό μάθημα και περιμένεις. Αν και πάλι δεν μπορείς ή τύχει κάτι, πας στο 3ο κ.λ.π. Κατά τη γνώμη μου όταν τελειώσουν οι πανελλήνιες μην το καθυστερήσεις καθόλου, πήγαινε βρες την και πες της να πάτε κάπου να μιλήσετε. Όταν πάτε κάπου χωρίς πολύ κόσμο, πες της όλα τα αισθήματά σου και να φαίνεσαι σοβαρός όσο γίνεται (εννοώ π.χ. αν είσαι τρόλλης μην κάνεις αστεία και τέτοια την πρώτη φορά). ΑΝ είσαι εμφανίσημος όπως λες, τα αισθήματά σου είναι ειλικρινά (ή φαίνονται ειλικρινά) και η κοπέλα δεν γουστάρει ή δεν τα έχει με άλλον (μάλλον έτσι είναι λόγω πανελληνίων) έχεις τεράστιες πιθανότητες να γίνει κάτι. Για οποιαδήποτε απορία είμαστε στη διάθεσή σου. |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #127710 από member102 στις 29 Μαΐου 2014, 9:44μμ
μέλος από: 29/5/2014 μηνύματα: 3 0 |
Σε ευχαριστώ πολύ για την απάντησή σου! ΝΟμιζω εγραψα παραπάνω οτι εχω δοκιμασει στο παρελθόν να περασω απο το σχολειο αλλα επειδή εχουμε 2 εισόδους δεν την πέτυχα ποτέ...επισης ενιωθα λίγο περιεργα και άβολα να περιμενω κοντα στην εισοδο... την δοκιμάσα λοιπόν την πρότασή σου, αλλά νιωθω ακομη πιο άβολα να την ξαναερφαρμόσω και αν αναλογιστώ το ποσοστό επιτυχίας μου τότε... δεν ελπίζω :P Έχεις καμια άλλη πρόταση? Οσο για το αν εχει αγορι, οπως ειπα η κοπέλα παραειναι εμφανίσιμη... οπότε δεν ξέρω κατα ποσο είναι ελευθερη.. εκτός αν τους αλλαζει σαν τα πουκαμισα, που ελπιζω οχι! |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #127720 από pi8hkos97 στις 30 Μαΐου 2014, 9:03πμ
μέλος από: 14/1/2014 μηνύματα: 507 0 |
Πρώτον δεν έχει αγόρι σχεδόν σίγουρα γιατί δίνει πανελλήνιες και οι κοπελιές είναι πιο αγχώδεις, άρα μου φαίνεται δύσκολο. Όσον αφορά αυτό με το σχολείο μην περιμένεις απλά στην είσοδο μπες μέσα στο σχολείο και περίμενε έξω από την τάξη που δίνει (μάθε το από τη φίλη της). Το ξέρω είναι λίγο δυσκολούτσικο αλλά πρέπει να το κάνεις. |
προφίλάλλα...˵quote˶ |