Στείλε λεφτά στο ftou.gr
Μεγάλες στιγμές της αρχαιότητας: Στρουμφάκια στα Ελληνικά – ΟΧΙ το τωρινό ξέρασμα, αλλά εκείνα με το Σοφοκλή Πέππα και τη Χρυσούλα Διαβάτη. Ο Δρακουμέλ να δίνει ρέστα.
Σάββατο, 23 Νοεμβρίου

σκεψεις επιμονες σκεψεις

Απάντησε  Γράψε θέμα
Μήνυμα #127602 από kapsouris στις 27 Μαΐου 2014, 10:32μμ

kapsouris

Εικονίδιο
μέλος από: 25/8/2013
γεια σας παιδια συνεχως σκευτομαι για τυχον ''προβληματα'' υγειας που μπορει να παθει ενας ανθρωπος(καρκινος και διαφορα)που μπορει να οδηγησουν στο θανατο.Ειμαι 17 και συνεχως σκευτομαι την υγεια και φοβαμαι μην παθω τιποτα τι να κανω ρε παιδια καμια γνωμη!!!
προφίλάλλα...˵quote˶
6
Μήνυμα #127604 από aglina στις 27 Μαΐου 2014, 10:42μμ

aglina

Εικονίδιο
μέλος από: 7/12/2012

Αποδεκτή απάντηση

Κατα την γνωμη μου ο μονος τροπος για να το ξεπερασεις ειναι ο ψυχολογος.
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #127746 από Panatziotis96 στις 30 Μαΐου 2014, 4:21μμ

Panatziotis96

Εικονίδιο
μέλος από: 1/1/2014
Το θέμα όπως ανέφερε και ο φίλος πάνω ειναι καθαρά ψυχολογικό και μόνο...ειμαστε πολυ μικροί ( 18 ετών εγώ ) για να μας απασχολεί και να μας πιέζει ψυχικά ο θάνατος...ο καρκίνος δεν έρχετε ετσι απλά έρχεται απο κληρονομικά αιτία καθώς και απο τον τροπο ζωής όπως πχ αν εισαι χρονιος καπνιστής η αν το περιβάλλον εργασίας που θέλεις να ακολουθήσεις εχει να κανει με χημικά η τοξικά...και γενικά η ζωή μας και η ποιότητα αυτής όπως πχ το φαγητό , εργασία κλπ καθορίζει τα νοσήματα...δεν είμαι γιατρός η κάποιος του χορου τελος παντων οτι γνωρίζω λεω...αλλα σου τα έθεσα ως παράδειγμα για να δεις πως ειμαστε πολυ μικροί για να σκεφτόμαστε τέτοια...πραγμματικα πολυ μικροί...επισεις θα πρεπει να δώσεις στον εαυτό σου να καταλάβει το οτι η ζωή ειναι πολυ μικρή για να την χαλάμε...συνεπώς θα πρεπει να σκευτεσαι θετικά και μόνο καθως και αισιόδοξα το μέλλον σου γιατι αυτά ειναι ανούσια...ελπίζω να βοήθησα αν ναι θα εκτιμούσα μια αποδεκτή απάντηση :))
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #127748 από Dieftharmenos στις 30 Μαΐου 2014, 4:38μμ

Dieftharmenos

Εικονίδιο
μέλος από: 23/1/2014
Η ζωη δεν ειναι ωραια...ειναι ασχημη.Απλως εμεις πιανομαστε απο τις ωραιες στιγμες.Με το να σκεφτεσαι ετσι την κανεις χειροτερη.Χρειαζεσαι ψυχολογο
προφίλάλλα...˵quote˶
Απάντησε Γράψε θέμα Τελευταία σελίδα

Δεν μπορείς να απαντήσεις, είσαι Guest. Πρέπει να γραφτείς μέλος ή να κάνεις login:
Εγγραφή Login