Χρωστάω μαθήματα !
Μήνυμα #112558 από fitca στις 13 Νοεμβρίου 2012, 11:09μμ
μέλος από: 13/11/2012 μηνύματα: 5 0 |
Γειά σας, είμαι φοιτήτρια και σπουδάζω μακριά από τους δικούς μου. Εδώ και καιρό αντιμετωπίζω ένα πρόβλημα που δεν το έχω συζητήσει με κανέναν. Είμαι δευτεροετής και στον πρώτο χρόνο σπουδών μου δεν τα πήγα καθόλου καλά.Χρωστάω μαθήματα με αποτέλεσμα να μην δικαιούμαι το επίδομα των 1000 ευρώ.Όταν με ρωτάνε οι γόνεις μου κ γενικά ο περίγυρος μου για τις σπουδές μου κτλ λέω οτι όλα είναι καλά.Δεν περνάει μέρα που να μην το σκέφτομαι, είμαι μέσα στα νευρά κ στην στενοχώρια.Αυτό που φοβάμαι ειναι η αντιδραση των γονιών μου οταν θα τους πω ότι δεν δικαιούμαι το επίδομα, ειδικά με την κρίση.Θα τους το πω αναγκαστικά μετά τις χριστουγεννιάτικες διακοπές.Οι λόγοι που δεν τα πήγα καλα ειναι πολλοί όπως άγχος, δεν μπορούσα να συγκεντρωθώ στο διάβασμα. Σκέφτομαι ότι ό,τι έγινε έγινε από εδώ και πέρα τι γίνεται.Αλλά μόνο με την σκεψη ότι θα τους το πω αγχόνωμαι..Έγραψα στο φόρουμ για να "το πω κάπου" κ ίσως νίωσω καλύτερα,κ να μου πείτε κανεναν τρόπο να τους το πω..αν κ δεν υπάρχει τρόπος για να ακουστέι αλλιώς. ευχαριστώ ! |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
6
Μήνυμα #112559 από Noir Désir στις 13 Νοεμβρίου 2012, 11:13μμ
μέλος από: 11/5/2012 μηνύματα: 329 0 |
Αποδεκτή απάντησηΑπό περιέργεια, ποιό επίδομα; |
προφίλάλλα...˵quote˶ |