Στείλε λεφτά στο ftou.gr
Μην πτύετε καταγής
Ακόμα και μία κοινωνία ηλιθίων είναι ταξική. Έτσι ένας ηλίθιος πλούσιος είναι απλά πλούσιος ενώ ένας ηλίθιος φτωχός είναι απλά ηλίθιος.
Σάββατο, 23 Νοεμβρίου

Σταθεροποιηση ΙP Address

Απάντησε  Γράψε θέμα
Μήνυμα #57418 από Doctoras στις 08 Ιανουαρίου 2010, 6:11μμ

Doctoras

μέλος από: 31/8/2009
Λοιπον παιδια προσφατα εφτειαξα ενα server σε ενα online παιχνιδι και λειτουργει ολλα καλα.Το κακο ειναι οτι απο την στιγμη που κλεινω το router η το pc μου το ip στο οποιο συνδεονται αλλοι παιχτες αλλαζει
και αυτο με νευριαζει παρα πολυ γιατι καποιος ο οποιος τον εχει αποθηκευσει μετα δεν μπορει να συνδεθει.Αυτο που θελω ειναι αν μπορει καποιος ο οποιος να εχει εμπυρια πανω σε αυτα να μου πει πως μπορω να το κανω να μενει σταθερο ακομα και αν κλεινω το ρουτερ.Εχω δοκοιμασει
καποια προγραματα ακομα και σκαλισα λιγο το ρουτερ μου αλλα τιποτα.
Δεν ξερω και πολλα οσο αναφορα αυτο για αυτο θελω μια μικρη βοηθεια σχετικα με το τι να κανω.Ευχαριστω.
προφίλάλλα...˵quote˶
10
Μήνυμα #57419 από Webmaster στις 08 Ιανουαρίου 2010, 6:49μμ

Webmaster

Εικονίδιο
Administrator
μέλος από: 14/8/2002

Αποδεκτή απάντηση

Ειδοποίησε τον ISP σου και πες τους να σου κάνουν την IP σου static.

-----------------
The only unbearable thing is that nothing is unbearable.
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #57421 από Doctoras στις 08 Ιανουαρίου 2010, 7:02μμ

Doctoras

Θα το κανω αυτο μιας και το ειπες αλλα μηπως υπαρχει κανα προγραμμα η κατι τετοιο που να μπορει να το κανει static.Eνοω να το κραταει σταθερο? Προσπαθησα να χρησημοποιησο το no-ip αλλα δεν εκανε δουλεια.
Και τωρα θα προσπαθησω να το κανω να συνδεονται μεσο host αν δω και
παλι δεν κανει τιποτα θα παρω τηλ στο ISP μου.Να σε ρωτησω κστι τελευταιο υπαρχει περιπτωση κανωντας το ip μου static να μειωθει η ταχυτητα του download γιατι ειμε ασχετος τελειως.Και αμα ειναι να χασω ταχυτητα καλυτερα να μην το κανω γιατι ακτεβαζω αρκετα γρηγορα μπορω να πω.
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #57422 από Doctoras στις 08 Ιανουαρίου 2010, 7:23μμ

Doctoras

Λοιπον πειρα αλλα καθως ημουν στην αναμονη το μετανιωσα !ΛΟΛ.Δεν ξερω τι να κανω.Θα το ξανασκευτο παντος ty.Αμα το κανω αυτο μπορει να επιρεασει τιποτα στο pc μου?
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #57423 από Webmaster στις 08 Ιανουαρίου 2010, 7:47μμ

Webmaster

Εικονίδιο
Administrator
μέλος από: 14/8/2002
Όχι δεν υπάρχει πρόβλημα. Συνήθως οι ISP δε θέλουν να δίνουν static ip για να σου δημιουργούν αυτό ακριβώς το πρόβλημα και να μη μπορείς να σηκώσεις server στο σπίτι. Προσπαθούν να σε εκβιάσουν να αγοράσεις το "πιο ακριβό" πακέτο που έχει τη static ip.

-----------------
The only unbearable thing is that nothing is unbearable.
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #57424 από Doctoras στις 08 Ιανουαρίου 2010, 8:01μμ

Doctoras

A τους απατεωνες(υπερβαλο λιγο).Με επησες θα παρω τωρα μολις και ελπιζω οτι θα δεκτουν να το κανουν.Το καλο που τους θελω.
Αλλα αμα εχω σταθερο ip και φαω ban κουφια η ωρα οπουδηποτε σε καποιο site η game την πατησα για τα καλα.
Ευχαριστω για τις infos.Καλη μου τυχη.
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #57681 από Darkfieras στις 15 Ιανουαρίου 2010, 8:53μμ

Darkfieras

Εικονίδιο
banned
μέλος από: 3/11/2009
www.no-ip.com εδω ειναι και μια αλλη λισι για να μην γινετε ολοκλιρη διαδικασια αν επιτρεπετε σε πιο παιχνιδι?
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #57694 από Doctoras στις 15 Ιανουαρίου 2010, 11:52μμ

Doctoras

Counter-strike sourse...
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #59299 από Nikos1991 στις 13 Μαρτίου 2010, 1:13πμ

Nikos1991

μέλος από: 12/3/2010
Doctora το μόνο που χρειάζεσαι είναι static IP . Επικοινώνησε με τον πάροχο του δικτύου σου για περαιτέρω διαδικαστικές λεπτομέρειες. Προσοχή στις τιμές γιατι η στατική ΙΡ είναι ολίγον τι "τσιμπημένη" .
προφίλάλλα...˵quote˶
Απάντησε Γράψε θέμα Τελευταία σελίδα

Δεν μπορείς να απαντήσεις, είσαι Guest. Πρέπει να γραφτείς μέλος ή να κάνεις login:
Εγγραφή Login