Προτάσεις για βιβλία θρίλερ
Μήνυμα #131881 από gentleman στις 11 Ιανουαρίου 2015, 11:55μμ
Γεια σας φίλοι του forum, Γενικώς έχω διαβάσει πολλά βιβλία, κυρίως ρομαντικά!Μου αρέσουν πολύ!Αλλά τώρα τελευταία θέλω να διαβάσω κάτι με τρομακτικό περιεχόμενο!Όχι αστυνομικά αλλά με βρυκόλακες και τέτοια, χαχα!Μήπως έχετε να μου προτείνετε κάτι; | |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
9
Μήνυμα #131886 από ScandalousAngel στις 12 Ιανουαρίου 2015, 12:32μμ
![]() |
Αποδεκτή απάντησηΘρίλερ και τρομαχτικά έχω να σου προτείνω αυτά του Stephen King. Όλα είναι καλά αλλά από τα πιο αγαπημένα μου είναι: Η λάμψη, Carrie, Το αυτό.Μετά ο Clive Barker έχει επίσης τέτοιου είδους βιβλία με αγαπημένο μου το The hellbound Heart αλλά δεν ξέρω αν μπορείς εύκολα να το βρεις, όμως υπάρχουν άλλα επίσης καλά του ίδιου. Του Dan Brown έχουν μυστήριο αλλά είναι λίγο βαριά όπως πχ το Illuminati και ο Κώδικας Ντα Βίντσι Εεε με βρικόλακες έχω διαβάσει το Τwilight που ενταξει δεν είναι τόσο χάλια όσο λένε (βασικά είναι πολύ καλύτερο από την ταινία). Ένα άλλο που μου άρεσε αν και είναι λίγο κοριτσίστικο είναι το Ghost girl. Πάντως αν αντέχεις τα βαριά βιβλία διάβασε Έγκλημα και τιμωρία κτλ άρχισε δηλαδή από τα κλασσικά. Ελπίζω να σε βοήθησα! :) |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #131888 από gentleman στις 12 Ιανουαρίου 2015, 3:08μμ
Ευχαριστώ πάρα πολύ!Αλλά τι εννοείς "βαριά" βιβλία; | |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #131889 από Dieftharmenos στις 12 Ιανουαρίου 2015, 3:38μμ
![]() |
Ζυγιζουν 10 κιλα το καθενα |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #131896 από ScandalousAngel στις 12 Ιανουαρίου 2015, 6:53μμ
![]() |
Εννοω κλασσική λογοτεχνια με τόμους και δύσκολη γλώσσα. Εεεε ναι και με πολλές φορές 10 κιλά το ένα βιβλίο αλλά μεταφορικά το είπα :p |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #131897 από Dieftharmenos στις 12 Ιανουαρίου 2015, 7:24μμ
![]() |
![]() ![]() |
προφίλάλλα...˵quote˶ |