Στείλε λεφτά στο ftou.gr
Μεγάλες στιγμές της αρχαιότητας: Που οι παπάδες καταριόντουσαν με λύσσα την τηλεόραση ως σατανική. Τώρα όλοι τρέχουν σαν μαϊντανοί στα κανάλια.
Παρασκευή, 4 Απριλίου

Ταινίες / Σειρές Online (sites)

Απάντησε  Γράψε θέμα
Μήνυμα #103863 από Gray στις 26 Ιουνίου 2012, 8:30μμ

Gray

Εικονίδιο
μέλος από: 29/4/2011
Δεν με πειραζει να εχουν υποτιτλους (αν και θα ηθελα) Γενικα , δεν θα το βγαλω το καλοκαιρι μαλλον καλα , και εχω τελειωσει και το Supernatural ... αστε τα , προχθες αρχισα μια αλλη σειρα και την τελειωσα κιολας :/ Get a life !!! χαχα , τεσπα εχω καποιες ιστοσελιδες στο νου μου , αλλα θελω και αλλες , Just in Case ...

για να δω την γνωση του ftoυ πανω σε αυτο !

:)
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #103874 από Amlet στις 27 Ιουνίου 2012, 12:49πμ

Amlet

μέλος από: 25/6/2012
http://online-filmer.blogspot.gr/

Όλα με ελληνικούς υπότιτλους ξένες ταινίες και σειρές σε καλή ανάλυση.

Αν θες κάποια σειρά συνιστώ ανεπιφύλακτα το A Game of Thrones.
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #103878 από Rossonero στις 27 Ιουνίου 2012, 1:58πμ

Rossonero

Εικονίδιο
μέλος από: 2/8/2011
Λοιπον δεν ξερω σαιτ με σειρες αλλα μπορω να σου προτεινω να κατεβασεις ανεπιφυλακτα το game of thrones οπως ειπε ο φιλος απο πανω..η σειρα ενταξη ειναι κορυφη..επισης μπορεις να κατεβασεις το the walking dead φοβερη σειρα,τελεια με λιγα λογια..το jericho και αυτη καταπληκτικη σειρα..ακομα μπορεις να κατεβασεις και το alcatraz ωραια σειρουλα αλλα οχι οπως τις αλλες που ανεφερα..κλασσικα το prison break εαν δεν το εχεις δει χανεις..το lost αν και δεν μου αρεσει μπορεις να το δεις και αυτο..το supernatural το ειδες..τωρα το ξεκινισα και εγω τα σπαει Παντως αυτες οι σειρες που σου ειπα ειναι φοβερες να ξερεις
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #103884 από Gray στις 27 Ιουνίου 2012, 11:45πμ

Gray

Εικονίδιο
μέλος από: 29/4/2011
Yep ναι το Games of Thrones και το Walking Dead ειναι στην λιστα μου , απο καιρο ... prison break kai lost τα εχω δει εδω και καιρο , θα ψαξω και τις αλλες που μου ειπες , Ευχαριστω σε ολους , Και για τα Links ;)
προφίλάλλα...˵quote˶
Απάντησε Γράψε θέμα Τελευταία σελίδα

Δεν μπορείς να απαντήσεις, είσαι Guest. Πρέπει να γραφτείς μέλος ή να κάνεις login:
Εγγραφή Login

23ΧΡΟΝΙΑ