Στείλε λεφτά στο ftou.gr
Από καθαρά ανατομικής πλευράς, σε ποιο ακριβώς σημείο του αιδοίου δένεται το καράβι, προκειμένου να το σύρει; ©KalhaS, irc.ftou.gr
Παρασκευή, 22 Νοεμβρίου

Οι πιο ρομαντικές σκηνές μας

Σελ. 3
Απάντησε  Γράψε θέμα
Μήνυμα #57604 από bilakos7 στις 13 Ιανουαρίου 2010, 9:49μμ

bilakos7

Εικονίδιο
banned
μέλος από: 13/1/2010
εγω ειχα βαλει στυχιμα οτι θα φιλισω μια κοπελα και παω σ΄αυτην της λεω οτι ειχα βαλει ενα στοιχιμα με εναν φιλο μου οτι θα της κανω κατι μου λει τι και εγω της κανω γλοσσωφιλο και αυτο ηταν και το πρωτο φιλι μου πριν 2 χρονια και εμεινε αφωνη αυτη και ο φιλος μου επιδη νομιζε ο φιλος μου οτι ντρεπομουν και εγω του λεω οτι τα στοιχιματα δεν τα χανω ομως μετα αυτη μου τα ειχε πριξει να τα φτιαξουμε τεσπα ελπιζω να σας αρεσε
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #57815 από sophie28 στις 19 Ιανουαρίου 2010, 8:51μμ

sophie28

Εικονίδιο
μέλος από: 15/1/2010
αν κ ειναι λιγο παλιο το θεμα αντε ας γραψω, σαν κοπελα κ εγω με κατεχει λιγο το ρομαντικο:Ρ με το αγορι μου ειμαστε μαζι 2 μιση χρονια περιπου, σε μια γιορτη του αγιου βαλεντινου ειχα κανει μια καρδια με κερακια στο πατωμα του δωματιου κ μεσα 3 κουτακια σε σχημα καρδιας με μπισκοτα κ τρουφακια μεσα... κ οταν μπηκε του ειχα το τραγουδακι μας... εκεινος στον πρωτο μας μηνα ειχε παει στο νηπιαγωγειο της γειτονιας μου που ειχαμε παει παλια κ καθομασταν μεσα στο σπιτακι κ ειχε βαλει ενα μπουκετο λουλουδια μια τεραστια σοκλοτα ενα cd κ ενα γραμματακι.. κ μου ειπε να το διαβασω μαζι με το τραγουδακι, αυτα που μου ελεγε ηταν τοοοσο ωραια!!! το πρωτο μας καλοκαιρι την αυγουστιατικη πανσεληνο ειχαμε παει στην παραλια κ καθομασταν αγκαλια... αυτα θυμαμαι τωρα εχει κανει κ αλλα αυτος αλλα τωρα 2 μιση χρονια ειναι δεν τα θυμαμαι κ ολα :P αααα κ το κυριοτερο, το πρωτο του σ'αγαπω... με γυριζε σπιτι κ ειχαμε σταματησει μπροστα απο ενα αυτοκινητο κ επαιζε εκεινος με το φουλαρι μου καποια στιγμη με σκεπασε εγω προσπαθουσα να το βγαλω κ εκει μου κανει σ'αγαπαω, αφησε το φουλαρι το εβγαλα κ εγω κ τον πηρα αγκαλαια κ τον φιλησα.... αχ αυτο το παιδι πια!!!!! ποσα εχω ζησει!!!!!!!!!!
προφίλάλλα...˵quote˶
Απάντησε Γράψε θέμα Τελευταία σελίδα

Δεν μπορείς να απαντήσεις, είσαι Guest. Πρέπει να γραφτείς μέλος ή να κάνεις login:
Εγγραφή Login