Στείλε λεφτά στο ftou.gr
Μην πτύετε καταγής (παλιό μήνυμα στα λεωφορεία)
Παρασκευή, 22 Νοεμβρίου

γκάφες

Απάντησε  Γράψε θέμα
Μήνυμα #37005 από Depy στις 15 Δεκεμβρίου 2006, 10:05μμ

Depy

Εικονίδιο
banned
μέλος από: 15/12/2006
Όλοι μας κατά καιρούς βρίσκουμε τον μπελά μας...
αλλά...!
δεν πιστεύετε ότι ο κακομοίρος ο donald duck δεν είναι ο μόνος που πρέπει να δημοσίοποιείσει τις @#%%#@ που κάνει??

λοιπόν..

ρεζιλευτείτε ελεύ8ερα!!!!
ανατρέ3τε στα παιδικά σας χρόνια, στο σχολείο, οπουδήποτε...
περιμένω......
προφίλάλλα...
Μήνυμα #37038 από !me! στις 16 Δεκεμβρίου 2006, 1:26μμ

!me!

Εικονίδιο
μέλος από: 27/7/2006
δεν βλέπω κανέναν ζεστό να απαντήσει... ίσως αν ξεκινούσες περιγράφοντας την δικιά σου γκάφα ....
προφίλάλλα...
Μήνυμα #38488 από moonwalcker στις 04 Μαρτίου 2007, 6:13μμ

moonwalcker

Εικονίδιο
μέλος από: 3/3/2007
lipon pedia exthes to bradi ekanamia gafa..den ksero an theorite gafa alla ego eniosa psiloasxima..imuna se mia kafeteria me tin parea mu ke kati alla pedia ta opia den ta iksera kala..ene apo ta pedia lipon eki pou ixame araksi ..tou epese to potiri me to nero...ke ego braxika ke ligo...den me pirakse bebea alla metaksi sobaru ke astiou tou ipa ''gamo tin mana su''..gia plaka bebea xoris na exo nabriasi(ine mia ataka pu tin leo sinexia aloste)..tote aftos mu apadise me erotisi.."gamas ke nekrous?"..... opos itan fisiko emina malakas...den to sinexisa...oute ke aftos... ixe stravosi...telospadon apo oti mu ipan ke oi alloi i mana tou ixe pethani tria xronia prin..den itan kati fovero alla eyxome na min ixe simbi..an borusa na giriso to xrono na to allaza tha to ekana..afti lipon itan i gafa mu..exo kani xiliades gafes alla gia aftin exo tis pio poles tipsis..
προφίλάλλα...
Μήνυμα #38525 από tzini@ στις 08 Μαρτίου 2007, 1:20μμ

tzini@

Εικονίδιο
μέλος από: 11/1/2007
κάνω γκάφες από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου.βασικά τώρα θα σας πω μια απλή γκάφα που κατέληξε όμως σε έναν μεγάλο έρωτα που κρατάει μέχρι σήμερα.πριν δύο χρόνια είχαμε πάει με την παρέα μου σε μια καφετέρεια στο μικρολίμανο.εκεί σέρβιρε ένα παιδί μπουκιά και συγχώριο! που λέτε καθώς μιλάγαμε με τους φίλους μου και λέγαμε διάφορες ιστορίες βλακείας έκανα μια έξαλλη κίνηση με αποτέλεσμα να ρίξω το δίσκο πάνω στο ομορφόπαιδο.παρόλα αυτά γνωριστήκαμε και από τότε είμαστε μαζί μέχρι σήμερα
προφίλάλλα...
Μήνυμα #38526 από Dr_Slump στις 08 Μαρτίου 2007, 3:16μμ

Dr_Slump

Εικονίδιο
μέλος από: 21/9/2003
Ανθρώπινες είναι και οι γκάφες. :)
προφίλάλλα...
Μήνυμα #39594 από V_for_Vitam στις 22 Μαΐου 2007, 2:41πμ

V_for_Vitam

Εικονίδιο
μέλος από: 21/5/2007
Xontri gkafa:
Opos eimouna me tin parea mou kai kaname mpanio stin thallasa perbai enas filos apo kei,eno opote ton eblepa pigene skiftos.
Tou fonazo:RE MLK ISIONEEEEEE
opos itane dipla mou 2 koritsia kai enas allo palikari mou legane sks re ti tou les.
erxete to palikari ekei kai tou leo: re mlk toso kairo so vlepo kai pas etsi.bariese 'h styl??
kai mou leei:(gelase) exo piastei.
kai otan efige mou eipane ta pedia apo tin parea pos exei kampoura apo mikros kai go o mlks nomiza pos apla bariete.

Epishs allh mia: prin apo 3-4 mines eimouna se ena net cafe kai opos exoume mazeuti kai pezoume games skai enas filos.
Op megale pou eisai ti kaneis ola kala ktlp ktlp.
Htane psilo xalia aftos alla den rotisa leo ama thelei na mou pes allios min ton piezo.
Opos milagame nomizo pos eipa:stou kremasmenou to spiti den milane gia skoini kai petagete enas allos apo thn parea kai tou leei exei kiallon exipno gio o pateras sou??

ekeinh thn stigmh sikonete kai febgei xoris na pei tpt.
epeidi to net to exei o thios mou me ena allo palikari,erxete o allos kai mou leei ti tou eipate re malakes??
tou leme emeis blablabla olh thn fash kai meta mas eipe oti ta xrhstoygena o pateras tou aytoktonhse kai kremasthke sto spiti tous.
προφίλάλλα...
Μήνυμα #40699 από artemw στις 08 Ιουλίου 2007, 4:41πμ

artemw

Εικονίδιο
μέλος από: 8/7/2007
Δεν ειναι δικη μου γκαφα αλλα θελω να την ακουσετε:

Ηταν μια φορα που ειχε παει ενας παλιος μου φιλος με το μηχανακι βολτα κι ετσι οπως πηγαινε το φαναρι εδειχνε πρασινο και πεταγεται μια γρια και παραλιγο να την πατησει και κανει(ειναι ευγενικο παιδι σας το εγγυώμαι):
-Προσεξε κυρια μου, δειχνει κοκκινο, δεν βλέπετε?
Κι αυτη αρχισε να τον βριζει και σεις με τα μηχανακια σας, αλητη, που θα μας πατησεις όλους και θα σκοτωθεις και μονο σου! και κατι τετοια κουλα.
Ο φιλος μου προσπαθουσε να της εξηγησει για το φαναρι αλλα αυτη γκαριζε σαν ηλιθια και δεν αντεξε ο φιλος μου και την εβρισε ασχημα και την εκανε απο εκει!
Στο τελος, παιδια μου, ανακαλυψε πως αυτη η γρια ηταν καινουργια καθηγητρια του και ειχε και πολυ καλη μνημη απ'ότι φαινεται!!!
προφίλάλλα...
Μήνυμα #40704 από Antre στις 08 Ιουλίου 2007, 11:24πμ

Antre

μέλος από: 28/4/2007
Αυτά δεν είναι τίποτα... που να δείτε την γκάφα των γονιών μου... δεν τους έφτανε ο αδερφός μου, θέλανε και δεύτερο παιδάκι ... χαχαχαχα

Υ.Γ. Ελπίζω να με πιάνετε
προφίλάλλα...
Μήνυμα #40705 από artemw στις 08 Ιουλίου 2007, 11:51πμ

artemw

Εικονίδιο
μέλος από: 8/7/2007
λολ αντρε!!!!!!!!!!!!!!
προφίλάλλα...
Απάντησε Γράψε θέμα Τελευταία σελίδα

Δεν μπορείς να απαντήσεις, είσαι Guest. Πρέπει να γραφτείς μέλος ή να κάνεις login:
Εγγραφή Login