Στείλε λεφτά στο ftou.gr
Η ενθυλάκωση είναι πιο επικίνδυνη και από τον αμίαντο.
Σάββατο, 23 Νοεμβρίου

Χαλκιδική

Απάντησε  Γράψε θέμα
Μήνυμα #106494 από Kwnstantinos95 στις 02 Αυγούστου 2012, 8:14πμ

Kwnstantinos95

Εικονίδιο
μέλος από: 2/8/2012
Ποιο μέρος πιστεύετε είναι καλύτερα για διακοπές στο 1ο πόδι για 17-18 χρονών?
προφίλάλλα...˵quote˶
4
Μήνυμα #106677 από myname στις 04 Αυγούστου 2012, 1:08μμ

myname

Εικονίδιο
μέλος από: 27/11/2011

Αποδεκτή απάντηση

καλλιθέα η χανιώτη ;)
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #106690 από sorkatis στις 04 Αυγούστου 2012, 4:56μμ

sorkatis

Εικονίδιο
μέλος από: 18/8/2011
εγω θα σου προτεινω να μην πας χαλκιδικη το μονο που αξιζει ειναι η θαλασσα και τιποτα αλλο, οτι αλλο εχει το βρησκεις και αλλου
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #106691 από Vasilis13 στις 04 Αυγούστου 2012, 5:00μμ

Vasilis13

Εικονίδιο
banned
μέλος από: 31/5/2012
πηγα φετος 9 μερες καλλιθεα με παρεα...πολλα μ***ια και τα καλυτερα κλαμπ...πολυ μεθηση :)...
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #106692 από e-mail στις 04 Αυγούστου 2012, 5:07μμ

μέλος από: 10/7/2012
@sorkatis το μόνο που αξίζει είναι η θάλασσα ;;; Συγγνώμη που το λέω άλλα ειλικρινά δεν έχεις γούστο. Δεν θα το σχολιάσω περισσότερο, αυτό που είπα αρκεί!

@Kwnstantinos95 Η χαλκιδική είναι απο τα ωραιότερα μέρη στην Ελλάδα
( φυσικά έχει χιλιάδες ωραία μέρη η χώαρα ) και αξίζει να πας πολλές πολλές φορές στη ζωή σου.

Τώρα σχετικά με το μέρος... έχει να κάνει με τις προτιμήσεις και με τον τρόπο διασκέδασης που θα επιλέξεις.
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #106706 από sorkatis στις 04 Αυγούστου 2012, 8:20μμ

sorkatis

Εικονίδιο
@e-mail ναι εχεις δικαιο το καρακιτσαριο της χαλκιδικης αξιζει πολλα...
Για πες τι αλλο εχει η χαλκιδικη εκτος απο θαλασσα; καλο φαγητο; μπαρακια; τι να τα κανω εχει και στην θεσσαλονικη. Προτιμω να παω σε ενα νησι η σε κανα Πηλιο να γουσταρω παρα στους Χαλκιδικιοτες
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #106715 από e-mail στις 05 Αυγούστου 2012, 12:19πμ

μέλος από: 10/7/2012
Δηλαδή εσύ τι θεωρείς καλό μπαρ και καλό φαγητό ;;;
Αυτά που αναφέρεις είναι σχετικά και πάνε σύμφωνα με τα γούστα του καθενός.

Στη θεσσαλονίκη θα τρως το 40αρι στη μάπα και θα είσαι φάτσα κάρτα με το κλιματιστικό. Θα βγαίνεις και δεν θα βλέπεις κάνεναν στο δρόμο και θα γυρνάς σαν την άδικη κατάρα μέσα στο καλοκαίρι! Θες να συνεχίσω ;;; Οπότε ναι! Μείνε Θεσσαλονίκη να καίγεσαι! Και μιας που ανέφερες Θεσσαλονίκη... όλη η Θεσσαλονίκη είναι Χαλκιδική μόνο κάτι ΣΝΟΜΠΑΡΙΕΣ σαν εσένα έχουν τέτοια άποψη, όταν λοιπόν γυρίσεις τη Χαλκιδική τότε θα μιλήσεις διότι προφανώς δεν πήγες πουθενά.

Όσο για το Πήλιο;; Ξεφεύγεις κατα πολύ! Το παιδί αναφέρεται στη Χαλκιδική οπότε το που θα προτιμούσες να πας δεν κολλάει στο θέμα και τέλος για να πας Πήλιο θα χρειαστείς περισσότερα λεφτά... οπότε σύμφωνα με αυτό το σκεπτικό ο καθένας πάει όπου γουστάρει μιας και ανέφερες το που θα πήγαινες!
Τώρα αν θεωρείς ότι στο Πήλιο έχει Μπαρ και φαγητό... τότε τι να πω σηκώνω τα χέρια ψηλά!!!!!!

Τέλος πάντων άποψη σου δεν θα ασχοληθώ περισσότερο, εγώ απλά είπα τη γνώμη μου στο παιδί παραπάνω μιας και αν τελικά πάει δεν θα το μετανιώσει και σίγουρα θα πάει πολλές φορές.
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #106775 από sorkatis στις 05 Αυγούστου 2012, 11:32μμ

sorkatis

Εικονίδιο
@e-mail δεν ειμαι σνομπ εχω παει χαλκιδικη πολλες φορες εχω γυρισει ολη την Σιθωνια και εχω παει και σε καποια μερη στο πρωτο ποδι. Επισης δεν προτιμω το 40αρι απο την Χαλκιδικη και δεν ειπα οτι δεν εχει καλα μπαρ απλα τα μπαρ τα βρισκω σχεδον παντου(για το φαγητο μην το ψαχνεις ειναι και ακριβο και μαπα). Και παμε και στο οικονομικο αν εχει την ανεσει το παιδι που εκανε το θεμα θα του προτεινα να μην παει χαλκιδικη. Αν ομως δεν αντεχει η τσεπη του παραπανω η τελος παντων δεν μπορει εγω του προτεινω ποτιδαια σανη και σιβηρη. Α αν θελεις ψαξου και με το camping του απθ στο ποσειδι
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #106938 από paokg4 στις 09 Αυγούστου 2012, 6:50μμ

paokg4

Εικονίδιο
μέλος από: 9/8/2012
πευκοχωρι χαλκιδικης
προφίλάλλα...˵quote˶
Απάντησε Γράψε θέμα Τελευταία σελίδα

Δεν μπορείς να απαντήσεις, είσαι Guest. Πρέπει να γραφτείς μέλος ή να κάνεις login:
Εγγραφή Login