Στείλε λεφτά στο ftou.gr
Θάνατος στους φανατικούς!
Παρασκευή, 22 Νοεμβρίου

Σπουδές στο εξωτερικό

Σελ. 1
Απάντησε  Γράψε θέμα
Μήνυμα #101944 από Khal στις 31 Μαΐου 2012, 10:40πμ

Khal

μέλος από: 31/5/2012
Γεια σας θα ήθελα να ρωτήσω καταρχάς αν είναι καλύτερες οι σπουδές στη χώρα μας ή στο εξωτερικό σε χώρες όπως πχ Βουλγαρία,Ρουμανία,Τσεχία κι αν έχουν μεγάλες διάφορες απο Αγγλία,Γερμανία,Γαλλία.Ευχαριστώ
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #102745 από high_tech στις 08 Ιουνίου 2012, 4:40μμ

high_tech

Εικονίδιο
μέλος από: 20/2/2012
νομιζω αυτο εξαρταται και απο τι θελεις να σπουδαζεις...
Ρουμανια νομιζω ειναι οκ, εχω πολλους γνωστους που εχουν σπουδασει εκει, προπαντος γιατικα
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #103847 από iromaiden στις 26 Ιουνίου 2012, 2:18μμ

iromaiden

μέλος από: 26/6/2012
Σκέφτομαι σοβαρά να σπουδάσω Κτηνιατρική στη Βουλγαρία(Αγγλόφωνο τμήμα)...Θα ήθελα να κάνω κάποιες ερωτήσεις.Αρχικά ποιο γραφείο μου προτείνεται για τα δικαιολογητικά και τα λοιπα..Επίσης γιατί κάποιοι λένε οτι τα δίδακτρα είναι 4000,άλλοι 4500 ακομα και 6000 ευρώ?Δεν είναι κάτι στάνταρ που προδιαγράφεται μόνο απ'το πανεπιστήμιο..?
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #112181 από maska στις 05 Νοεμβρίου 2012, 7:50μμ

maska

Εικονίδιο
μέλος από: 18/10/2012
Ενδιαφέρον! http://apofoitos.com/index.php/newsroom/entry/news_1058
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #112184 από 17χρονος στις 05 Νοεμβρίου 2012, 10:59μμ

17χρονος

Εικονίδιο
banned
μέλος από: 16/10/2012
Εχω γνωστους που σπουδαζουν εκει .....τα διδακτρα ειναι πολυ πιο χαμηλα .........να ξερεις παιζει πολυ το <<λαδωμα>> εκει.......
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #112727 από olaf στις 18 Νοεμβρίου 2012, 6:34μμ

olaf

μέλος από: 1/7/2012
την ιδια απορια εχω
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #112744 από Evelyn στις 19 Νοεμβρίου 2012, 12:08πμ

Evelyn

μέλος από: 23/2/2012
Καλύτερης ποιότητας σπουδές είναι σε Αγγλία/Γαλλία/Γερμανία/ΗΠΑ κ.α. (αν είναι και καλό το πανεπιστήμιο τότε βγαίνεις περιζήτητος)
για Ρουμανίες κτλ. ειναι πολυ χαμηλότερου επιπέδου απ' ότι εδώ
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #112751 από thaumastis στις 19 Νοεμβρίου 2012, 5:35πμ

thaumastis

Εικονίδιο
μέλος από: 15/10/2012
εγω ειμαι αγγλια εδω και 1μισι μηνα για σπουδες.
εχω μεινει πολυ ευχαριστημενος σε καθε επιπεδο. εδω να φανταστεις εχεις δικο σου μαιλ απο το uni στο οποιο σου ερχονται ολες οι ειδοποιησεις για ο,τι αφορα το πανεπιστημιο.(μαθηματα καθηγητες εκδρομες κτλ)Επιπλεον δεν κανεις ολα τα μαθηματα σου σε αμφιθεατρα με το υπολοιπο πανεπιστημιο. εχεις σοβαρους καθηγητες και σοβαρες ωρες διδασκαλιας.
το επιπεδο αυτης ειναι σαφως ανωτερο απο αυτο το μπουρδελο της ελλαδας
μην νομιζεις οτι ειμαι κανενας ξενερωτος, καθε τριτη σαββατο και κυριακη εξω ειμαι και μεθαω και κανω οτι μου γουσταρει.αλλη φαση κλαμπ και μαγαζια.οχι romeo γκαζι και wanna be μαλακιες.εδω οτι πληρωνεις περνεις.δεν περνεις ουτε κατουρο με βοτκα ουτε ρουμι με βενζινη.καθεσαι και πινεις ποτα.το μονο που πρεπει να προσεχεις ειναι τους αγρια μεθυσμενους και τα ναρκωτικα που υπαρχουν παντου αλλωστε.μια φορα εισαι φοιτητης-τρια και καλο ειναι να τα παρεις ολα τα καλα αυτης της περιοδου.αν εχεις τη δυνατοτητα(που την εχεις αφου ολοι περνουμε δανιο απο το αγγλικο κρατος το οποιο το ξεπληρωνεις οταν βρεις δουλεια) κανε αυτο το πολυ σημαντικο βημα στη ζωη σου και παρε κατι απο τις σπουδες σου.παρε κατι αλλο εκτος απο το φραπε και τον μπαφο.
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #112777 από olaf στις 19 Νοεμβρίου 2012, 10:21μμ

olaf

Έγραψε:(high_tech@08 Ιουνίου 2012)
νομιζω αυτο εξαρταται και απο τι θελεις να σπουδαζεις...
Ρουμανια νομιζω ειναι οκ, εχω πολλους γνωστους που εχουν σπουδασει εκει, προπαντος γιατικα

οι φιλοι σου πληρωνουνε πολλα? η γενικα μπορει να παει και καποιος που δεν ειναι πλουσιος?
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #112778 από olaf στις 19 Νοεμβρίου 2012, 10:23μμ

olaf

Έγραψε:(thaumastis@19 Νοεμβρίου 2012)
εγω ειμαι αγγλια εδω και 1μισι μηνα για σπουδες.
εχω μεινει πολυ ευχαριστημενος σε καθε επιπεδο. εδω να φανταστεις εχεις δικο σου μαιλ απο το uni στο οποιο σου ερχονται ολες οι ειδοποιησεις για ο,τι αφορα το πανεπιστημιο.(μαθηματα καθηγητες εκδρομες κτλ)Επιπλεον δεν κανεις ολα τα μαθηματα σου σε αμφιθεατρα με το υπολοιπο πανεπιστημιο. εχεις σοβαρους καθηγητες και σοβαρες ωρες διδασκαλιας.
το επιπεδο αυτης ειναι σαφως ανωτερο απο αυτο το μπουρδελο της ελλαδας
μην νομιζεις οτι ειμαι κανενας ξενερωτος, καθε τριτη σαββατο και κυριακη εξω ειμαι και μεθαω και κανω οτι μου γουσταρει.αλλη φαση κλαμπ και μαγαζια.οχι romeo γκαζι και wanna be μαλακιες.εδω οτι πληρωνεις περνεις.δεν περνεις ουτε κατουρο με βοτκα ουτε ρουμι με βενζινη.καθεσαι και πινεις ποτα.το μονο που πρεπει να προσεχεις ειναι τους αγρια μεθυσμενους και τα ναρκωτικα που υπαρχουν παντου αλλωστε.μια φορα εισαι φοιτητης-τρια και καλο ειναι να τα παρεις ολα τα καλα αυτης της περιοδου.αν εχεις τη δυνατοτητα(που την εχεις αφου ολοι περνουμε δανιο απο το αγγλικο κρατος το οποιο το ξεπληρωνεις οταν βρεις δουλεια) κανε αυτο το πολυ σημαντικο βημα στη ζωη σου και παρε κατι απο τις σπουδες σου.παρε κατι αλλο εκτος απο το φραπε και τον μπαφο.

τι σπουδαζεις και τι εξοδα εχεις?
προφίλάλλα...˵quote˶
Απάντησε Γράψε θέμα Τελευταία σελίδα

Δεν μπορείς να απαντήσεις, είσαι Guest. Πρέπει να γραφτείς μέλος ή να κάνεις login:
Εγγραφή Login